- 26 Ağustos 2017
- 107
- 18
- 13
- 35
- Konu Sahibi berrakmadam07
SİLMEK ZORUNA KALDIM .................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana göre 1 eksisi,bütün artılarını götürüyor.içki değil,izinsiz kazı yapması.yani eşiniz eksi de .
boşanma sebebi olur mu?bence evet.ama siz bilirsiniz.yasal olmayan bir iş yapan adamı sevemem.izinsiz kazı çalışmasının,benim gözümde,hırsızlıktan farkı yok.devletin malı sonuçta.
İçki, kazı işi, yalan - - - hiç güvenilir değil.
Bu işlerle meşgul olan biri sadece bunlarla kalmaz
Ya bilemedim. İyi özellikleri de şu zamanda kolay bulunamayacak kadar iyi.
Kazı işinden bir vazgeçirseniz bütün probleminiz düzelecek gibi sanki.
Bu yüzden gerçekten mutsuz olduğunuzu, gerçek bir aile olamadığınızı, çocuk dahil gerçek bir aile olmak istediğinizi ama bu şekilde iyi bir baba olamayacağını anlatsanız.
Aldatma ihanet yok demişsiniz de yalan söylüyor eşiniz
İlla karşı cinsle aldatması mı gerekiyor
Bu da bir çeşit aldatma bana göre
Ayrıca yasal olmayan işler peşinde eşiniz
Başına heran birşey gelebilir.
Boşanıp boşanmamak size kalmış![]()
Bkz. Murat Ünal
Genelde iyi bitmiyor bu kazı işlerinin sonucu...
Bu zamana kadar baktıda noldu ki, kleopatranın lahitini falan mı buldu , boşuna uğraştığını , maddi yönden de bu iş için sürekli zarara girdiğinizi ama en önemlisi birbirinizden koptuğunuzu sert bir dille anlatın...
Bence bu sebepten bosanilmaz. Evet yasal olmayan bi is var war sizin hergun uzuldugunzuu agladiniginizi gore zamanla onuda birakir. Adamda siddet yok? Aldatma yok? Calisiyo parasini getiriyor! Ee bu yuzden bosanda denmez! Alacaksin hergun hergun konusacaksin akillanana kadar
içen bi insan için haftada iki defa çok değil ki? siz içtiğini bile bile evlenmediniz mi, sizden mi sakladı? eğer öyle değilse şimdi içme deme hakkınız yok.
kazı olayında haklısınız.