• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

Peki bişey sorucam benim Regl ağrım aşırı keskin olup bir hafta önce mide bulantısı yaşıyorum normalde bu sefer yaşamadım ama hafif hafif kasık ağrım var şuan Regl olucak gibiyim ama bişey gelmiyor sende de öyle mi acaba
Yok benim öyle değil benim regli ağrım çok olmuyor zaten sadece regli olmadan 2-3 saat önce ağrı başlıyor regli olunca da son buluyor bütün ağrım

Aynı ağrı benim kasığımda var ipne batması gibi sağ kasığımda
Evet bele de vuruyor bide ben sık idrara çıkmaya başladım ağzımın içi de kömür yemişim gibi böyle umutlanmak istemediğim için belirtilere de kulak asmıyorum sabırla iki üç gün daha bekliyip anlıycam artık lekelenme Regl ye mi dönücek yoksa hiç gelmiycekmi belli olur heralde mide yanmam da çok zaten

Evet bele de vuruyor bide ben sık idrara çıkmaya başladım ağzımın içi de kömür yemişim gibi böyle umutlanmak istemediğim için belirtilere de kulak asmıyorum sabırla iki üç gün daha bekliyip anlıycam artık lekelenme Regl ye mi dönücek yoksa hiç gelmiycekmi belli olur heralde mide yanmam da çok zaten
Hayırlısı valla kızlar bejlemekten başka çaremiz yok geçen ay testlerde o kadar yalancı pozitif gördüm ki şimdi yapsam pozitif çıksada inanmam 😀

Hayırlısı valla kızlar bejlemekten başka çaremiz yok geçen ay testlerde o kadar yalancı pozitif gördüm ki şimdi yapsam pozitif çıksada inanmam 😀
Gerçekten öyle ama eğer çıkarsa da çıkmasa da burada yazıcam umarım hepimiz güzel sonucu alır mutlu haberimizi paylaşırız

Gerçekten öyle ama eğer çıkarsa da çıkmasa da burada yazıcam umarım hepimiz güzel sonucu alır mutlu haberimizi paylaşırız
Bende öyle beklicem mutlak yazıcam belirtileri yazocam olmasa bile bunları yaşamıştım diye belki bekleyenlere bi katkım olur

Back
X