Doğuma Hazırlık arslan ismi nasıl kızlar :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
evet oğluma aslan ismine karar verdim en son iki isimli olucak ön ismi aslan istiyorum

kuzum oglusunuzmu olcak cok sevındım :)
aslan ısmı guzel cnm rabbım yakıstırsın ınsallah dıgernı ne dusunuyorsun darısı basıma

sağol canım benim :54:,evet hep aybars diye düşündüm en son arslanda karar kaldım :31:

ikinci ismi hamza olucak canım hz hamzanın ismini koymak istiyorum onun gibi yürekli adaletli karakterli olsun inşallah :16:

canım gönlünün kırılmasını istemem ama arslan hoş bir isim değil hamza aras olabilir mesela

arslan ismi bana hep gücü hatırlatmıştır,beğenirim bu ismi.
isimlerin insanlar üzerindeki etkisinide düşünürsek olabilir ancak
hayvan ismi olduğundan bi sakıncası var mı bilmiyorum.
ayrıca ilerde arkadaşları çocuğunuzla dalga geçebilir,iyi düşünmek lazım.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah oğlunuzu, sadece yazımı konusunda sıkıntı yaşarmı diye aklıma takıldı, yani aslanmı arslanmı aradaki r harfi atlanabilir ya da eklenebilir, siz bile bunu yapmışsınız, başlık Arslan ama ilk konuyu yazarken Aslan demişsiniz? Hangisi olacak? Yoksa gayet güzel ve güçlü bir isim

sağolun kızlar yorumlarınız için

hayvan ismi olarak bi sakıncası yokmuş ismi araştırırken hatipoğlunu dinledim :1:
ne diye dalga geçebilirler ki :26: ahh bu çocuklar ...

aslında aslan arslan bişey farketmiyo ama babamız arslan diyo ben aslan ,galiba erkeğine arslan dişisine aslan denirmiş tabi kesin böyle m i bilmiyorum ,

bana hem sevimli hem havalı ağır geldi zaten Hamza olucak çok günümüz modern isimleriyle uyum sağlamaz sanki hem ona uysun hem demode olmasın dedim bu içime simdi :emir_bebek:

Cnm sana şu isimleri onerebilirim talha yiğit muhammet eray efe kerim ;-)

sağol canım cevap verdiğin için

muhammed çok ağır olur hamzayla birlikte ,
efede çok var ya herkes ilk ismi yada tekte olsa efe koydu geçtiğimiz bikaç sene
eraydan pek hoşlanmadım ,kerim çok güzel isim anlam olarakta ama ben hem farklı hem modern havalı bi isim istiyorum
yiğit ilk düşündüğümüz isimdi yiğit hamza :16: ama yiğitin isim karakter analizine baktım pek güzel değildi açıkçası

biz aybars ve arslan arasında kaldık ...keske yazdığım isimlerle ilgilide fikrini yazsaydın canım

Öncelikle Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aslan benim eşimin adı (R si yok :) )bu yüzden çok sevdiğim bir isim:)
Hatta ben oğlumada aslan eki kullanayım ismini Alpaslan koyayım dedim ama eşim istemedi.
Hayırlısı canım adıyla yaşasın inşallah... Aslan yürekli olsun:)

Öncelikle Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aslan benim eşimin adı (R si yok :) )bu yüzden çok sevdiğim bir isim:)
Hatta ben oğlumada aslan eki kullanayım ismini Alpaslan koyayım dedim ama eşim istemedi.
Hayırlısı canım adıyla yaşasın inşallah... Aslan yürekli olsun:)

çok sağol canım ,peki eşin nasıl karakter olarak çocukken mesela yaramazmıymış yada ağır başlımı ,yani hiç Aslan tanıdığım yok bilmiyorum nasıl oluyolar

çok sağol canım ,peki eşin nasıl karakter olarak çocukken mesela yaramazmıymış yada ağır başlımı ,yani hiç Aslan tanıdığım yok bilmiyorum nasıl oluyolar

Eşim çocukken çok yaramaz değilmiş canım şimdi daha yaramaz:) Ağır başlı, efendi, saygılı bi yapısı var.Ailesine düşkündür yardımseverdir. Eli açıktır varsa kimseden sakınmazmalesef bende öyleyim. Bu arada eşimin burcuda aslan :) çabuk alevlenir bir işi zorla yaptıramazsın tatlı dille yaptırabilirsin. En sevdiğim tarafı bi konuda hatalıysa yanlış hareket etmişse ondan ders alır hatasını tekrarlamaz. Bizim evliliğimizin ilk ayları çok zordu eşim çok dikbaşlıydı sonra sonra bu huyu sayesinde düzeldi ve düzeldik çok şükür. İsmin kişilikte etkisi çoktur derler ne kadar doğru bilemem ama benim eşim iyidir yaa:)

Eşim çocukken çok yaramaz değilmiş canım şimdi daha yaramaz:) Ağır başlı, efendi, saygılı bi yapısı var.Ailesine düşkündür yardımseverdir. Eli açıktır varsa kimseden sakınmazmalesef bende öyleyim. Bu arada eşimin burcuda aslan :) çabuk alevlenir bir işi zorla yaptıramazsın tatlı dille yaptırabilirsin. En sevdiğim tarafı bi konuda hatalıysa yanlış hareket etmişse ondan ders alır hatasını tekrarlamaz. Bizim evliliğimizin ilk ayları çok zordu eşim çok dikbaşlıydı sonra sonra bu huyu sayesinde düzeldi ve düzeldik çok şükür. İsmin kişilikte etkisi çoktur derler ne kadar doğru bilemem ama benim eşim iyidir yaa:)

benim eşimde Aslan bilmem mi :9: ben çok inanmasamda az buçuk etkilediğine inanıyorum karakteri açıkçası
senin doğumuna az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım siz ne düşünüyosunuz ismini

Son düzenleme:
benim eşimde Aslan bilmem mi :9: ben çok inanmasamda az buçuk etkilediğine inanıyorum karakteri açıkçası
senin doğumuna az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım siz ne düşünüyosunuz ismini

Teşekkür ederim canım
Biz daha bulamadık Emir dedik, Barlas dedik Caner dedik en son Doruk isminde kaldık bakalım doğuma kadar zamanı var:)

Back
X