- Konu Sahibi baskentkizi
-
farklı yerlerde yaptırdık canım.biri özelde biri devlette.ben ona bağlıyorum farklılığı.
bize ameliyattan sonra doktor klomen,evicap ve bir de proxeed plus(duymuşsundur mutlaka)benzeri bir gıda takviyesi verdi.onları kullanıyor.tabi bizde sayı da kötü hız da kötü.ama canım sana bir tavsiyede bulunayım.ben eşimde sorun olduğunu öğrendiğimde sabahlara kadar araştırmıştım.Pyconogenol(çam kabuğu ekstresi)morfolojiye iyi geldiğini okudum bir çok yerde.ben eşime almayı düşünüyorum ama şu an ilaçların yanında ballı bir karışım içiyor.onu bitirsin onda sonra denemeyi düşünüyorum.sende araştır bu dediğim ürünü birde lycopen sperm için çok faydalı.
ne kadar zormuş bu bebek işi yabende küçükken erkek arkadaşımın elini tutmaya korkardım hamile kalırım diiye.hep şu televizyonlar yüzünden
canım bak biz tüp bebek yaptırmıştık.kanla takip ediyorduk.sperm vücuduma girip yerleşmeye başladığı an değerim yükselmişti.sonra ertesi gün bi anda düştü.yani eğer gebelik varsa kanda ufakta olsa çıkardı.ama allahtan umut kesilmez sabret bakalım :)
bende evicapa başlattım eşimi ama onu hemen araştırıyorum teşekkr eedrim :)))
kuzum hamılesındır belkı azcık daha sabret kan testı yaptır :26:
adet olmazsın inşalahhhh
canım inşallah hamişsindir. biraz daha bekle olmazsa tekrar test yaptırırsın.
İnşallah canim pazartesiye kadar gelmezse doktora gidicem zaten
dualarımız seninle canım...sonucunu yaz mutlaka...
İnşallah tatlim ya Allahim bizede sağlıklı hayirli bi evlat nasip eder inşallah
benımde detim gecıktı ama evde test yaptım negatıf çıktı.ama kendımı gebe hıssedıyorum :26::26::26:
Ayni bende kac gün gecti canim
4 gün canım senın kaç gün
Benimde 6 gün oldu canim benmde negatif cikiyo testler
Belirtin varmı canim neler hissediyorsun
Benimde 6 gün oldu canim benmde negatif cikiyo testler
Belirtin varmı canim neler hissediyorsun
dün yaptıgım test negatıftı yarın sabah yapsam gebeysem ıkı günde test sonucu değişir mi :26:
hiç bişey hissetmiyorum sadece sankı soguktan üşütmüşüm gibi yada yatakta çok yatmışımda belım tutulmuş gibi bel agrısı başka bişeyim yok
Bende sik idrarra ckiyorm goguslerm acio arada da bel ve kasik sancm oluyo
ben idrara sık çıkarım o yüzden anlayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?