Elektrikli Süpürgeler Arnica bora

• Konu Sahibi Konu Sahibi hally
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet singerli olanlar koku yapıyor sakın alma. Ama bu sulu elektrikli süpürgelerde içini iyi temizleyip yıkamak gerekiyor. Bunun da içinde suyu falan kalırsa koku yapıyor

alacak olanlar şikayet.com da süpürge hakkında iyi şeyler yazılmamış.okumadan almayın derim.

Merhabalar..

Ben yaklasik 8 aydir kullaniyorumArnica borayi..

Artilari;

Emis gucu gayet iyi temizligi hissedebiliyorsunuz.. Supurme islemi bittiginde suyun simsiyah olmasindan da anlayabilirsiniz bunu
Suya cekmesinden dolayi ve hepa filtresi sayesinde etraf toz olmuyor
Suyun icine kendi parfumunu ya da oda spreyinizden biraz damlatirsaniz etraf mis gibi kokuyor
Turbo basligi sayesinde halilari doverek ve daha guzel temizliyor

Eksileri

Sesi biraz fazla ama bu tum sulu supurgelerde normal Cok fazla rahatsiz etmiyor
Sapi biraz daha uzun olabilirdi.. Uzun boylular icin egilmek gerekiyor ..
Temizligi biraz zor ozllikle evinizde saclari dokulen insanlar varsa .) cunku saclar ve icine cektigi pamukcuklar supurgenin plastik aksamina dolaniyor.. Oyle reklamindaki gibi kaldir bosalt degil yani..

Simdilik soyleyebileceklerim bunlar..

Tum bunlarin sonucunda Alinirmi evet alinir ben temizliginden gayet memnunum ve muadilleri ile kiyasladigimda hem fiyat hem performans olarak gayet uygun..

Umarim karar vermenize yardimci olur bu bilgiler..

Ben de bu süpürgeyi almaya karar verdim. İnşAllah iyidir, çok bir şikayet duymadım kullananlardan.

bende bu süpürgeyi aldım
yaklaşık 1 ay oldu emiş gücü çok güzel parçaları çok narin değil turbo başlığı çok güzel halıyı kabartıyor
şuanda bir şikayetim yok almak isteyenlere tavsiye ederim

kızlar süpürge şu anda anneler gününe özel gold ta indirimde almak isteyenlere duyurulur bakalım bende sipariş vermeyi düşünüyorum inşallah memnun kalırım kullanan arkadaşlar yorumlarınızı lütfen paylaşınız memnunmusunuz tavsiye edrmisiniz

annem almış çok memnun ....bende denedim nasıl acaba diye süper birşey heryer tertemiz oluyor ....bende almayı düşünüyorum

eşim anneler günü hediyesi olarak aldı çok istiyordum zaten bir haftadır kullanıyorum harika çok memnun kaldım almak isteyenler hiç tereddüt etmeden alabilirler suyun simsiyah olduğunu görünce şaşıracaksınız zaten hele benim halılarım shagyy içlerine kadar temizliyor

bende arnica bora almayı düşünüyorum bi yerde sordum ve ses ayarı olduğunu sessiz çalıştığını söylediler gerçekten öyle mi ???

bende arnica bora almayı düşünüyorum bi yerde sordum ve ses ayarı olduğunu sessiz çalıştığını söylediler gerçekten öyle mi ???

yeni modeli çıktı onun ses ayarı var zaten sadece o farkı var bide biri 4000 yenisi 5000 geri kalan herşeyi aynı

Evcil hayvan besleyip kullananlar var mı?
Ben de bugün aldım daha gelmedi evime mağazada evcil hayvan tüyü için bunu tavsiye ettiler, fiyatı da indirimde olduğu için aldım, umarım memnun kalırım.

Evcil hayvan besleyip kullananlar var mı?
Ben de bugün aldım daha gelmedi evime mağazada evcil hayvan tüyü için bunu tavsiye ettiler, fiyatı da indirimde olduğu için aldım, umarım memnun kalırım.

bizimde 3 kedimiz var bende düşünüyorum bu ürünü memnun kalırsanız yazarmısınız bana fı9kır olur..
birde tuy sorununa en ıyı çözüm tras ettırmek yaz bası ettırıyoruz cook cokk ıyı oluyor
bırde fakırın şarjlı el süpürgesını sevıyorum pet için olanları koltukları onunla temzılıyorum :)

Daha ilk defa dün kullanabildim. Çok iyi çekti tüyleri. Ben bu sene biraz erken traş ettirdim tüyleri uzadı şimdiden malesef

Merhaba bende çeyizimde almıştım arnica bora su hazneli süpürgeyi, 1 yıldır da kullanıyorum, emiş gücü, etrafa toz yayamadığı falan doğrudur ama, en son su haznesini temizlerken benim açıkçası midem bulanıyor, midesi hassas olanlara tavsiye etmiyorum.
2 dakika kenarı köşeyi çekeyim diyemiyorsun, su haznesindeki aparatları temizlemeden bırakırsan iğrenç bir koku yapıyor pratik değil yani, bu nedenle çalışan bayanlarada tavsiye etmiyorum,ayrıca kullandığınız pratik süpürge var ise bunu büyük temizlikte kullanacaksanız o zaman olabilir, bende şu anda pratik süpürge arayışındayım.

uzun bir süredir kullanıyoruz biz de. daha önce söylendiği gibi temizliği zahmetli ve mide bulandırıcı. koku yapıyor. 1 - 2 yıl kullanmamıza rağmen çekiş gücü düştü. almanızı tavsiye etmiyorum. fiyatı uygun geldiği için ablama ve anneme almıştım. ablam değiştirmeyi düşünüyor bile şimdiden.

6 aydır var bende bu süpürgeden süpürmesine lafım yok ama en son temizlerken canım çıkıyo hiç pratik değil insanın içi bulanıyo hiçmi düşünememişler bunu anlamıyorum

bende arnica almayı düşünüyordum burada okuduğum oncA olumsz yoruma rağmen mağazalarda ilk baktığm marka oldu... Arkadaş hiç bir satıcı mı önermez arnica yı. hepsii SAKIN ALMAYIN dedi. bunca satıcı boşaa laf etmiolardır die düşünüorum ve sonunda vazgeçtim...

temizlik bittikten sonra su tankını temizlemek biraz zahmetli doğrudur ama 1 senedir kullanıyorum o kadar iyi temizlik yapıyorki ancak onu kullanarak farkı anlayabilirsiniz, biraz sesli evet ama fiyatı çooook uygun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…