Artık Anne Olmak İstiyorum

Bu Son Olsun

Kız çocuklarını dokunmadan sev
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
2.139
1.245
133
arkadaşlar ben neden hamile kalamıyorum çikolata kistim var ama 4 tane doktora gittim hiç biriside bir sorun var demedi peki neden olmuyor her ay başı yaklaşınca umutlanıyorm bazı belirtilerim oluyor sonrası hüsran siz nasıl hamile kalıyorsunuz lütfen söyleyin

şimdi şöyle bi gece eşimle ******** sonra ********** böylelikle eşim *********** ten sonra ben ********tım ve işte zaman geçti 3 haftaya kalmadı hamile oldugumu ogrendım.

Arkadaş bu sitede biçok acaip şey gördüm ama siz nasıl hamile kalıyorsunuz en garibiydi.
Hamile olamama sebebiniz neden sadece kendinize baglıyorsunuz. 4 doktor kistlerde sorun olmadıgını soylemiş.
Eşiniz doktora göründü mü?

** umarım kırılmazsınız , biraz şakavari yazdım yorum girişini.

yok kırılmadım canım evet göründü ondada sorun yok hiç bi sorun yok

sitede çok eski kayıtsınız ama pek durmamışsınız sanırım. En iyi hamilelik bölümüne bir bakın veya forumlarda ara kısmında arayın. Yalnız olmadığınızı göreceksiniz. Allah yardımcınız olsun.

ben sogan kürüyle hamile kaıdım canım eşimde keçiboynuzu pekmezi içti dahasında iki gün arayla ilişki yaşadık umarım azda olsa yardımcı olmuşumdur darısı size İnşAllah

sogan kürüyle hamile kalan akrabam da var aslında benim ama zayıflattıgını söylediler bende 42 kilo biriyim o yüzden yapmadım hiç ama deneliyim teşekkür ederim inş işe yarar

şimdi şöyle bi gece eşimle ******** sonra ********** böylelikle eşim *********** ten sonra ben ********tım ve işte zaman geçti 3 haftaya kalmadı hamile oldugumu ogrendım.

Arkadaş bu sitede biçok acaip şey gördüm ama siz nasıl hamile kalıyorsunuz en garibiydi.
Hamile olamama sebebiniz neden sadece kendinize baglıyorsunuz. 4 doktor kistlerde sorun olmadıgını soylemiş.
Eşiniz doktora göründü mü?

** umarım kırılmazsınız , biraz şakavari yazdım yorum girişini.
Kız allah canın almiya :D bnde diyom bu ne :D

Back
X