artık anne olmak istiyorum!!!

pozitif30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
40
0
36
İçel Mersin
Ben endometriosis hastasıyım.2kere açık ameliyatım oldu.bu da 3.tüp bebek denemem ve hala aynı doktordayım.doktorum hasan sarp özcan.ona çok güveniyorum.harika bi doktor.bana o güveni verdi.bu siteye üye olduktan sonra inanılmaz rahatladım.benim gibiler varmış dedim.tüp bebek denemelerimde belirtileri sordum öğrendim.beraber sevindik beraber ağladık.bizi bizden başka kimse anlamıyo bunu siz de eminm keşvetmişsinizdir.yeri geliyo eşiniz bile anlamıyo.en çok yaralayan cümle de olmsuz denemelerden sonra herkesin sizi aptalca teselli etmesi.12 gün boyunca kendni hamiş sanıp herkesin seni pışpışlaması ve 12.günün sonunda külkedisi gibi hamiş olmadığınızı öğrendğinizde hayal kırıklığına uğramanız.kimse anlayamaz...bugün 8.günüm.dualar edildi her gördğüme söledm dua edin diye.bu sefer içim pozitif diyo.hazırım sanırım anneliğe.inşallah hayırlısı olur.4 yumurta alındı 2 tane yerleştirildi güven hastanesinde.sonucumu 23 aralıkda alıcam.burdan haykırmak istyorum hamişim diye...

Ben endometriosis hastasıyım.2kere açık ameliyatım oldu.bu da 3.tüp bebek denemem ve hala aynı doktordayım.doktorum hasan sarp özcan.ona çok güveniyorum.harika bi doktor.bana o güveni verdi.bu siteye üye olduktan sonra inanılmaz rahatladım.benim gibiler varmış dedim.tüp bebek denemelerimde belirtileri sordum öğrendim.beraber sevindik beraber ağladık.bizi bizden başka kimse anlamıyo bunu siz de eminm keşvetmişsinizdir.yeri geliyo eşiniz bile anlamıyo.en çok yaralayan cümle de olmsuz denemelerden sonra herkesin sizi aptalca teselli etmesi.12 gün boyunca kendni hamiş sanıp herkesin seni pışpışlaması ve 12.günün sonunda külkedisi gibi hamiş olmadığınızı öğrendğinizde hayal kırıklığına uğramanız.kimse anlayamaz...bugün 8.günüm.dualar edildi her gördğüme söledm dua edin diye.bu sefer içim pozitif diyo.hazırım sanırım anneliğe.inşallah hayırlısı olur.4 yumurta alındı 2 tane yerleştirildi güven hastanesinde.sonucumu 23 aralıkda alıcam.burdan haykırmak istyorum hamişim diye...

bu sefer inşallah haykırırsın hamileyim diye canım Allah hakkında hayırlı olanı tez vakitte hatta şu denemende verir inşallah canım

beklemek çok zor...5gün sonra belli olcak sonucum ama vakit geçmek bilmyo.aklıma getirmemeye çalışıyorum negatif bişiler.herşey güzel olacak.mevlana nın bi sözü var çok hoşuma gider: Üzülme der mevlana eğer istedğin bişey olmuyosa ya daha iyisi olacağı içindir ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyodur....bu söze inanmak lazım..

canım inşallah bu mübarek günler rabbim dualarını kabul eder bu sefer inş bebişin seninle olur saglıkla onu kucagına alırsın rabbim yar ve yardımcın olsun

dualarınız için çok teşekkür ederim inşallah perşembe günü güzel haberler alırım size burdan haykırırım benim de içimde umut var bu sefer.

neler hissettiğini tabiki en iyi sen bilirsin.onu anlıyorum dersem yalan olur ne kadarını anlayabilirimki.

ama neler istediğini çok iyi biliyorum ve anlıyorum...bu zorlu ve uzun yolda sana ve eşine güç sabır ve sağlık diliyorum.

ne kadar inanırsın bilmiyorum ama çok içten söylüyorum.İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir.Emeklerinizin dualarınızın meyvesini alırsınız.Rabbim isteyen herkese versin inşallah.

