Konuyu biraz daha açayım.Erkek ve kız aynı memleketten ve liseyi aynı okulda okumuşlar ama birbirleriyle o zamanlar konuşmuşlukları yok.Tanımıyorlar yani. şu anda farklı şehirdeler.Yaklaşık 10 yıl sonra faceden ortak arkadaşlardan erkek kızı ekliyor.Arada merhaba nasılsin tarzı konuşmalar.Bir kaç ay sonra erkek artık aşık olup evlenmek istediğini söylüyor.Ve kızdan etkilendiğini tanımak istediğini söylüyor.O gün ve o günden sonraki her konuşmada evlilik hayalleri kurduruyor kıza.Evlenince şöyle olacak böyle olacak.çocuk hayalleri felan.çok görüşmüyorlar en fazla günlük yarım saatlik konuşmalar.Bir ay sonra felanda artık evlenelim ben kendimden duygularımdan eminim demeye başlıyor.Hiç yüzyüze görüsme olmuyor bu arada.
Erkek kıza aşık oldum diyor,başkalarına mantıklı olmak gerekir öyle hemen aşk olmaz diyor.Kız için kullandığı tanımlama sessiz,sakin,uysal,beni yormuyor.Niye israrla evlenmek istiyor ,hala anlamis degilim :S Bana hic normal gelmiyor bu davranis size de sormak fikirlerinizi almak istedim.
Ayy ya bu erkekleri mi anlamak zor yoksa ben mi saçma düşünüyorum.Ne yapmaya çalışıyorlar anlayamıyorum.[/QUO
Kanımca kızı sessiz sakin bulduğu içinde evlenmek istiyor olabilir yok mu öyleleri sessiz sakin olsun hiçbirşeye karışmasın falan diyenler..Ama ne olursa olsun ne o öyle damdan düşer gibi görmeden etmeden .Saçma