artık aynalara bakamıyorum

iklimce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
45
0
86
44
Bursa
arkadaşlar 1 yıl evvel doğum yaptım.30 kilo almıştım 55 ten 85 e çıktım.boyumda 1.70. hala emziriyorum.bu kilolar gitmiyor.çıldıracam.acaba lahana çorbası hapı alsammı?kullanan varsa yardım etsin no'lurrrr.:çok üzgünüm:

iklimce umarım verirsin kilolarını benhamilelikte 62 kilodan 75 kiloya çıktım dogundan sonra tekrar verdim 65 oldum ama şuan soracak olursan 80 kiloyum bende çok ugrasıyorum kilo vermeye ama olmuyo emzirirken hemen vermiştim kilolarımı ama şuan çok zorr neyaptıysam olmadı inan insan begendiği bir giyisiyi alamıyınca anlıyor kilonun nekadar berbat bişey oldugunu ayrıca saglık acısındanda yururken bile zorlanıyosun umarım veririz kilolarımızı

iklimce canım sakın lahana ha pı falan alim deme benden sana tavsiye hiç bir şey yapmıyor uykusuzluktan başka yani nasıl desem adeta beynin uyuyor sanki sarhoşsun ama gel görki o gözler kapanmıyor arkadaş uykuya dalamıyosun mümkün değil artık dedim delircem herhalde ve derhal hapı kestim ve normale dönmem bir haftayı buldu anca uyumaya başladım bi gramda verdirmedi bana

canım benim niye diyet yapmıyorsun. benimde 6 ay oldu doğum yapalı. 2 haftadır diyete başladım 3 kilo gitti bende senin gibi 85 kiloydum. valla hiç bir ilaca kanma senin ilacın iraden olsun canım

ben 67 kg hamiş kaldım 86 kg doğum yaptım.doğum yapalı 2,5 yıl oldu şuan 67 kg yine.boyum 1.72 ama genede fazla.5 kg vermeliyim.doğum yaptıkan 1 yıl sonra verebildim ben 5 bir yerde çaydan içtim.
ekmek yemedim hiiçç.gene öyle yapacağım....

ben 67 kg hamiş kaldım 86 kg doğum yaptım.doğum yapalı 2,5 yıl oldu şuan 67 kg yine.boyum 1.72 ama genede fazla.5 kg vermeliyim.doğum yaptıkan 1 yıl sonra verebildim ben 5 bir yerde çaydan içtim.
ekmek yemedim hiiçç.gene öyle yapacağım....

Besi bi yerde çay emzirirken içilir mi acaba bi bilginiz varmı.Bebişim nerdeyse sekiz aylık,eskisi gibi sık olmamakla birlikte sabah öglen ve gece emiyor.Galiba bir seneden sonra içildi o çaylar:utangac:

arkadaşlar 1 yıl evvel doğum yaptım.30 kilo almıştım 55 ten 85 e çıktım.boyumda 1.70. hala emziriyorum.bu kilolar gitmiyor.çıldıracam.acaba lahana çorbası hapı alsammı?kullanan varsa yardım etsin no'lurrrr.:çok üzgünüm:

sanki beni anlatmışsın arkadaşım offf offf

Back
X