Bol bol su için ve temiz beslenmeye önem verin.Sağlıklı yağlar tüketip un ve şekerden uzak durun bunlara dikkat edince cilt bayağı toparlıyor.Iyi aksamlar arkadaslar. Sorunlu bir cildim var. Dogumdan sonra yuzum icin ozellikle krem, bakim vs. yapamadim ve suan asiri kuru ve derim pul pul olup dokuluyor. Ne yapmam lazim nasil bir uygulama tavsiye edersiniz artik aynada kendime bakmaya korkar oldum.
Canım bebeğinizi güle güle büyütün, hayırlı evlat olsun.Iyi aksamlar arkadaslar. Sorunlu bir cildim var. Dogumdan sonra yuzum icin ozellikle krem, bakim vs. yapamadim ve suan asiri kuru ve derim pul pul olup dokuluyor. Ne yapmam lazim nasil bir uygulama tavsiye edersiniz artik aynada kendime bakmaya korkar oldum.
Leke yok cok sukur arkadaslarin dedigi sekilde cozulmezse gitmeyi dusunuyorum cildiyeyeCanım öncelikle bir cildiyeye gitsen iyi olur, ama eğer evde bişeyler yapacaksan şeker ve zeytinyağı ile peling yap ilk sonrada nemlendirici sür leke falan mı var yüzünde
emzirme doneminde oldugum icin bol bol su tuketiyorum nemlendirici tavsiyeniz var mi?Önce peeling yaparak pul pul olan cildinizden arının, gözenekler de açılsın nefes alsın. Ardından nemlendirin. Bu ikisini düzenli yapın. Su içmeyi de ihmal etmeyin tabi...
Su an emzirdigim icin yedigim herseye dikkat ediyorum mumkun oldugunca saglikli beslenmeye calisiyorum ama olmadi malesefBol bol su için ve temiz beslenmeye önem verin.Sağlıklı yağlar tüketip un ve şekerden uzak durun bunlara dikkat edince cilt bayağı toparlıyor.
Turk kahvesi gun asiri tuketiyorum tavsiyenizi deneyecegim tesekkur ederim :) sizde saglicakla kucaginiza alin bebeginizi diger kremi de listeme aldim arastiracagim :)Peelingi en basit türk kahvesinin telvesiyle yapabilirsin benim favorimdir. Bide yenj bi krem keşfettim hamilelikten dolayi cildkm asiri kuru pul pul dokuluyo bioderme atoderm valla parliyo yüzüm sürdükçe herkes hamilelik cok yakisti ay parcask gibj oldun diyo ama halbu ki kremden
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Evde kizima aldigim vazelin var yarin ilk isin onu denemeye baslamak olacakCanım bebeğinizi güle güle büyütün, hayırlı evlat olsun.
Ben de arkadaşlara katılıyorum; öncelikle banyoda yüzüne kahve limonsuyu karışımıyla peeling yap banyodan sonra da yüzüne yağlı bir krem sür,
Ben de yıllar önce akne tedavisi gördüm ve cildim yağlıdan kuruya döndü, o kadar şey denedim tek memnun kaldığım yöntem her gece yüzümü temizledikten sonra ve sabah yüzümü yıkadıktan sonra ince bir miktar vazelin sürmek oldu. Yüzüm ellerim pamuk gb yumuşacık, diğer nemlendiriciler bir işe yaramıyor bende, cildin çok kuruysa denemeni tavsiye ederim
marka konusunda cok tecrubem yok reklama girerse ozelden de yazabilirsiniz cok memnun olurumMuhakkak yüzünüz için kuru ciltler için olan bi temizleyici alın aynı şekilde kuru ciltler için olan bi tonik, yüzünüz daha fazla kurumasın. Nemlendirici de çok önemli iyi nem veren bir krem araştırın. Aynı zamanda haftada 2 kere peeling ve maske uygulamanızı öneririm. Bildiğim birkaç iyi marka var kuru ciltler için tavsite isterseniz yazarın
mor ve sari miBenim de cildim aşırı kurudur. Öncelikle markette satılan sabunlardan vs uzak dur daha çok kurutur cildini. Güzel nemlendiren ve cilde hava aldıran bir tonikle cildini temizle. Ardından güzel bir nemlendirici kullan. Sabah akşam yapman yeterli olacaktır. Tavsiyem piyasada satılan mor tonik ve sarı krem ikilisi. :)) cilt probleminin altında başka bir sorun yoksa bu şekilde cildin toparlanacaktır.
Vazelin kullanmanızı tavsiye etmem.Petrol türevi bir ürün zamanla cildiniz zarar görebilir.Leke yok cok sukur arkadaslarin dedigi sekilde cozulmezse gitmeyi dusunuyorum cildiyeye
emzirme doneminde oldugum icin bol bol su tuketiyorum nemlendirici tavsiyeniz var mi?
Su an emzirdigim icin yedigim herseye dikkat ediyorum mumkun oldugunca saglikli beslenmeye calisiyorum ama olmadi malesef
Turk kahvesi gun asiri tuketiyorum tavsiyenizi deneyecegim tesekkur ederim :) sizde saglicakla kucaginiza alin bebeginizi diger kremi de listeme aldim arastiracagim :)
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Evde kizima aldigim vazelin var yarin ilk isin onu denemeye baslamak olacak
marka konusunda cok tecrubem yok reklama girerse ozelden de yazabilirsiniz cok memnun olurum
Oylemi birde bebegim icin ozel almistimVazelin kullanmanızı tavsiye etmem.Petrol türevi bir ürün zamanla cildiniz zarar görebilir.
Excipial krem tam senlik görünüyor. Pul pul dökülen, kuru cilt için çok etkili. Doktora gittin mi bu arada?Iyi aksamlar arkadaslar. Sorunlu bir cildim var. Dogumdan sonra yuzum icin ozellikle krem, bakim vs. yapamadim ve suan asiri kuru ve derim pul pul olup dokuluyor. Ne yapmam lazim nasil bir uygulama tavsiye edersiniz artik aynada kendime bakmaya korkar oldum.
Bol su için. Mümkünse hamamma gidin değilse evde piling kese vs yapın ve düzenli nemlendirici kullanın. Meyve yiyin. Çok sıcak suyla yıkanmayın. Yıkama jelleriniz yine nemlendirici ozellikli olsun.Iyi aksamlar arkadaslar. Sorunlu bir cildim var. Dogumdan sonra yuzum icin ozellikle krem, bakim vs. yapamadim ve suan asiri kuru ve derim pul pul olup dokuluyor. Ne yapmam lazim nasil bir uygulama tavsiye edersiniz artik aynada kendime bakmaya korkar oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?