Yüce Rabbim Gönlünüze Göre Versin İnşallah
Dilerim Bu Sefer Bebişinizi Alırsınız Kucağınıza :emir_bebek:

çok güzel hissettirdin samimiyetini.tanımadığın biri için dua ettn içtenlikle.kimin duasının abul olacağı bilinmez.sana da çok teşekkür ederm.buna çok ihtiyacım var.(dillerim-lal)

Son düzenleme:
sevgili pozitif elimi açtım ve senin için dua edip amin dedim..rabbim dualarımızı kabul etsin inş
RABBİM SENİN KUCAĞINı :16:O 2 GÜZEL MELEKLE DOLDURSUN İNŞŞŞŞ....YÜREKTEN AMİN cnm...

merhaba inşallah kalbine göre veriri allah .bende 3.tüpü denedi. 22.12.2010 gebelik testim var ilk 1 hafta düşünmedim fakat bu son hafta çok zor geçti inşallah bu sefer bebişler tutunmuştur inşallah ve kalbim oldugunu söylüyor cenabı allah büyük yarabbim hepimizi annelik duygusunu yaşatsın...

]merhaba inşallah kalbine göre veriri allah .bende 3.tüpü denedi. 22.12.2010 gebelik testim var ilk 1 hafta düşünmedim fakat bu son hafta çok zor geçti inşallah bu sefer bebişler tutunmuştur inşallah ve kalbim oldugunu söylüyor cenabı allah büyük yarabbim hepimizi annelik duygusunu yaşatsın...]

teşekkür ederim inşallah yarın güzel haberler alırsın burdan sölersin bana da moral olur.sen bu gece uyuyamamışsındır kesin.ben zor tutyorum idrar testi yapmamak için kendmi.yarın mutlaka haber ver merak ederim

canım şuan neler hissettiğini bende 3 kere yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum..sakin ve rahat olmaya çalış..inşallah pozitif sonuç alırsın sonunda...ben en son denememin üzerinden 1 sene geçti 4. ye cesaret toplamaya çalışıyorum hala....çok zor bir durum..rabbim hepimize kolaylık versin...

canım şuan neler hissettiğini bende 3 kere yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum..sakin ve rahat olmaya çalış..inşallah pozitif sonuç alırsın sonunda...ben en son denememin üzerinden 1 sene geçti 4. ye cesaret toplamaya çalışıyorum hala....çok zor bir durum..rabbim hepimize kolaylık versin...

canım sızde sorun ne acaba.nerelerde denedınız tup bebek.bızde yaza yaptrmayı dusunuyoruz.tavsıye ettıgınız yerler varmı.ben ıstanbuldayım.sız?

bugüne kadar çok pozitiftm.ta ki öğlen idrar testi yapana kadar.bu sefer oldu derken negatif çıktı idrarda 11.gün.erken de deil idrar testi için.ucuz bi testti acaba yanılma payı varmıdır?yine mi beni kandırdı bebişler???oysa karnımda hissedyodum kasıklarımda....üzümicem demiştm ama sanırm perşembe günü negatif sonucunu alırsam toparlanamıcam.lüften biri bana çıkmayabilir hata olmuş olabilir benm de öleydi desin.idrarda çıkmadı kanda çıktı desin.kendmi hamile gibi hissedyorum yaa.her gören de bunu sölyo sratıma bakıp.....sabah yeniden mi yapsam??

bugüne kadar çok pozitiftm.ta ki öğlen idrar testi yapana kadar.bu sefer oldu derken negatif çıktı idrarda 11.gün.erken de deil idrar testi için.ucuz bi testti acaba yanılma payı varmıdır?yine mi beni kandırdı bebişler???oysa karnımda hissedyodum kasıklarımda....üzümicem demiştm ama sanırm perşembe günü negatif sonucunu alırsam toparlanamıcam.lüften biri bana çıkmayabilir hata olmuş olabilir benm de öleydi desin.idrarda çıkmadı kanda çıktı desin.kendmi hamile gibi hissedyorum yaa.her gören de bunu sölyo sratıma bakıp.....sabah yeniden mi yapsam??

Cnm neden kendini üzülüyorsun ki idrar testi yaparak :)) Tabiki yanılma payı çooooooooooook idrar testinin heleki bebişin geç tutunmuşsaaa lütfen yapma böyleeee perşembe değil yarın yaptır kan testini bugün 11. gün demişsin yarın 12. gün :))) Hadi bakalım topla kendini .
İdrar testi güvenilir değil :71:

ınş bu son denemen olur canım rabbım yuregıne gore versın...............ınşş tutunmustur melegın sana ınşş

Back
X