- 21 Haziran 2023
- 127
- 47
- 28
- 40
- Konu Sahibi seninanonim
-
Böyle şeyler daha görüşmeden söylenmeli. Belki evlenmiş boşanmış birini tercih etmeyecek. Benim de boşanmış erkek kuzenimi birileriyle tanıştırıyor annemler, ilk söyledikleri şey boşandığı oluyor.ay bismillah ilk görüsmede siz adamı adam sizi tarttı. ikincide söyleyecektir. baktınız söylemiyor o zaman sorarsınız neden diye
Bence çok haklısınız. Aracının söylemesi gereliyor. Art niyet var mı yok mu ona siz karar vereceksiniz, tanıyan sizsiniz. Öyle biri mi ki?Merhaba direk konuya giriyorum..ben bekarım uzaktan bir tanıdığımız aracılığıyla birisiyle tanıştırıldım 1 kere görüştüm ve kendim arattığımda sosyal medyadan evlenip boşandığını gördüm açıkcası ben sorun ettim bu durumu neden bana aracı söylemedi tanıştırılan kişi de buluşmada söylemedi ve 1 gün telefonda görüştük yine söylemedi art niyet aramalı mıyım bi fikirlerinizi alsam
Aracı olan kişi biliyorsa kesinlikle söylemesi gerekirdiMerhaba direk konuya giriyorum..ben bekarım uzaktan bir tanıdığımız aracılığıyla birisiyle tanıştırıldım 1 kere görüştüm ve kendim arattığımda sosyal medyadan evlenip boşandığını gördüm açıkcası ben sorun ettim bu durumu neden bana aracı söylemedi tanıştırılan kişi de buluşmada söylemedi ve 1 gün telefonda görüştük yine söylemedi art niyet aramalı mıyım bi fikirlerinizi alsam
Aracı olan kişinin siz görüşmeden önce söylemesi gerekiyor du.Aracının haberi olmayabilir.Tanıştırılan kişinin kendisinin söylemesi gerekiyordu.Ben devam etmezdim görüşmeye.Keskin çizgileri olan biriyim tabii benim fikrim buMerhaba direk konuya giriyorum..ben bekarım uzaktan bir tanıdığımız aracılığıyla birisiyle tanıştırıldım 1 kere görüştüm ve kendim arattığımda sosyal medyadan evlenip boşandığını gördüm açıkcası ben sorun ettim bu durumu neden bana aracı söylemedi tanıştırılan kişi de buluşmada söylemedi ve 1 gün telefonda görüştük yine söylemedi art niyet aramalı mıyım bi fikirlerinizi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?