• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürgeler ARNİCA TESLA MI PHİLİPS MARATON MU ?

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
merhaba ben çeyiz için elektrkli süpürge alıcam arnica tesla ve philips maraton ilgimi çekti arkadaşlar ancak philips çok pahalı bi süpürgeye o kadar vermek açıkcası içime sinmiyor. sizin kullandığınız varsa onuda araştırabilirim bu ikisinden birinide kullanan varsa fikir verebilirse memnun olurum.

Kimse yorum yazmamis mi benmi goremiyorum yoksa . bende iki supurge arasinda kararsiz kaldim suan kullandigim philips marka 6 sene oldu artik miladi doldu sanirim sikinti cikaro bende yenisini dusunurum. Ikisi arasimda kararsizim ucurum fiyat farki var ozellillerini arastirdim arnica 3 lt toz haznesi philips 2.2l yazior bide halidaki toz alma sinifi arnikada B iken hilipste C olmasi dikkatimi cekti ses olarakta arnica 70dsb philips 75 kararsizim bende

ben arnica tesla aldım aynı maraton gibi süper tavsiye ederim arkadaşlar. 500 600 tl civarı. maratona 1200 vermeye gerek olduğunu düşünmyrm bütçenizi düşünüyosanz arnica tesla harika pişman olmazsınız :)

Arnica alanlar bir sure sonra cekis gucunun azaldigini soyluyorlar sizde de bu sorun oldumu ? Bende araştırıyorum kararsizim ihlas aura - arnica - marathon arasinda

ben arnica tesla aldım aynı maraton gibi süper tavsiye ederim arkadaşlar. 500 600 tl civarı. maratona 1200 vermeye gerek olduğunu düşünmyrm bütçenizi düşünüyosanz arnica tesla harika pişman olmazsınız :)

Bende arnica tesla aldim tavsiye ederim

Cekis gucu azaldi mi makinenin? Ben de arastiriyorum. Bir de fotosunu koyabilir misiniz mumkinse..

merhaba, aynı soruyu ben de soracaktım makinenin çekiş gücünde azalma oldu mu ? arnica tesla kullananlar yorum yapabilirse çok mutlu olacağım.

Back
X