Artık Ayakları Üzerinde Duran Bir Kız Olmak İstiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tolstoyevski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
789
781
53
Bilenler bilir ,
Artık baba bile demek istemediğim büyüdükçe içime yumru gibi oturan, ne nefret duyayım ne sorumluluk hissedeyim ona karşı dediğim,sadece hayatımdan çıksın çıkarayım kendime yeni hayat kurayım her şeyi ardımda bırakıp çekip gideyim diye hayaller kurduğum. Ama elim kolum bağlı bazı hayallerime kepenk vurulmuş ve madden ona bağımlı ve muhtaç kalmaktan canım çok yanıyor. İşe gir çalış diyenler olacak onun için bile okulum çok yoğun tek çarem bu evden tamamen gitmek ama elim kolum bağlı sanki. 1 sene sabretmem gerekiyor bunların az ya da çok gerçekleşmesi için ama bugün farkettim ki benim sabrım kalmamış gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim coluk yok cocuk yok. Kendin bir is bulup ayri ev tutabilirsin. En azindan part time. Ev kirasinin yarinisini annen yada anneannenden alabilirsin. Basima gelmeden yapamam dersin ama basina gelince mecbur yapiyorsun

Canim coluk yok cocuk yok. Kendin bir is bulup ayri ev tutabilirsin. En azindan part time. Ev kirasinin yarinisini annen yada anneannenden alabilirsin. Basima gelmeden yapamam dersin ama basina gelince mecbur yapiyorsun
annemin de madden bi gücü yok, anneannemin de. yani tek başına o işlere kalkışmam öyle zor ki. arkamda maddi bir güç yok. kendim oluşturana kadar da sabretmem gerekiyor. sabrım da yok. 1 sene içim ezilicek böyle galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X