Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bı kere ıdrarda cıkmıyo cok nadır cıkan var gec tutununca ve tek bebekte ozelıkle cıkmıyo ve testlerdede farklılık oluyo guvenme bekle ve kan sonucunu al.............ınşşşşşşşşşşşşşşş sevınırsın ınşş
inşallah haklısınızdır.çok kötüyüm kalbim yerinden çıkcak.ben hakettm anne olmayı .çok acılar çektim.2 kere ameliyat ve 2kere tüp bebek denedm olmadı.bu 3.denemem.sanki içimdeler hissedyorum.2.gün embriyosu benimkiler 2 tane yerleştirildi bu yüzden de 13.gün baklmsı gerekiyomuş kanda.perşembe günü gidicem hastaneye.ne olur bi mucizce olsun...
rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim inşallah hamilesindir![]()
![]()
canım sızde sorun ne acaba.nerelerde denedınız tup bebek.bızde yaza yaptrmayı dusunuyoruz.tavsıye ettıgınız yerler varmı.ben ıstanbuldayım.sız?
inşallah canım inşallah bebiş özlemin son bulur yarın burda müjde verirsin inşşşşşşşgeri sayım başladı.ya külkedisi eski haline dönüşecek ya da rüya gerçek olcak...yarın öğlen öğrenicem sonucumu.mutluluktan ağlamak istyorum.hemşirenin elinden kağıdı alırken ellerim titremesin.kağıdı aldığımda pozitif yazsın üzerinde....
inşallah canım inşallah bebiş özlemin son bulur yarın burda müjde verirsin inşşşşşşş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inşallah canım kafilemizden ne kadar çok isim eksilirseinşallahh...çok teşekkür ederim dileğin ve duan için
arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır girmiyordum bu siteye çok eski üyelerindenim sekiz senelik evliyim ama hala anne olamadımmmmmmmm iki kere aşılama bir kere tüp bebek yaptırdım bir senedir tedavi olmuyorum ama yeniden başlamak istiyorum ama çok korkuyorum sonuçtan yine olmıycak diye 30 yaşındayım yaşımda geçiyor allahım isteyen herkese evlat sahibi yapsın her zaman kendimden önce hep başkalarına dua ederim bebeişlei olsun diye sonuç bekliyen arkadaşlarım inşallah hepiniz pozitif sonuçlar alırsınız![]()
merhaba ben tesadüfen okudum yazınızı umarım isteğiniz kabul olur umutsuzluğa kapılıyorum demişsiniz bunun için cevap yazmak istedim her ne olursa olsun umut herşeydir sakın umutsuzluğa kapılmayın ve çok istemeye devam edin.... tedavinize de olumlu sonuç çıkacak gözüyle bakarak devam edin.. inşallah güzel haberlerinizi alırız bu arada ben 1.5 yıllık evliyim 30 yaşındayım benim hormon bozukluğu ile ilgili tedavim yeni bitti Allah ne zaman nasip ederse ben de çocuk istiyorum...
ama dediğim gibi sakın umutsuz olmayın...siz gereken tedaviyi alın ve zamana bırakın...
geri sayım başladı.ya külkedisi eski haline dönüşecek ya da rüya gerçek olcak...yarın öğlen öğrenicem sonucumu.mutluluktan ağlamak istyorum.hemşirenin elinden kağıdı alırken ellerim titremesin.kağıdı aldığımda pozitif yazsın üzerinde....
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah en kısa zamanda sende evlat sahibi olursun hormon bozukluğu tedavisi olan bir şey o yüzden en kısa bebişin olur allahın izniyle dualarım seninle benim problemim eşimden dolayı olmuyor ameliyatta oldu 2011 tekrar tüp bebek denemek istiyorum ama çok korkuyorum![]()