Art niyet arar mısınız?

bir_minik_fare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
21
0
36
Diğer
Herkese merhaba.

Henüz doğru düzgün tanımadığınız,yüzyüze görüşmediğiniz,sadece telefonda(düzenli olarak her gün görüşülmüyor,görüşüldüğünde de en fazla yarım saat) , arada da msn de görüştüğünüz bir erkek bir kaç aylık görüşmeyle artık sizinle evlenmek istediğini ısrarla söylese,ne düşünürsünüz?

Son düzenleme:
Ben bir şey söylemedim olay benimle alakalı değil.Bir arkadaşın başında olan bir olay.Bana erkeğin davranışları samimi gelmiyor.Ben mi abartıyorum acaba diye sizlere sormak istedim?

Art niyet kaba bir tabir olmuş açıkçası..
Ama sizi tanımadan evlilik isteği de garip..:28:

Bana mantıklı gelmedi açıkçası nasıl yani tanımadan etmeden telefonla görüşmeyle msn de görmeyle evlenmek mi istenirmiş .Bu şekilde kandırılan kızları çok duyuyoruz..YANLIŞŞŞ

Konuyu biraz daha açayım.Erkek ve kız aynı memleketten ve liseyi aynı okulda okumuşlar ama birbirleriyle o zamanlar konuşmuşlukları yok.Tanımıyorlar yani. şu anda farklı şehirdeler.Yaklaşık 10 yıl sonra faceden ortak arkadaşlardan erkek kızı ekliyor.Arada merhaba nasılsin tarzı konuşmalar.Bir kaç ay sonra erkek artık aşık olup evlenmek istediğini söylüyor.Ve kızdan etkilendiğini tanımak istediğini söylüyor.O gün ve o günden sonraki her konuşmada evlilik hayalleri kurduruyor kıza.Evlenince şöyle olacak böyle olacak.çocuk hayalleri felan.çok görüşmüyorlar en fazla günlük yarım saatlik konuşmalar.Bir ay sonra felanda artık evlenelim ben kendimden duygularımdan eminim demeye başlıyor.Hiç yüzyüze görüsme olmuyor bu arada.

Erkek kıza aşık oldum diyor,başkalarına mantıklı olmak gerekir öyle hemen aşk olmaz diyor.Kız için kullandığı tanımlama sessiz,sakin,uysal,beni yormuyor.Niye israrla evlenmek istiyor ,hala anlamis degilim :S Bana hic normal gelmiyor bu davranis size de sormak fikirlerinizi almak istedim.
Ayy ya bu erkekleri mi anlamak zor yoksa ben mi saçma düşünüyorum.Ne yapmaya çalışıyorlar anlayamıyorum.

Konuyu biraz daha açayım.Erkek ve kız aynı memleketten ve liseyi aynı okulda okumuşlar ama birbirleriyle o zamanlar konuşmuşlukları yok.Tanımıyorlar yani. şu anda farklı şehirdeler.Yaklaşık 10 yıl sonra faceden ortak arkadaşlardan erkek kızı ekliyor.Arada merhaba nasılsin tarzı konuşmalar.Bir kaç ay sonra erkek artık aşık olup evlenmek istediğini söylüyor.Ve kızdan etkilendiğini tanımak istediğini söylüyor.O gün ve o günden sonraki her konuşmada evlilik hayalleri kurduruyor kıza.Evlenince şöyle olacak böyle olacak.çocuk hayalleri felan.çok görüşmüyorlar en fazla günlük yarım saatlik konuşmalar.Bir ay sonra felanda artık evlenelim ben kendimden duygularımdan eminim demeye başlıyor.Hiç yüzyüze görüsme olmuyor bu arada.

Erkek kıza aşık oldum diyor,başkalarına mantıklı olmak gerekir öyle hemen aşk olmaz diyor.Kız için kullandığı tanımlama sessiz,sakin,uysal,beni yormuyor.Niye israrla evlenmek istiyor ,hala anlamis degilim :S Bana hic normal gelmiyor bu davranis size de sormak fikirlerinizi almak istedim.
Ayy ya bu erkekleri mi anlamak zor yoksa ben mi saçma düşünüyorum.Ne yapmaya çalışıyorlar anlayamıyorum.[/QUO
Kanımca kızı sessiz sakin bulduğu içinde evlenmek istiyor olabilir yok mu öyleleri sessiz sakin olsun hiçbirşeye karışmasın falan diyenler..Ama ne olursa olsun ne o öyle damdan düşer gibi görmeden etmeden .Saçma:47:

Umarım bu çift evlendikten sonra, evlenen kız burada ki ''Bir derdim var '' bölümünde keşke evlenmeseydim diye bir konu açmaz... :42:

Son düzenleme:
10 yıl sonra diyorsunuz belli ki artık olgun yastalar bu olgun yasta böyle cocuksu yaklasımlar,hayaller ilginc ve şaşırtıcı gercekten...kafa yorulacak bir durum bile degil :)

Umarım bu çift evlendikten sonra, evlenen kız burada ki ''Bir derdim var '' bölümünde keşke evlenmeseydim diye bir konu açmaz... :42:

