- 21 Şubat 2025
- 183
- 20
- 13
- Konu Sahibi pembegulll
-
Guvenılır değil !Artı med gebelik testim, ilk 10 dakika içerisinde çıktı. Reglime 5-6 gün var
Bu marka yalancı pozitif veriyor maalesefArtı med gebelik testim, ilk 10 dakika içerisinde çıktı. Reglime 5-6 gün var
BekliyorummHello artımedci başınız geldi. Hemen kendi testimi atıyorum.
Emin olamadım sorayım dedimKanda çıkmıyor inanma adetin geçsin
Emin olamadım sorayım dedim
Gerçekten mi? Ayy pess yanii bildiğin pozitif göstermiş nasıl bir marka bu ya. Yarın erken gebelik testi yapacamHello artımedci başınız geldi. Hemen kendi testimi atıyorum.
Eki Görüntüle 3599463
Bu test kanda negatifti.
Kalınlaşmış olması neden aceba, testlerindeki çizgiler kaç dakikada çıkmıştı?Eki Görüntüle 3599464
Bak hepsinde var adete 1 hafta kala yani dün kan verdim nagatif rahim kalınlaşmış doktor 10 gün bekleyelim dedi
Hemen çıktı beklemeden 1 dkda rahim kalınlaşması bebek için rahim kendini hazırlıyor demekKalınlaşmış olması neden aceba, testlerindeki çizgiler kaç dakikada çıkmıştı?
Bak üstteki kasetler artımed ikiside adete 8 9 gün kala pozitif gösterdi beklemiyordum ben meğer yalancı pozitifmiş farkındaysan diğerlerinde aşırı netlik yok adete 1 hafta varken yapıldı demek istediğim artımed yalancı pozitif çıkarıyorKalınlaşmış olması neden aceba, testlerindeki çizgiler kaç dakikada çıkmıştı?
Yaa öyleyse ihtimal var sizinHemen çıktı beklemeden 1 dkda rahim kalınlaşması bebek için rahim kendini hazırlıyor demek
Doğru haklısınızzBak üstteki kasetler artımed ikiside adete 8 9 gün kala pozitif gösterdi beklemiyordum ben meğer yalancı pozitifmiş farkındaysan diğerlerinde aşırı netlik yok adete 1 hafta varken yapıldı demek istediğim artımed yalancı pozitif çıkarıyor
Evet var çarşamba bebetime test aldım erken gebelik çıkarsa onda çıkar bende 6 haziranda regl olmazsam kan veririmYaa öyleyse ihtimal var sizin
bebetime testini ne zaman yapacaksınızEvet var çarşamba bebetime test aldım erken gebelik çıkarsa onda çıkar bende 6 haziranda regl olmazsam kan veririm
Benimde regl tarihim ya 6sı yada 7siEvet var çarşamba bebetime test aldım erken gebelik çıkarsa onda çıkar bende 6 haziranda regl olmazsam kan veririm
Bak awok miratech markada çok iyi bebetimede güzelBenimde regl tarihim ya 6sı yada 7si
Duratest erken gebelik testi aldım yarın için, eczanede hangi marka varsa onu almıştımBak awok miratech markada çok iyi bebetimede güzel
bebetime testini ne zaman yapacaksınız
5 haziranda yaparımbebetime testini ne zaman yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?