Elektrikli Süpürgeler arnica sulu süpürgelerin hangisinden alayım?

erdes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
99
3
118
artık tozdan kurtulmak istiyorum.buharlı temizleyici aldım şimdi emiş gücü kuvvetlii,sulu bir süpürge alıcam.arnicanın modellerinden düşünüyorum.arnica 4000-5000 mi yoksa jumbo yeterli mi?aynı gibi geldi özellikleri.hangisi daha kuvvetlidir.jumbo kullanan var mı?

cevabımı kendm vereym sanrm 4000 alıcam.cok gzl yorumlar okudum...

bende arnica 5000 almayı düşünüyorum sana bir kaç sorum olacak
süpürgeni aldın mı ?
kullanıyormusun ?
memnunmusun ?
bir yorumda çok sesli olduğu yazılmıştı doğrumu?
cevap yazarsan çok memnun olurum canım

artık tozdan kurtulmak istiyorum.buharlı temizleyici aldım şimdi emiş gücü kuvvetlii,sulu bir süpürge alıcam.arnicanın modellerinden düşünüyorum.arnica 4000-5000 mi yoksa jumbo yeterli mi?aynı gibi geldi özellikleri.hangisi daha kuvvetlidir.jumbo kullanan var mı?

Bence hiç birini alma.Ben aldım 4000 olanını ve şimdi evi süpürmek için yüz kere düşünüyorum çünkü hadi suyunu koydum işin bittikten sonra o içi çamur gibi olan suyu tuvalete içindeki toz kılı kaçırmadan nasıl dökeceğim hadi süzdüm suyunu daha sonra içindeki pislikleri eldivenlemi yoksa elime bir poşet geçiriptemi çöpe atacağım.Eziyet gerçekten de.Şimdi iyi bir kuru süpürge araştırıyorum.
Tabii bu benim fikrim.Karar senin.

Haa bir de süpürgenin parçalarını da temizleyeceksin.Her süpürme işleminden sonra aynı şeyler......Zor.

sulu süpürge zor iş yaa bence de alma derim her süpürdükten sonra temizle kurula off hele bi de benim gibi her gün süpürge tutuyosan hiç düşünme derim yine sen bilin:19:ben de almıştım bozuldu da kurtuldum valla:1:

[SUP][/SUP] arnica bora 5000 kullanıyorum. Hergün toz aldığım evimde tozdan eser kalmadı. 1 haftadır temizlik yapamadım iş yoğunluğundan normalde temizlik yaptığım günün akşamı toz olur 2 gün temizleme sanki yıllardır temizlik yapılmıyor gibi toz olur. Şu anda zerre toz yok sanki az önce temizlik yapılmış gibi tavsiye ederim

Back
X