Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama günümüz aynıymış benim de bugün lekelenmem oldu aşırı heyecanlıyım ama bekliyorum erken olur diye bence sizde bekleyin biraz dahaKızlar selam 31 ekim pik ve akşamına çatlama gördüm bugün 7. Güne girdim kasığımda ara ara batmalar olıyo ne zaman test yapıyım çok sabırsızlanıyorum
Lekelenme hiç yaşamadım ama yaşayanların çoğu gebe kalıyo yerleşme kanaması oluyomuşYumurtlama günümüz aynıymış benim de bugün lekelenmem oldu aşırı heyecanlıyım ama bekliyorum erken olur diye bence sizde bekleyin biraz daha
Bugün yaşadım inşallah dediğiniz gibi olur heyecandan uyuyamıyorumLekelenme hiç yaşamadım ama yaşayanların çoğu gebe kalıyo yerleşme kanaması oluyomuş
Ben artık umutlanamıyorum uzun zamandır deniyorum çatlama göremiyodum bu ay gördüm ama malesef çatlama gününü değerlendremedim ama umut işte bekliyorum yine deBugün yaşadım inşallah dediğiniz gibi olur heyecandan uyuyamıyorum![]()
Benimde bu sabaha kadar umudum yoktu ama lekelenmeyi görünce umutlandım açıkçası elimde değil bu belirtiye tutunuyorum resmen şu anBen artık umutlanamıyorum uzun zamandır deniyorum çatlama göremiyodum bu ay gördüm ama malesef çatlama gününü değerlendremedim ama umut işte bekliyorum yine de
Bende belirti arıyorum kendimce en azından bi bahenen var umutlanabilceğin bende o da yok boş boş bekliyroum resmenBenimde bu sabaha kadar umudum yoktu ama lekelenmeyi görünce umutlandım açıkçası elimde değil bu belirtiye tutunuyorum resmen şu an
Rabbim bana ve isteyen herkese versin beklemesi çok zor o güzel haberi almak istiyorum artıkBende belirti arıyorum kendimce en azından bi bahenen var umutlanabilceğin bende o da yok boş boş bekliyroum resmen![]()
Yap bence yarın sabah hem lekelenme yaşamışsın hemde Regli olmamışsın inşallah sonucun istediğin gibi gelirBenim 4 gün önce lekelenmem oldu sonra gelmedi hiç bugün Regl günüm olmadım ama Peçeteye sadece bi damla lekelenme silerken geldi hafif di aşırı rengi de silik di bilemedim test yapmaya da çekindim sizce yapmalımıyım beklemelimiyim biraz daha
Umarım her ay negatif görmekten o kadar çekinir olduk ki test yapmaya korkuyorum artık bi kaç gün daha gecikirse yapım dedim ama bi bakıcam yarında olmazsam yapıcam inşaallahYap bence yarın sabah hem lekelenme yaşamışsın hemde Regli olmamışsın inşallah sonucun istediğin gibi gelir
Bende aynıyım korku içindeyim artık ya olmazsa korkusu ya negatifse her teste yeni bir umut her negatifte yeni bir hüsranUmarım her ay negatif görmekten o kadar çekinir olduk ki test yapmaya korkuyorum artık bi kaç gün daha gecikirse yapım dedim ama bi bakıcam yarında olmazsam yapıcam inşaallah
Hadi ikinizde yapınBende aynıyım korku içindeyim artık ya olmazsa korkusu ya negatifse her teste yeni bir umut her negatifte yeni bir hüsran
Sorma yaaa keşke bende de test olmasaydıEvde test yok valla olsa bi yapacam cesaretlendim ama bekliyim yine de ben bu sefer bi garanti olsun o test insanın psikolojisini bozuyor gerçekten
Evde testim yok açıkçası adeti beklemek istiyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorumHadi ikinizde yapın![]()
Bende test var ama çok erken biliyorum daha reglime 1 hafta varEvde testim yok açıkçası adeti beklemek istiyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum
Aynı ağrı benim kasığımda var ipne batması gibi sağ kasığımdaBElimin sağ tarafına giren ağrı beni iyice ümitlendiyor ama bu ümidin kırılması beni çok Üzer![]()