artık adet olmak istemiyorummmmmmmmmmmmm :(((

bende evicapa başlattım eşimi ama onu hemen araştırıyorum teşekkr eedrim :)))

Süreklili rüyalar gecikmesi ümitlendrdi ama testler negtf deglsemde gelse bari su adet ikilem cok zor bakalm pzrtsye kdr glmzse dktra gidicem

bende evicapa başlattım eşimi ama onu hemen araştırıyorum teşekkr eedrim :)))

Doğurganlığı artırabilecek diyet takviyeleri şunlardır:

•Multivitaminler kadınlarda infertilite tedavisinde yardımcı olabilir.
•E vitamininin, erkek ve kadınlarda üremeyle ilgili hasarı önleyen antioksidan etkisi vardır. Bu, erkeklerde sperm sayısı ve motilitesini (hareketlilik) artırabilir ve kadınlarda hormonları dengeleyebilir.
•C vitamininin, erkek ve kadınlarda üremeyle ilgili hasarı önleyen antioksidan etkisi vardır. Ayrıca bir çalışmada C vitamini takviyesinin, kısır erkeklerdeki sperm sayısında artış, sperm kümelenmesinde ise azalma sağladığı bulunmuştur.
•Bir araştırmada folik asit (bir multivitamin) kısır kadınlarda doğurganlığı artırmıştır.
•Çinko eksikliği genellikle düşük sperm sayısı ile ilişkilidir. Çalışmalar çinko takviyesinin erkek doğurganlığını artırabildiğini bulmuştur.
•Kısır erkeklerle yapılan bir çalışmada arginin takviyesi, sperm sayısında ve motilitesinde önemli artışlara yol açmıştır.
•Selenyumun antioksidan etkisi vardır. İnfertil erkekler üzerine yapılan bir çalışmada selenyum takviyesi sperm sayısı ve motilitesinde artışa ve anormal sperm sayısında azalmaya yol açmıştır. •Beta-karoten takviyesi sperm sayısı ve motilitesini artırabilir.
•B vitaminleri (B2, B6 ve B12) optimum doğurganlık için önemlidir.

Bitkisel Tedavi ve Çin Tıbbı

Aşağıdakiler kısırlık tedavisinde kadınlar tarafından alınabilir:

•Dong Quai (Angelica sinensis) adet döngülerini düzenlemek ve kısırlık için kullanılmaktadır.
•Meyan, östrojen ve testosteron seviyelerini dengelemeye yardımcı olur ve kısırlık için kullanılır.
•Kırmızı yoncanın rahim üzerinde olumlu etkisi vardır, sinir sistemini yatıştırabilir ve hormon düzeylerini dengeleyebilir.
•Isırgan otu, rahmi ve hormonal sistemi destekler.
•Böğürtlen yaprağı, rahim mukoza çeperini güçlendirir.
•Hayıt, hormon üretimini dengeler.
•Aslan pençesi, hormon üretimini dengeler .
•Shatavari (Asparagus Racemosus), hormonları dengeleme yoluyla kısırlık için kullanılan Ayurvedik bir ilaçtır.
•Rehmannia, kısırlık için Ayurvedik bir ilaçtır.
•Mür, kısırlık için Ayurvedik bir ilaçtır.
•False unicorn (Chamaelirium luteum), hormon düzeylerini dengeler.
•Nar özü, üreme sistemini dengeler.

Aşağıdakiler kısırlık tedavisinde erkekler tarafından alınabilir:

•Ginseng, sperm oluşumunu, testosteron düzeylerini ve cinsel aktiviteyi artırabilir.
•Afrika eriği semen salgılanması azalan kısır erkeklerde yardımcı olabilir.
•Çam kabuğu (Pine Bark) ekstresi spermin biçimini geliştirir.
•Hayıt, hormon üretimini dengeler.
•Shatavari (Asparagus Racemosus), hormonları dengeleme yoluyla kısırlık için kullanılan Ayurvedik bir ilaçtır.

Aşağıdakiler sperm üretimini artırabilir:

•Testere palmiyesi, testosteron üretimini arttırır ve üreme sistemini güçlendirir.
•Ashwaganda (Withania omnifera), sperm ve sperm sayımı kalitesini artıran Ayurvedik bir ilaçtır.

Adetinizin son günü yapmanızı önerdiğim bişey var
yatmadan evvel 2 kilo soganı kaynatın azcık ılıyınca bi şala veya çarşafa soganların posasını koyun
soğanları belinize sarıp 8 saat uyuyun.
Altınızda elektrıklı baddanıye olmasın.
Soganlar sabaha dogru iyice sogudugu için odanızın sıcaklıgını iyi tutun üşütmeyin
bir gece böyle kalması damarlardan rahme etkı edecektık
sadece bir gece yapın.
önceden eskiler gerdekten bır gun once sarıp yatarlar ilk gece gebe kalırlarmış..

Benimde 6 gün oldu canim benmde negatif cikiyo testler
Belirtin varmı canim neler hissediyorsun

hiç bişey hissetmiyorum sadece sankı soguktan üşütmüşüm gibi yada yatakta çok yatmışımda belım tutulmuş gibi bel agrısı başka bişeyim yok

dün yaptıgım test negatıftı yarın sabah yapsam gebeysem ıkı günde test sonucu değişir mi :26:

Valla tatlım kişiden kisiye degisiyo benim ablam adetten 8 gun sonra öğrenms doktru 8 gnde anck belli olr dems kmisi adetn ilk gnu ogrenio kmisi 10 gnde ama kan testni tavsye ederim kesin snuc cnku hormn once kana snra idrara ckiyo

hiç bişey hissetmiyorum sadece sankı soguktan üşütmüşüm gibi yada yatakta çok yatmışımda belım tutulmuş gibi bel agrısı başka bişeyim yok

Bende sik idrarra ckiyorm goguslerm acio arada da bel ve kasik sancm oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…