Ben de bundan korkuyorum.İlk başlarda her şeyi farklı anlatan adam şimdi farklı anlatıyor.Kızda sesini pek çıkarmıyor.Hemen hemen her şeye olur benim için sorun değil tarzı yaklaşıyor.Mesela ilk zamanlarda annesiyle yaşama konusunda olur mu öyle şey diyordu ne işimiz var ayrı eve çıkarız.şimdi annemde bizimle kalsın bonus olarak 23 ve 17 yaşlarında iki erkek kardeş.Kızın fikirlerine de pek önem vermedigini düsünüyorum.Eve alınacak mobilyalar için ben beğenirim sen sadece rengini söylersin demiş.Sonlarını şimdiden tahmin etmek zor olmasa gerek.Umarım tahmin ettigimiz gibi olmaz.

ya msn de camdan falan görüştülerse belki aşık olmuş olup o aşkla evlenme teklifi ediyor olabilir ama böle msn ile olucak iş değil tabi yüzyüze görüşsünler tanışsınlar bakalım ozaman da teklif ediyormu

ohooo bence bu kız arkasına bakmadan kaçsın bu adamdan.kayınvalide, iki kardeş mi bir de ? mobilyaları da kendi seçcekmiş oldu canım. amann aman uzakkkk

Ben de bundan korkuyorum.İlk başlarda her şeyi farklı anlatan adam şimdi farklı anlatıyor.Kızda sesini pek çıkarmıyor.Hemen hemen her şeye olur benim için sorun değil tarzı yaklaşıyor.Mesela ilk zamanlarda annesiyle yaşama konusunda olur mu öyle şey diyordu ne işimiz var ayrı eve çıkarız.şimdi annemde bizimle kalsın bonus olarak 23 ve 17 yaşlarında iki erkek kardeş.Kızın fikirlerine de pek önem vermedigini düsünüyorum.Eve alınacak mobilyalar için ben beğenirim sen sadece rengini söylersin demiş.Sonlarını şimdiden tahmin etmek zor olmasa gerek.Umarım tahmin ettigimiz gibi olmaz.

:28:

Kızın ailesi yok mu ? ailesi onaylıyor mu bu evliliği ?

"Aman nolcak evlenin, nasılsa günümüz de pek bir moda oldu boşanmalar, olmadı boşanırsın" diyiverin arkadaşınıza da içi rahat etsin onunda :6:

Bazıları sessiz sakin kızlarla evlenmek istiyor..Bu huyu yüzünden evlenmek için emin olmuş olabilir.Baktı kız hiç birşeye hayır demiyor.Bundan sonra da demez demiştir.Hep kendi istediği olsun diyen biri gibi bu erkek.O bayan eğer çok sessizse herşeyin onun istediği gibi olmayacağını karşıya hissettirmeli.Baksın budurumda vazgeçiyormu vazgeçmiyormu?Vazgeçmezse her ikisinin de isteği olur bir taraf çok ezilmemiş olur.Vazgeçerse zaten o hiç bir hakkı bulunmayan biriryle evlenmek istiyor demektir..Hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
Herkese merhaba.

Henüz doğru düzgün tanımadığınız,yüzyüze görüşmediğiniz,sadece telefonda(düzenli olarak her gün görüşülmüyor,görüşüldüğünde de en fazla yarım saat) , arada da msn de görüştüğünüz bir erkek bir kaç aylık görüşmeyle artık sizinle evlenmek istediğini ısrarla söylese,ne düşünürsünüz?

Evlilik kararı almanın (hele erkekler için) arada geçen zamanla ilgisi yok...

Örneğin Johnny Depp bir davette (daha evvelden tanımadığı) eşinin ensesine bakarken kadın boynuna dökülen saçı yavaşça uzaklaştırmış teninden... Johnny Depp bunu yaparkenki halinden o kadar etkilenmiş ki kadının "O anda onunla evlenmeye karar verdim." diyor. Bizim için anlaşılmaz bir durum belki ama erkeklerin içgüdüleri ve mantıkları hiç ummadığınız sebeplerde, hiç aklınıza gelmeyecek anlarda harekete geçebiliyor. :12:

Sizin bahsettiğiniz konu ise bu garip durumdan bile farklı... Bir erkek fiziksel teması yakınlaştıracak hallerin ricasını yaparken "evlilik" lafını sık kullanır... Arada geçen süreye rağmen bir araya gelinmediğine göre muhtemelen bu uzaklığın sebebi kızdır. Erkek de bu süreci hızlandırmak için -kötü niyetli olmasa bile- evlilik kavramını kullanarak heyecan yaratmak isteyebilir... Baksanız kız adamdan daha çok istiyordur evlenmeyi ama uzak görünür, adamsa "Daha hayatımı yaşamadım ben" diye düşündüğü halde evlilik meraklısı gibidir... Sonrasında fiziksel yakınlık yaşanır veya yaşanmaz ama erkek görmeden "Evlenelim" dedi diye bu iş muhakkak evliliğe gider diyemeyiz... Daha da fenası adam böyle diyor diye "aklından sahiden evlenmek geçiyor" diyemeyiz... :51:

Kadınlar erkekler kadar sık bahsetmez evlilikten ama bunu çok isterler... Erkeklerse bunun lafını sık sık yaparlar ama bunu yaşamak istemezler... (Ters orantı) Erkekler dilinin ucuyla, kadınlar kalpleriyle ister bunu... Bu devirde gözü açık olmalı insanın dilden gelen kelamla gönülden geleni ayırt edebilmeli... :38:

Son düzenleme:
Back
X