art niyet aramalı mıyım?

seninanonim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
127
47
28
40
Merhaba direk konuya giriyorum..ben bekarım uzaktan bir tanıdığımız aracılığıyla birisiyle tanıştırıldım 1 kere görüştüm ve kendim arattığımda sosyal medyadan evlenip boşandığını gördüm açıkcası ben sorun ettim bu durumu neden bana aracı söylemedi tanıştırılan kişi de buluşmada söylemedi ve 1 gün telefonda görüştük yine söylemedi art niyet aramalı mıyım bi fikirlerinizi alsam

ay bismillah ilk görüsmede siz adamı adam sizi tarttı. ikincide söyleyecektir. baktınız söylemiyor o zaman sorarsınız neden diye

Belki adam senden hoşlandığından emin olmadan tüm geçmişini dökmek istememiştir. Gerçi o da görücü usulünün ruhuna aykırı gibi ama bilemedim

Yaşınız dolayısıyla karşınıza evlenip boşanmış birileri çıkması çok normal. 2. buluşmada falan söyler belki, söylemezse iletişimi keserseniz

ay bismillah ilk görüsmede siz adamı adam sizi tarttı. ikincide söyleyecektir. baktınız söylemiyor o zaman sorarsınız neden diye
Böyle şeyler daha görüşmeden söylenmeli. Belki evlenmiş boşanmış birini tercih etmeyecek. Benim de boşanmış erkek kuzenimi birileriyle tanıştırıyor annemler, ilk söyledikleri şey boşandığı oluyor.

Bence çok haklısınız. Aracının söylemesi gereliyor. Art niyet var mı yok mu ona siz karar vereceksiniz, tanıyan sizsiniz. Öyle biri mi ki?

Aracı olan kişi biliyorsa kesinlikle söylemesi gerekirdi

Aracı olan kişinin siz görüşmeden önce söylemesi gerekiyor du.Aracının haberi olmayabilir.Tanıştırılan kişinin kendisinin söylemesi gerekiyordu.Ben devam etmezdim görüşmeye.Keskin çizgileri olan biriyim tabii benim fikrim bu

Sosyal medyadan evlenip boşandığını nasıl gördünüz? Adam düğün fotolarını mı tutmuş? Tutmuşsa sakıncalı zaten,silinmesi gerekirdi.İkincisi: aracının ilk önce bunu mutlaka söylemesi gerekirdi ama adam belki baştan bi kaç zaman size olabilecek duygularını tartmak istedi ve niyetinde kararlı olunca söyleyecekti.

Tabi ki art niyet var. İlk görüşmüş telefonla konuşmuş ne anlattı masal mi size? İnsan görücü usulü düşünüyorsa her şeyi ilk görüşmede anlatmalı ve aracı olan o kişinin De suratına bakmayın bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…