- Konu Sahibi baskentkizi
-
evet canım bizde erkek infertilitesi olduğumuzu ocak ayında öğrendik.hemen kaan aydosu aradık.bize de hazirana verebiliriz demişlerdi.biz bekleyerek zaman kaybetmek istemedik oyüzden başka bir üroloğa göründü eşim.ama burada okuduğum kadarıyla kaan Aydos maille soru soranlara geri dönüş yapıyormuş.ben denemedim ama istersen bir deneyebilirsin.
inşallah canım.sende inşallah hamişsindir
siz daha çok yenisiniz canım.stres yapmadan beklemeye çalış .stres yaparak varolan şansını da azaltıyorsun.daha çok erken.kendini yıpratmadan sabırla beklemeye çalış.doktorlar bile ilk bir yılı normal kabul ediyor.ama için rahat etsin istiyorsan doktora gidip genel bir muayene olabilirsiniz eşinle birlikte.bir sorun varsa erken müdahale etmiş olursunuz yoksa da için rahatlamış olur.
zaten önce maille durumu anlattım uzunca.ama o bana randevu alın dedi.aradım işte uzun süre sonraya verdi.tamam desek benm kistim var iyice büyümeden tüp tekrar yapılsın istiyorum.ama muayenede tedavi uyguluyormuş bi kaç ay sonra tüp yapıyormuş
İnşallah ya kizlar adetimden 4 gün önce kan testi 1, 5 adet günmden bi gun sonra 0, 100 cikti suan 6 gun oldu hala adet olmadim belirtilermde
Halsizlik uyuma isteği
Sik idrara cikma bende ztn vardi ama çoğaldı bi satte 2 3 kere gidiyorum
Göğüslerime dokunnca aciyo ve uclari dik duruyo kolumun altna gden kısım daha cok aciyo
Ara ara bel ve kasik agrim var
Sizce ihtimal var mi ve surekli herkz beni ruyasnda hamile gruyo annem grmus bugn babam gormus dun esim çocuğumuzu grdum dedi ben gruyorum bugn altin kolye grdum kiz çocuk demekmis olablrmi stresten mi geçti ilk defa bukdr gecikti
bakalım bu ayda qeçsinde olmazsa qidicem artık stres yapmamaya çalışıyorum ama düşünmedende edemiyorum 4 qün önce çok az kahwerenqi akıntım oldu 3 4 dmla kadar dünden beride hafif akıntım war kokususz bilmniyorum inş hamişimdirallahım inş sanada nasip eder cnm rabbim ol desin yeterki
evet canım anladım.peki morfolojiniz kaç?
İnşallah ya kizlar adetimden 4 gün önce kan testi 1, 5 adet günmden bi gun sonra 0, 100 cikti suan 6 gun oldu hala adet olmadim belirtilermde
Halsizlik uyuma isteği
Göğüslerime dokunnca aciyo ve uclari dik duruyo kolumun altna gden kısım daha cok aciyo
Sizce ihtimal var mi ve surekli herkz beni ruyasnda hamile gruyo annem grmus bugn babam gormus dun esim çocuğumuzu grdum dedi ben gruyorum bugn altin kolye grdum kiz çocuk demekmis olablrmi stresten mi geçti ilk defa bukdr gecikti
bakalım bu ayda qeçsinde olmazsa qidicem artık stres yapmamaya çalışıyorum ama düşünmedende edemiyorum 4 qün önce çok az kahwerenqi akıntım oldu 3 4 dmla kadar dünden beride hafif akıntım war kokususz bilmniyorum inş hamişimdirallahım inş sanada nasip eder cnm rabbim ol desin yeterki
belki de hamişsindir canım.hadi inşallah.hiç test yaptınmı?
canım inşallah öyledir.ama benmde adetime bi kaç gün kala yoğun akıntım ve kahverengi akıntım olur.
Halsizlik uyuma isteği
morfoloji %3 sizin ?
bende akıntı oluyodu ama çok deqil olmadan bi hafta önce fln akıntım olurdu kahwerenqi akıntıyıdailk defa qördüm kendimide umutlandırmak istemiyorum olmazsa üzülürüm diye ama inş olur yaaaa sizinde bnmde
bu işin az beklemesi çok beklemesi olmuyo nasip işi bunlar inşallah nasibin senledir :)))
ewet cnm 2qün önce yaptım kocaman lanet olası tek çizqi ama adet qeçmeden idrarda çıkmaz diyolar bi kaç qün qeçsin diyolar
bizimde bir tette %1 çıktı en son yaptırdığımızda da %3 çıktı.değişken yani ama iyi değil kesinlikle..
evet canım.belki geç döllenme falan olmuştur.zaten bu idrar testleri adet geçtikten sonra sonucu veriyor ama işte biz sabredemiyoruz erken yapıyoruz.bir iki güne kadar olmazsan testi tekrarlarsın.inşallah hamilesindir canım..
inş kızlar eqer hamişsem yazıcam burdan size :) we dua edicem sizin için :)
allah allah nedne öyle çıkmışki.şu an bi tedavi uyguluyormusun ? ben vitamine başlatıyorum eşimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?