Artık Anne olmaya karar verenler

Canım benim inşallah hamile kalırsın.Bildiğim kadarıyla hamile kalmak çok kolay bi şey değil ama bence çok uzun zaman değil mutlaka sende hamile kalacaksın.Bizde Ocakta doktora gideceğiz ve muayene yaptıracağız.Korkuyorum çünkü biz hiç denemedik bile hem karar verdiğimizde deneriz dedik ama ya bi şey çıkarsa .6 yıl oldu korunduk.Offff inşallah ,isteyen herkes bebek sahibi olur canımcımm

Selam,
Biz de 3,5 yıllık evliyiz ve son 3 aydır korunmayı bıraktık... Geçen ay bir kimyasal gebelik geçirdim. Ama moralimi bozmuyorum, gelecek aylardan ümitliyim...
Sizler de sakın ümidinizi, kaybetmeyin.. Emin olun bebişiniz size en doğru zamanda gelecektir.

Bende 2 yıldır evliyim ve 4 aydır bebek istiyoruz ama
arkadaşların da dediği gibi planlamayla bebek sahibi olan çok nadir çünkü istediğin ay olması biraz zor galiba.İlk korunmayı bırakıpta ilk ayda hamile kalanların oranı %25 miş. Yani hadi bebeğim olsun deyip,öyle kolay hamile kalınmıyor,inşallah beklemekten yıpranmadan biran önce hamiş olursun.
Sevgiler.

bende 10 aylik evliyim allah nasip ederse subat ta hapi birakacam bakalim nezaman hamile kalicam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…