Elektrikli Süpürgeler Arnica bora

• Konu Sahibi Konu Sahibi hally
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hally

Guru
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
897
677
323
elektrikli süpürge almam gerekiyor sulu olanlardan kullananınız varmı memnun musunuz??

annem ve teyzemin kızı aldı
200 küsür bi fiyatı vardıı tam net hatırlamıyorum ama onların aldıgı bu fıyat aralıgındaydı
ıkısıde memnun bende hatta bi ara annemden getırıp kullanmıstım bı kac gun
iyi çekiyor gercekten özelliklede şagi tarzı halılar için cok iyi
bide halıyı kabartıyor dolgun gorunuyor :))

biz de kullanıyoruz torbalılar gibi önden alıp arkadan tozu bırakmıyor mis gibi suyun içine çekiyor emiş gücü de gayet iyi tavsiye ederim

saolum arkadaşlar çekiş gücünün iyi olmasını öğrenmem iyi oldu yarın fiyatlara bakıcam

arnica pro.clean 2001 ıslak ve kuru elektrikli süpürge nasıl kullanılıyor bilen var mı? İçine su mu dolduruyoruz? Kullanma kılavuzu yok da!!!

arnica pro.clean 2001 ıslak ve kuru elektrikli süpürge nasıl kullanılıyor bilen var mı? İçine su mu dolduruyoruz? Kullanma kılavuzu yok da!!!

en alttaki değil onun üstündekine borunun ağzı batana kadar su dolduruyorsun. üstüne motor koruyucu kapak ve motoru koyuyorsun.

güzel temizliyor da aşırı sesi var...sulu süpürgelerin çoğu böyle ama çok rahatsız edici

Arkadaşlar bende arnica bora almayı düşünüyorum ama karar da veremedim tam olarak. Bir internet sitesinden almayı düşünüyorum diğerlerine göre daha uygun fiyatlı ama oranın da garanti konusunu tam bilemedim. istanbulbili... diye bir web sitesi. İsim verebiliyormuyuz bilmiyorum ama sormam gerektiği için yazdım acaba o siteden ürün alıpta garanti konusunda bilgisi olan varmı? Bu arada istanbulda yaşamıyorum.

ben de arnica bora aldım 1 aydır kullanıyorum. mağazada diğer markalarla emiş gücünü kıyasladık eşimle en yüksek olanı buydu, yeşil benimki, su tankı ve hepa filtresi var... fiyatı da diğerlerine göre ve yaptığı işe göre çok çok uygun.. suya 1-2 damla kutusundan çıkan esanstan damlatınca da ev mis gibi kokuyor.. halıları çok güzel süpürüyor.. işim bitince suya bakıyorum balçık gibi oluyor haftada 1 kez temizlik yapabiliyorum da :) ben çok memnunum... sesi de o kadar rahatsız edici değil.. küçük kızım elektrikli süpürgelerden korkar, bundan korkmuyor.. belki rengi ve görüntüsü hoşuna gidiyordur...

arnica bora kullanan arkadaşlara soruyorum. hepa filtresini değiştirmek zorundamısınız? yoksa kendiniz yıkayıp kullanmaya devam ediyormusunuz?

bende anneme satın aldım çok istiyordu. Şuan hepsiburada'dan siparişi verdik 250 liraya geldi kargo dahil. Hepa filtresi ile ilgili bilgileri ancak geldikten sonra paylaşabilirim tam bilgim yok. Arnica elektrik süpürgeleri iyidir diye aldım bakalım. :)

kızlar bende çeyiz için almayı planlıyorum çok yakın bi arkadaşım bu elektrikli süpürgeden kullanıyor ve şiddetle tavsiye ediyor yanlız dikkat edilmesi gereken tek şey sulu elektrikli süpürgeleri tercih ederken içerisinde süngeri olanları almamak gerekiyormuş. Evi temizledikten sonra bırakın güzel kokmayı tuhaf bir koku yayıyormuş.bende arnica yı almayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…