Artık bakire olmak utanilcak bı şey mi oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar erkek arkadasim oldu, o kadar sevgilisi olan kiz arkadasim oldu, sevisti sevismedi diye yolda birakanini, bir iki bulusmada konuyu oraya getireni gormedim duymadim ben.
Yeni nesil bi degisik ya da sizin konu abartili bilemedim 🤷🏼‍♀️
Benim icin ilk sevisme deneyimi evlenildiginde yasanacak diye bi kaide yok, hatta bence evlenmeyi dusunen ciftler aralarinda cinsel uyum var mi yok mu bilmeli,cidden insanin cinsel hayati sonrasinda kabusa donusebilir ama bu onune gelenle beraber olmak anlamina gelmiyor tabi..
Konunuza gelince, istemediginiz seyi o cukuyle beyni yer degistirmisler yuzunden yapmak zorunda degilsiniz, icinize sinmeyen hicbiseyi hatir gonul icin yapmayin zaten.

Birileri istiyor diye değil kendi isteğinizle sevişmeyi düşünün öncelikle. Yani bu konuyu takmanız saçma.
Bakirelik gibi özel konular size özel kalsın.
sevişmek istemediğiniz yada istediğiniz için yargılanamazsınız.
Sevişmek isteyen ama kararınıza saygı duyacak erkek de çok merak ettiğiniz buysa. Ergenlikten yeni çıkmış abaza erkeklere denk gelmişsiniz sadece.
Ben de bakire olmadan evlendim. Çevremde de bakire olmadan evlenen çok ama bakire evlenenen de çok. Bu işler kader

Herkese don indiren bi süre sonra o donu totosunda tutamaz. Bence onlar ağır kezbanlar. Herşeyi herkesi sürekli mideleri alıyorsa ne diyeyim. Dini geçtim insanın önce kendi bedenine saygısı olması lazım. 22 yaşında yedi kocalı hürmüz gibi yaşıyorlar. Sonra sevgilileri kullanıp atınca da zırlıyorlar. Özel olmalı. Evlenince olmasını bekleyin. He eğer ki içinizden yapmak geliyorsa da özel biriyle olmalı. gerçekten bunu yapmak istediğinizle yapın.

Konuşulacak bir mevzu değil bence de... Özel bir an bekliyormuşsun, çok doğru yaptığını düşünüyorum. İlkler en saçma şeylerde bile olsa unutulmuyor. Güzel bir ilk yaşarsın umarım hem romantik hem şehvetli.

size cinsellik için yanaşanlar böyle belli olur zaten. kafanıza uymuyorsa yol ver gitsin. seni seven değer veren senin fikir ve isteklerine saygı duyar. yaşınız çok genç. önünüzde uzun bir yol var. istemediğiniz hiç bir şeyi yapmayın. bakire olmak yada olmamak suç değil. karşınızdaki insan gibi insan ise bunları düşüneceğine sizin mutluluğunuzu düşünür.

Birileri istiyor diye değil kendi isteğinizle sevişmeyi düşünün öncelikle. Yani bu konuyu takmanız saçma.
Bakirelik gibi özel konular size özel kalsın.
sevişmek istemediğiniz yada istediğiniz için yargılanamazsınız.
Sevişmek isteyen ama kararınıza saygı duyacak erkek de çok merak ettiğiniz buysa. Ergenlikten yeni çıkmış abaza erkeklere denk gelmişsiniz sadece.
Ben de bakire olmadan evlendim. Çevremde de bakire olmadan evlenen çok ama bakire evlenenen de çok. Bu işler kader
Kesinlikle öyle bakire olmadan evlenen çok var artık. Mesele bakirelik olmamalı namus iki bacak arasında değil neticede. Sadece herkesle değil de gerçekten yapmak istediği ile olduktan sonra gerisi önemli değil. Beyler bu tabuları aştı.

Bu muhabbettlerden etkilenmeniz bile daha olgunlaşmadığınızı gösteriyor.Evriminizi tamamlamadan kimseyle birlikte olmayın.

Türkiye gibi bir ülkede bu tarz arkadaş ortamı da ütopik geldi nedense .Fazla Amerikan filmi mi izlemişler napmışlar.Ortamınızı değiştirin.

bu nasıl benim için özel bir şey ise başkaları için yemek yemek kadar ihtiyaç duyduğu bı şey belki ya da evlilik kavramına inanmayan ve o yüzden umursamayan biri belki.

Ee burdada sen evlilik öncesi seks yaşayanlari yeriyorsun. Ne farkin var o zaman? Evlilik kavramina inanmayan ne demek? Sanki evliligin tek anlami, o kişi ile ilk defa seks yaşamak.

Kimse kimsenin hayat tarzina laf atamaz. Sen bakire kaliyorsun diye özel, başkalari seks yaşiyor diye cool olmuyor.

