- 8 Aralık 2019
- 1.394
- 385
- 123
- Konu Sahibi pembegulll
-
Oda güzel bakDuratest erken gebelik testi aldım yarın için, eczanede hangi marka varsa onu almıştım
Ne güzel bekleyebiliyorsanız, ben sabah olsun diye bekliyorum hemen yapacam5 haziranda yaparım
İnşallah iyidir, yarın kalkınca yapacam hemenOda güzel bak
Sabah yapın bende valla bekleyemem ama erken gebelik testleri çok belli çıkmadı adete 1 gün kala kesin net koyu çıkarNe güzel bekleyebiliyorsanız, ben sabah olsun diye bekliyorum hemen yapacam
Zaten varsa günden güne koyulaşması lazım o yüzden yarın yapacam birşey çıkmazsa tekrarlamicam testiSabah yapın bende valla bekleyemem ama erken gebelik testleri çok belli çıkmadı adete 1 gün kala kesin net koyu çıkar
Bence yarında yapma beni dinle çarşamba beraber yapalımZaten varsa günden güne koyulaşması lazım o yüzden yarın yapacam birşey çıkmazsa tekrarlamicam testi
Bence yarında yapma beni dinle çarşamba beraber yapalım
Zaten varsa günden güne koyulaşması lazım o yüzden yarın yapacam birşey çıkmazsa tekrarlamicam testi
Bak kızımda ben 3 gün kala kan verdim 115 di daha 1 haftalık felandı
Ben bugün yapmadım diye kendimi tebrik ediyorum sen diyosun çarşambaBence yarında yapma beni dinle çarşamba beraber yapalım
Kan verme bekle adetin geçsin sen test yap çıkarsa bekle adetten 1 gün önce tekrar test yap net çıkarsa kesin kan verBen bugün yapmadım diye kendimi tebrik ediyorum sen diyosun çarşambagerçekten beraber yapmak çok isterdim ama sabırsız ve meraklıyımdır, zaten varsa çıkar ya şurda reglime kaç gün kaldı sanki, ben öyle düşünüyorum
Aynen hemen kan vermim bencedeKan verme bekle adetin geçsin sen test yap çıkarsa bekle adetten 1 gün önce tekrar test yap net çıkarsa kesin kan ver
Sabah kalkar kalkmaz ilk idrar ile dene bana foto atarsınAynen hemen kan vermim bencedeinşallah yarınki testimdede çıkar yaa
Öyle planlı ilerleyebiliyorsanız tebrik ediyorum sizi, ben fazladan test almıyorum çünkü o gün yapıyorum bitiyorBende 2 farklı mark test var biri adet geçince yapcam birini adete 2 gün kala
Atarım tabikiiSabah kalkar kalkmaz ilk idrar ile dene bana foto atarsın
Hakediyorlar vallahi başta artı med olmak üzereEğer onlardada çıkarsa ve regl olursam toplu dava açacağım
Kesinlikle hak ediyorlar mesela benim herşey planlı tüm adetimin başladığı aylar mesela bu ay bebek düşündük ilişki günlerini bile not aldım test günlerini not aldımHakediyorlar vallahi başta artı med olmak üzere
Ay bizde ilk bu ay tam istedik o yüzden fazla heycan var bide böyle çizgide görünce çok umutlandım, rabbim ikimizede nasip etsin inşallah canımKesinlikle hak ediyorlar mesela benim herşey planlı tüm adetimin başladığı aylar mesela bu ay bebek düşündük ilişki günlerini bile not aldım test günlerini not aldım
İnşalllah vardır aminnnAy bizde ilk bu ay tam istedik o yüzden fazla heycan var bide böyle çizgide görünce çok umutlandım, rabbim ikimizede nasip etsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?