Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm sana şu isimleri onerebilirim talha yiğit muhammet eray efe kerim ;-)
Öncelikle Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aslan benim eşimin adı (R si yok :) )bu yüzden çok sevdiğim bir isim:)
Hatta ben oğlumada aslan eki kullanayım ismini Alpaslan koyayım dedim ama eşim istemedi.
Hayırlısı canım adıyla yaşasın inşallah... Aslan yürekli olsun:)
çok sağol canım ,peki eşin nasıl karakter olarak çocukken mesela yaramazmıymış yada ağır başlımı ,yani hiç Aslan tanıdığım yok bilmiyorum nasıl oluyolar
Eşim çocukken çok yaramaz değilmiş canım şimdi daha yaramaz:) Ağır başlı, efendi, saygılı bi yapısı var.Ailesine düşkündür yardımseverdir. Eli açıktır varsa kimseden sakınmazmalesef bende öyleyim. Bu arada eşimin burcuda aslan :) çabuk alevlenir bir işi zorla yaptıramazsın tatlı dille yaptırabilirsin. En sevdiğim tarafı bi konuda hatalıysa yanlış hareket etmişse ondan ders alır hatasını tekrarlamaz. Bizim evliliğimizin ilk ayları çok zordu eşim çok dikbaşlıydı sonra sonra bu huyu sayesinde düzeldi ve düzeldik çok şükür. İsmin kişilikte etkisi çoktur derler ne kadar doğru bilemem ama benim eşim iyidir yaa:)
benim eşimde Aslan bilmem miben çok inanmasamda az buçuk etkilediğine inanıyorum karakteri açıkçası
sağol canım cevap verdiğin için
senin doğumuna az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım siz ne düşünüyosunuz ismini