Ben insanların ne dediğinden çok şuna odakliyim: ilahi emir ve yasaklar son derece net. Özellikle kesinlikle yapmayın diye belirtilen şeyler var ayetlerde. Buna uymayıp sonra büyük bir azaba düşmek bana daha korkunç geliyor. Cesaret edenlere şaşıyorum o yüzden.
Burada olumlu yöne bir tavsiye verince saldırıya geçiyorlar. Ama bir insan görseniz, yangın yerine giren ya da balkondan sarkan ya da uyuşturucu kullanan ya da alkollü araç kullanan bir insan görseniz, demez misiniz ki "yapma, dikkat et, zarar gormeyesin"
Oysa insanlar buna kızıyor, hatırlatmaktan başka yapacak bir şey yok

Ben insanların ne dediğinden çok şuna odakliyim: ilahi emir ve yasaklar son derece net. Özellikle kesinlikle yapmayın diye belirtilen şeyler var ayetlerde. Buna uymayıp sonra büyük bir azaba düşmek bana daha korkunç geliyor. Cesaret edenlere şaşıyorum o yüzden.
Burada olumlu yöne bir tavsiye verince saldırıya geçiyorlar. Ama bir insan görseniz, yangın yerine giren ya da balkondan sarkan ya da uyuşturucu kullanan ya da alkollü araç kullanan bir insan görseniz, demez misiniz ki "yapma, dikkat et, zarar gormeyesin"
Oysa insanlar buna kızıyor, hatırlatmaktan başka yapacak bir şey yok

Konu sahibi bekaret konusunda dini hassasiyetim yok. Bekaretimi o yüzden koruyor değilim yazmış. Yorumlar o yüzden bu konudan bağımsız. Bir de herkesin dini düşüncesi farklı olduğu için o konuda yorum yazamıyorum. Yoksa ayetler net..

Zaten konuda bir gariplik var. Sanki denenenin istenenin tam tersi savunuluyor gibi. Hani bazı insanlar vardır ya kötü birşey yapıp herkes bu şey iyi diyor bende mi yapsam ben yapmayarak yanlış mı yapıyorum diye sizden onay almaya çalışan bir havaları vardır. Bu konuda da aynen öyle bir hava var.

Sanki herkes bakire mi artık bekaret saçmalık demek istemiş evet haklısın cevapları almak için açılan bir konu hissi veriyor.

28 yaşındayım 23 yaşında bakire olarak evlendim ilk yaşadıklarım hep özel kalsın anılarımın arasında başkası çakılı kalsın istemediğim için. Fakat bakirelik böyle özel elmas gibi birşey değil. Öyle olsaydı şayet bakire olmayanlar evlenemezdi. Tavsiyem şu ki kesinlikle arkadaşların bu konuda ilişki yaşadıkları için bir adım öndede değil ama tercihleri bu yönde oldukları için kötüde değiller. Herkesin bakış açısı farklı olabilir uyum göstermek zorunda değilsin nasıl rahat san oyle yaşa

Sen önce bence " O kadar açık giyiniyosun da namuslu rolümü oynuyosun " Diyen arkadaşını hayatından çıkarmaya bak şayet bu arkadaş cevrenle bir tık ileriye bile gidemezsin bakire linci yemişsin resmen ne saçma ya bu senin özel hayatın kimin ne dediği önemli olmamalı

Bence sen cevrendeki insanlari degistir baska bir konu bile olsaydi fikrine saygi duymayip dalga gecen insanlar iyi niyetli degildir sana karsi. Ayrica karsi cinstede karsina dogru duzgun kisiler cikmamis demekki flort doneminde nasil muhabbet bu noktaya gelebiliyor amaclari ordan belli demekki. Seni gercekten sevebilecek ve sana saygi duyacak insanlarla arkadaslik yap

Bunları duydukça 2 kızım adına endişeleniyorum. Ben 30 yaşındayım. Eşimle 5 yıl arkadaşlık ettik ama cinselliği evlilikten önce yaşamayı aklımızın ucundan bile gecirmedik. Kızlarım da bizim gibi olsun isterim. Ama etrafta bu tarz düşünceleri duydukça çok üzülüyorum. Müslüman olmayana bir şey diyemem. Ama inancımız gereği de kizlarimi etrafta bu tarz düşünceleri olan arkadaşlarından nasıl koruyacağız. Eskinin centilmen düşünceli erkekleri bitti mi? Çoğu artık sevmeyi, kavuşmayı, aşk acısı çekmeyi, sahiplenmeyi vs. Gibi duyguları hissetmiyor mu? Kapitalist kullan at dunyasinda ilişkiler, kızlar ya da erkekler de mi bu duruma geldi. Çok üzülüyorum çok. Allah gençlerimize ve onları yetiştirenlere akıl versin.

Tabiki hayir aa bak ben bakireyim ve benden cinsellik bekleme diye konuya girdiğim yok konuşurken.onlar konuşurken iliskiden beklentilerinin daha çok o yonde olduğunu belirtiyorlar benim istegimin öyle olmadığını ben belirtince birakiyorlar.ki bırakmak haklarıdır fakat bu yüzden iliskilerim yurumicek mi diye düşündürüyor beni.erkekler çünkü hep önce cinsellik amacı ile yakınlaşıyorlar bana
20 li yaslardaki erkekler genelde karşı cinse cinsellik olarak yaklasacak başta tabii ki, hatta sizin hoşlanma sebebiniz de cinsel dürtüleriniz aslında, ama bu sizin tercihiniz kim niye karışsın? bu yuzden terkediliyorsaniz demek ki yanliş adamlarla takiliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X