artık anne olmak istiyorum!!!

bı kere ıdrarda cıkmıyo cok nadır cıkan var gec tutununca ve tek bebekte ozelıkle cıkmıyo ve testlerdede farklılık oluyo guvenme bekle ve kan sonucunu al.............ınşşşşşşşşşşşşşşş sevınırsın ınşş

bı kere ıdrarda cıkmıyo cok nadır cıkan var gec tutununca ve tek bebekte ozelıkle cıkmıyo ve testlerdede farklılık oluyo guvenme bekle ve kan sonucunu al.............ınşşşşşşşşşşşşşşş sevınırsın ınşş

inşallah haklısınızdır.çok kötüyüm kalbim yerinden çıkcak.ben hakettm anne olmayı .çok acılar çektim.2 kere ameliyat ve 2kere tüp bebek denedm olmadı.bu 3.denemem.sanki içimdeler hissedyorum.2.gün embriyosu benimkiler 2 tane yerleştirildi bu yüzden de 13.gün baklmsı gerekiyomuş kanda.perşembe günü gidicem hastaneye.ne olur bi mucizce olsun...

inşallah haklısınızdır.çok kötüyüm kalbim yerinden çıkcak.ben hakettm anne olmayı .çok acılar çektim.2 kere ameliyat ve 2kere tüp bebek denedm olmadı.bu 3.denemem.sanki içimdeler hissedyorum.2.gün embriyosu benimkiler 2 tane yerleştirildi bu yüzden de 13.gün baklmsı gerekiyomuş kanda.perşembe günü gidicem hastaneye.ne olur bi mucizce olsun...

rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim inşallah hamilesindir:29: :16:

hakkında hayırlısı olsun canım
inşallahhh bebeğin şimdi karnındadır
Ayrıca Mevlananın sözü de gerçekten çok güzel
Asla gözardı etmemek lazım

canım sızde sorun ne acaba.nerelerde denedınız tup bebek.bızde yaza yaptrmayı dusunuyoruz.tavsıye ettıgınız yerler varmı.ben ıstanbuldayım.sız?

canım benim iki tüpte tıkalı...1. deneme medikal park......2 ve 3. deneme umut tüp bebek......ben bodrumda yaşıyorum ordan geliyorum istanbula....4. nerede deneyeceğimi bende bilmiyorum....

inan artık şu merkez bu merkez diye bakmıyorum olaya....

arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır girmiyordum bu siteye çok eski üyelerindenim sekiz senelik evliyim ama hala anne olamadımmmmmmmm iki kere aşılama bir kere tüp bebek yaptırdım bir senedir tedavi olmuyorum ama yeniden başlamak istiyorum ama çok korkuyorum sonuçtan yine olmıycak diye 30 yaşındayım yaşımda geçiyor allahım isteyen herkese evlat sahibi yapsın her zaman kendimden önce hep başkalarına dua ederim bebeişlei olsun diye sonuç bekliyen arkadaşlarım inşallah hepiniz pozitif sonuçlar alırsınız :emir_bebek::emir_bebek:

yarın son gün.umudumu kaybettm artık.sabah yine idrar testi yaptım bugün çıkmadı sadece tek çizgi.ne hayallerim vardı.herkes benm için dua etti.yarın kesinleşecek kan testiyle ve şu an içimdeki azcık bi umut ya tamamen bitecek ya da mutluluktan deliye dönücem.herkes beni merak edyo.her gören sen kesin hamilesin dio.eşim kabullenmiyo idrar testini.yarın pozitif çıkcak dio.şu an ne haldeym bi bilseniz.kelimelerle anlatmak bile beni yoruyo.tarifi yok.sanki hayat fişim çekilcek yarın.ayaklarım yerde deil şu an ve tansiyonum düşüyo.ağlamıcam demi,iştm ama bugün çok ağladım çok.gözlerm şiş...bi tek sizler beni anlarsınız.kimseyle bunları konuşamıyorum....

geri sayım başladı.ya külkedisi eski haline dönüşecek ya da rüya gerçek olcak...yarın öğlen öğrenicem sonucumu.mutluluktan ağlamak istyorum.hemşirenin elinden kağıdı alırken ellerim titremesin.kağıdı aldığımda pozitif yazsın üzerinde....

