ancak musait oldugum icin mesajlarinizi gordum simdi cevaplandiracagim.
öncelikle asla kimseye vekalet vermeyin bu babanizin oglu bile olsa eminim ki amcaniz abinize onlar ele karisacak nasilsa, senle biz aramizda halledelim demistir. kendi aralarina siz eloglunu sokmayin diye payiniza duseni vermemek icin direnecekler.
vekalet ucretlerinden haberleri yok galiba, siz bana verin ben hallederim deyin. bu arsalarin ekilip bicilmediginden emin misiniz bunu da ogrenin. Devlet destekleme veriyor bence size dusen eger ekip bicme isi yapiliyorsa 1700 o para olabilir. Ben kucucuk 60 kisiye paylastirilan bir tarla sattim yaklasik bir yil once 500 euro aldim yani dusunun sizinki hele de simdi mumkun degil o kadar az olsun.
satmayacagim belki etraftakilerden alir, ilerde ev yaparim toprak degerli deyin. ekilen bir yerse olur ya yanindan yol gecen vs sonra devlet bir hastane, okul yapiyor degeri firliyor.
ben bakabileceginiz sekilde atayim siz isinize yarayana bakin
Türkiye Noterler Birliği burdan veraset sorgulamasi yapabilirsiniz
arsa metrekare birim sorgulama kismina gideceksiniz onu da
Belediye Hizmetleri kendi ilinizdeki belediyeden yani arsa/tarla nerede ise ordaki ilce belediyelerin sundugu hizmetlerden bakabilirsiniz.
sanmiyorum ki sadece haladan miras kalsin, dedeniz ve babannenizden de ev, bahce vs. vardir bu noktada vekalet vermemeniz en iyisi bunlardan da olursunuz.
bunun icin de tapu bilgilerinizi sorgulayin
Tapu Bilgileri Sorgulama babanizin diger kardesleriyle tapu ustunde bolusulmese de payiniz hisseler oraninda gorunur.
hatta orda "Taşınmaz(lar)ım üzerinde yapılacak işlemlerden bilgilendirilmek için
tıklayınız. " kismi var onu da isaretleyin. onlarda haciz, ipotek ne varsa gorunur.
baska bir arkadas daha yazmis webtapu aciliyor ordan da Allah ne verdiyse alim, satim, rayic belirleme vs her seyi kendiniz yapabilirsiniz. Ilce Tarimi arayin eger oralarda adamlari yoksa size yardimci olurlar, ben kalkip gidemedigim icin instagramdan oranin belediye baskanina yazmistim ilgilendiler benimle oyle ogrendim arsa ve tarlada metrekare farki oluyor mu diye trilyonluk insanim da mal veren yok. Actigim davalar yillar surdu avukatlar yildi, o yuzden hic vekalet vermeyin.