artık anne olmak istiyorum!!!

yarın yeniden kan vermeye gidicem.umudum yok ama yine de içimde kalmasın.mucize olur belki.değerimi duyduğunda doktorum olmadı çok düşük dedi.ama belki yükselir umudu var.burda okumuştum değeri 5.43ken yükselmiş ve gebelik devam etmiş.mucize yaşamış.hayırlısı olsun hakkımızda.ben elimden geleni yaptım ....

bence de mucizelere her zaman inanmak gerek çünkü umut ettikçe iyi düşündükçe insan ayakta kalabilir...inşallah iyi haberlerinizi duyarız...pes etmeyin hiçbir zaman....

pozıtıfcım bugun test yaptrdınmı sonuc umarım ıyıdır.ıkatlamıstr degerın ınsallah.Rabbim hepımıze meleklerımızı gondersın 2011 de ınsallah

teşekkür ederim evet benimkinin tedavisi var ama sürekli tekrarlıyor bu sebeple bebek sahibi olurken yumurtlama aşamasında da sonrasında da hep doktor kontrolü gerekli ama yürekten inanıyorum ki bunları da aşacağım...
dualarınız için teşekkür ederim Allah her isteyene sağlıklı bir evlat versin...yazdıklarınızı okudum üzüldüm ancak denemeye değer diye düşünüyorum...eşiniz ameliyat da olmuş bunun bir olumlu geri dönüşü olacaktır diye düşünüyorum... umudunuzu yitirmeyin...bence yeni, yıl yeni umutlar tekrar denemekten ne zarar gelir... :)
biz de güzel haberlerinizi duyalım inşallah....
çok teşekkürler canım inşallah yeni yıl hepimize uğurlu gelir :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

değerim düştü.....rüya bitti....filmin sonu yine hüsran.....pozitif düşündüm olmadı.inandım olmadı..daha zamanı gelmemiş sanırım..oysa 2011 benim yılım olcaktı.bebeğim olsaydı herşey vız gelcekti güçlü olcaktım ama olmadı.hayırlısı diye dua ettm....allahım kimseyi bu duruma düşürmesin.çok zor....

değerim düştü.....rüya bitti....filmin sonu yine hüsran.....pozitif düşündüm olmadı.inandım olmadı..daha zamanı gelmemiş sanırım..oysa 2011 benim yılım olcaktı.bebeğim olsaydı herşey vız gelcekti güçlü olcaktım ama olmadı.hayırlısı diye dua ettm....allahım kimseyi bu duruma düşürmesin.çok zor....

Çok Üzüldüm İnan Ne Desem Boş Bilyorum....
Rabbim Hiç Beklemediğin Bir Anda Meleğini Yollayacak Buna İnanıyorum
2011 Yılına Daha Yeni Griyoruz Ümitlerini Tüketme Lütfen
İnşallah Rabbim Yollar Bu Sene Meleğini :70:

canim benim ya...inan cok ozok uzuldum...cok iyi anliyorum ama seni inan...kelimler kifayetsiz kaliyor bazi anlarda...ama agla icinden geldigi gibi..sakin kendini aglamamk icin zorlama...bagir haykir...gozyaslarini icine akitma...ama sen kendin esin yeni bir dunya her zaman kurmak zorundasin...Rabbimin mucizeleri bitmez..hic ummadigin bir anda bebisin geliveriri kucagina...Hayirlisi boyleymis..her iste mutlaka hayir vardir...umudunu hic yitirme guzelim..ne zaman boyel uzucu heberi alsam kendi yikilisim geliyor gozumun onune..ama yasadigim onca olumsuz olaylara ragmen..hala ayaktayim..sende ne olur biran once toparlan...cok dua edecem senin icin,..insallah bebisin mucize olup; bir gun gelecek sana canim...

Çok Üzüldüm İnan Ne Desem Boş Bilyorum....
Rabbim Hiç Beklemediğin Bir Anda Meleğini Yollayacak Buna İnanıyorum
2011 Yılına Daha Yeni Griyoruz Ümitlerini Tüketme Lütfen
İnşallah Rabbim Yollar Bu Sene Meleğini :70:

çok teşekkür ederm güzel duaların için.beni tek anlayan sizlersiniz.benim için şu an tek gerekli olan şey zaman.beni her gören zaten öyle sölyo normal yolla hamile kalacaksın diye.inşallah hayırlısı olur hepimiz için ve burdan bağırırım bi gün hamileym diye.

canim benim ya...inan cok ozok uzuldum...cok iyi anliyorum ama seni inan...kelimler kifayetsiz kaliyor bazi anlarda...ama agla icinden geldigi gibi..sakin kendini aglamamk icin zorlama...bagir haykir...gozyaslarini icine akitma...ama sen kendin esin yeni bir dunya her zaman kurmak zorundasin...Rabbimin mucizeleri bitmez..hic ummadigin bir anda bebisin geliveriri kucagina...Hayirlisi boyleymis..her iste mutlaka hayir vardir...umudunu hic yitirme guzelim..ne zaman boyel uzucu heberi alsam kendi yikilisim geliyor gozumun onune..ama yasadigim onca olumsuz olaylara ragmen..hala ayaktayim..sende ne olur biran once toparlan...cok dua edecem senin icin,..insallah bebisin mucize olup; bir gun gelecek sana canim...

sana da teşekkür ederm.beni tanımasan da benm için dua ediyosun ben de senin için dua edicem.2011 yılı bizim yılımız olsun bebişlerle dolsun kucaklarımız ikiz ikiz....

üzüldüm ancak biliyorum ki iyi haberlerinizi de alacağız bunlar gerçekten de çok sancılı dönemler ve çok güçlü olunması gereken dönemler... yeni yıl hepimize uğur getirsin ben de 2011 de en azından hamile olabilmeyi umut ediyorum.......:)

Back
X