geri sayım başladı.ya külkedisi eski haline dönüşecek ya da rüya gerçek olcak...yarın öğlen öğrenicem sonucumu.mutluluktan ağlamak istyorum.hemşirenin elinden kağıdı alırken ellerim titremesin.kağıdı aldığımda pozitif yazsın üzerinde....
inşallah canım inşallah bebiş özlemin son bulur yarın burda müjde verirsin inşşşşşşş :49: :emir_bebek: :nazar: :70: :71:

inşallahh...çok teşekkür ederim dileğin ve duan için
inşallah canım kafilemizden ne kadar çok isim eksilirse :34: biz bebek özlemi çekenlere umut olursunuz inşşşşşşşşşş Rabbim herkesin gönlündekini tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :emir_bebek: :49: :nazar: :29:

arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır girmiyordum bu siteye çok eski üyelerindenim sekiz senelik evliyim ama hala anne olamadımmmmmmmm iki kere aşılama bir kere tüp bebek yaptırdım bir senedir tedavi olmuyorum ama yeniden başlamak istiyorum ama çok korkuyorum sonuçtan yine olmıycak diye 30 yaşındayım yaşımda geçiyor allahım isteyen herkese evlat sahibi yapsın her zaman kendimden önce hep başkalarına dua ederim bebeişlei olsun diye sonuç bekliyen arkadaşlarım inşallah hepiniz pozitif sonuçlar alırsınız :emir_bebek::emir_bebek:

merhaba ben tesadüfen okudum yazınızı umarım isteğiniz kabul olur umutsuzluğa kapılıyorum demişsiniz bunun için cevap yazmak istedim her ne olursa olsun umut herşeydir sakın umutsuzluğa kapılmayın ve çok istemeye devam edin.... tedavinize de olumlu sonuç çıkacak gözüyle bakarak devam edin.. inşallah güzel haberlerinizi alırız bu arada ben 1.5 yıllık evliyim 30 yaşındayım benim hormon bozukluğu ile ilgili tedavim yeni bitti Allah ne zaman nasip ederse ben de çocuk istiyorum...
ama dediğim gibi sakın umutsuz olmayın...siz gereken tedaviyi alın ve zamana bırakın...

merhaba ben tesadüfen okudum yazınızı umarım isteğiniz kabul olur umutsuzluğa kapılıyorum demişsiniz bunun için cevap yazmak istedim her ne olursa olsun umut herşeydir sakın umutsuzluğa kapılmayın ve çok istemeye devam edin.... tedavinize de olumlu sonuç çıkacak gözüyle bakarak devam edin.. inşallah güzel haberlerinizi alırız bu arada ben 1.5 yıllık evliyim 30 yaşındayım benim hormon bozukluğu ile ilgili tedavim yeni bitti Allah ne zaman nasip ederse ben de çocuk istiyorum...
ama dediğim gibi sakın umutsuz olmayın...siz gereken tedaviyi alın ve zamana bırakın...

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah en kısa zamanda sende evlat sahibi olursun hormon bozukluğu tedavisi olan bir şey o yüzden en kısa bebişin olur allahın izniyle dualarım seninle benim problemim eşimden dolayı olmuyor ameliyatta oldu 2011 tekrar tüp bebek denemek istiyorum ama çok korkuyorum:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah güzel haberlerini alıcaz allahın izniyle dualarım seninle:nazar::nazar::nazar:

tuhaf bişi oldu.önce sevindik sonra kahrolduk.sonuç pozitif ama değer çok düşük.biyokimyasal gebelik sanırm.2gün sonra tekrar test yapıcak ama umut yok.değerim 6.9 rüyam sona erdi...ağlamaktan artık gözlerm görmyo.ancak güç toplayabildm size haber vermek için....yeni yıla elim kolum boş gircem.....

canım çok geçmiş olsun..şu durumda ne desem boş biliyorum ama yinede kendini çok yıpratma inş 2011 yılı senin yılın olur ve evladını kucağına alırsın..dualarım seninlee canım..

yarın yeniden kan vermeye gidicem.umudum yok ama yine de içimde kalmasın.mucize olur belki.değerimi duyduğunda doktorum olmadı çok düşük dedi.ama belki yükselir umudu var.burda okumuştum değeri 5.43ken yükselmiş ve gebelik devam etmiş.mucize yaşamış.hayırlısı olsun hakkımızda.ben elimden geleni yaptım ....

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah en kısa zamanda sende evlat sahibi olursun hormon bozukluğu tedavisi olan bir şey o yüzden en kısa bebişin olur allahın izniyle dualarım seninle benim problemim eşimden dolayı olmuyor ameliyatta oldu 2011 tekrar tüp bebek denemek istiyorum ama çok korkuyorum:emir_bebek::emir_bebek:

teşekkür ederim evet benimkinin tedavisi var ama sürekli tekrarlıyor bu sebeple bebek sahibi olurken yumurtlama aşamasında da sonrasında da hep doktor kontrolü gerekli ama yürekten inanıyorum ki bunları da aşacağım...
dualarınız için teşekkür ederim Allah her isteyene sağlıklı bir evlat versin...yazdıklarınızı okudum üzüldüm ancak denemeye değer diye düşünüyorum...eşiniz ameliyat da olmuş bunun bir olumlu geri dönüşü olacaktır diye düşünüyorum... umudunuzu yitirmeyin...bence yeni, yıl yeni umutlar tekrar denemekten ne zarar gelir... :)
biz de güzel haberlerinizi duyalım inşallah....

Back
X