Bende test var ama çok erken biliyorum daha reglime 1 hafta var
Bu psikoloji bizim yıpratırAynı ağrı benim kasığımda var ipne batması gibi sağ kasığımda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende test var ama çok erken biliyorum daha reglime 1 hafta var
Bu psikoloji bizim yıpratırAynı ağrı benim kasığımda var ipne batması gibi sağ kasığımda
Yok benim öyle değil benim regli ağrım çok olmuyor zaten sadece regli olmadan 2-3 saat önce ağrı başlıyor regli olunca da son buluyor bütün ağrımPeki bişey sorucam benim Regl ağrım aşırı keskin olup bir hafta önce mide bulantısı yaşıyorum normalde bu sefer yaşamadım ama hafif hafif kasık ağrım var şuan Regl olucak gibiyim ama bişey gelmiyor sende de öyle mi acaba
Evet bele de vuruyor bide ben sık idrara çıkmaya başladım ağzımın içi de kömür yemişim gibi böyle umutlanmak istemediğim için belirtilere de kulak asmıyorum sabırla iki üç gün daha bekliyip anlıycam artık lekelenme Regl ye mi dönücek yoksa hiç gelmiycekmi belli olur heralde mide yanmam da çok zatenAynı ağrı benim kasığımda var ipne batması gibi sağ kasığımda
Ben böyle değildim ya bu aralar olmadıkça inada bindirdim sanki sürekli kendimi dinleyip belirti arıyorum manyak gibiBu psikoloji bizim yıpratır
Ben geçen ayda böyleydim 5 gün geçilince çok umutlandım ama olmadı ne yazık kiBen böyle değildim ya bu aralar olmadıkça inada bindirdim sanki sürekli kendimi dinleyip belirti arıyorum manyak gibi![]()
Hayırlısı valla kızlar bejlemekten başka çaremiz yok geçen ay testlerde o kadar yalancı pozitif gördüm ki şimdi yapsam pozitif çıksada inanmamEvet bele de vuruyor bide ben sık idrara çıkmaya başladım ağzımın içi de kömür yemişim gibi böyle umutlanmak istemediğim için belirtilere de kulak asmıyorum sabırla iki üç gün daha bekliyip anlıycam artık lekelenme Regl ye mi dönücek yoksa hiç gelmiycekmi belli olur heralde mide yanmam da çok zaten
Ay ne kadar aynıyız benimde geçen ay 5 gün geciktiBen geçen ayda böyleydim 5 gün geçilince çok umutlandım ama olmadı ne yazık ki
Gerçekten öyle ama eğer çıkarsa da çıkmasa da burada yazıcam umarım hepimiz güzel sonucu alır mutlu haberimizi paylaşırızHayırlısı valla kızlar bejlemekten başka çaremiz yok geçen ay testlerde o kadar yalancı pozitif gördüm ki şimdi yapsam pozitif çıksada inanmam![]()
Haha o zman ikimizde bu ay inşallah pozitifi görürüzAy ne kadar aynıyız benimde geçen ay 5 gün gecikti
Bende öyle beklicem mutlak yazıcam belirtileri yazocam olmasa bile bunları yaşamıştım diye belki bekleyenlere bi katkım olurGerçekten öyle ama eğer çıkarsa da çıkmasa da burada yazıcam umarım hepimiz güzel sonucu alır mutlu haberimizi paylaşırız
Ay inş ya ben lekelenme falan yaşamadıö ama normalde şeffaf akıntım olurdı yumurrtlma zamanı bu ay kahverengi oldıHaha o zman ikimizde bu ay inşallah pozitifi görürüz![]()
Umarım güzel sonuçları buraya yazdığımız günlerde gelecekGerçekten öyle ama eğer çıkarsa da çıkmasa da burada yazıcam umarım hepimiz güzel sonucu alır mutlu haberimizi paylaşırız
Normal regli tarihiniz hangi gündü benim 8 gün var şu anBen regl oldum maalesef ya