Artık bakire olmak utanilcak bı şey mi oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayvanlar gibi dürtülerinin peşinde koşarak her fırsatta yaşanabilecek bir olgu olmamalı,
Bu durum tamamen tercih meselesi Sisin gibi düşünecek birini bulana kadar çizginiz de yaşamaya devam etmelisiniz.. Onlar Camdan atlıyor bende atlayayim mi? Bu durum sizi farklilastirsada bırakın farklilastirsin....

Niye herkes herkesin ne yaşadığını biliyor? Bence arkadaşlarını değiştirmelisin. Bunlar özel şeyler ve bu şekilde konuşulmaz. Herkes istediğini yaşar ya da yaşamaz. Günahı, sevabı, cinselliği yaşamayı tercih edip etmediği kendine kalsın. Ayrıca o dediğin erkekler muhtemelen evlenecekleri kızın bakire olmasını tercih ederler şu an gönül eğlendirmek niyetindeler akıllarınca

.Aralarindan bir tanesi o kadar açık vs giyiniyorsun da böyle namuslu rolü mu oynuyorsun dedi mesela.
Yuhhhh. Ben burda takılı kaldım 😳 o ne biçim bi yaratık sizinle böyle konuşabiliyor. Öyle yaratıklardan da uzak durmak lazım zaten. Cinsellik böyleleriyle yaşanmaz zaten.
Ben böyle konuların arkadaş ortamında konuşulmasını da doğru bulmuyorum. Ne bu güç gösterisimi ben şunu yaşadım aaaaa sen yaşamadın mı 🙄 ayrıca evlilik harici ilişkiye karşı değilim ama yaşamayanada karşı değilim 🤣 banane milletin cinsel hayatından.

Herkes kendi doğrusu ile herkes kendini özel hissettiği ile yaşar.
Kimseyle bu tarz durumların konuşulmasına gerek yok. Kimsenin benim cinsel hayatımla ilgili bilgisinin olmasına da gerek yok.

Niye herkes herkesin ne yaşadığını biliyor? Bence arkadaşlarını değiştirmelisin. Bunlar özel şeyler ve bu şekilde konuşulmaz. Herkes istediğini yaşar ya da yaşamaz. Günahı, sevabı, cinselliği yaşamayı tercih edip etmediği kendine kalsın. Ayrıca o dediğin erkekler muhtemelen evlenecekleri kızın bakire olmasını tercih ederler şu an gönül eğlendirmek niyetindeler akıllarınca
Bi arkadaşım başka bir arkadaşımla birlikte olup, aaaaaa bu bakire değilmiş diyip ayrılmıştı. Şimdi diğer arkadaşım evli iki çocuğu ve çokta iyi bir eşi var. Diğer arkadaş gibi öküzle evlenmedi ne güzel. Erkek olanla eşimin görüşmesini olabildiğince engellemeye çalışıyorum 😅 öyle salak bir arkadaşı olmasın ama demi.

Ay insanlar çok saçma gerçekten. Herkesin fikri,tercihi kendine şunu bi anlayabilsek keşke. Biriyle beraber olmak istemiyorsanız olmazsınız bu kadar basit. Bunun için bırakan erkeklerin zaten amacı farklıymış iyiki olmamış onlarla. Böyle devam edin. Aşık olduğunuz kişiyle olması çok önemli böyle şeylerin. Bu arada ilk eşimle birlikte oldum ama evlenince vs değil çok çok çok öncesinde. Cinsellik olması gereken bişey benim için. Ama benim için. Bunun tersini düşünen kimseye saygısızlık etmem. Bildiğiniz gibi devam edin. Kimseye kulak asmayın. Hatta bu konuyu hiç konuşmayın bile kimseyi alakadar etmez.

Yıl olmuş 2020
Hala bekaret savaşları var
Kalbi temiz merhametli birini bulmak lazım
Kaldı ki bakiresin ama düğün gecende zarın esnek çıktı
Ee adam kıt beyinliyse yine üzüleceksin
Yani bakire olmak veya olmamak da marifet değil
İş beyinde bitiyor

Kısaca: Yaşayan veya yasamayan olsun: Seks hayatını baskalarin yanında sohbet konusu yapan bana göre basit biri. Sonuçta kimseyi ilgilendiren birsey degil. Kaldıki aktif seks hayatın varsa bu beraber olduğun insana karşı da büyük terbiyesizlik. Mahremiyet diye birsey var

Sizin çevrenizdeki insanlar hep seks için yaklaşıyor demek ki işini görüp çekip gidecek kişilermiş. Bence doğru olanı yapıyorsun bunun illa dinle alakası olamaz. Ben önemsiyorum ve hayatımın sonuna kadar yanımda olacak adamla birlikte olmak isterim. Bunu düşünmek çok normal. Kendi doğrularınla yaşa, hiçbir zaman bir başkasının isteğine göre hayatını şekillendirme yoksa ileride çok pişmanlık yaşarsın. İnsanlar daima yaptıkların veya yapmadıkları hakkında konuşur

Evlilik demek ırkların karışmasını engelleyen kişiler arasında ki muhabbeti sevgiyi huzuru veren bir mecburi hayat tarzıdır.
evliliğin tanımı bu mu 😃
Irkların birbirine karışmasını engelleyen mecburi yaşam 🤣🤣 sanırım ben yanlış biliyormuşum öğrenmiş oldum.

Merhaba herkese :)şu sıra kafamı kurcalayan bı konu var ve fikir almak istiyorum. arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve sadece bir tane sevgilim oldu şu ana kadar ve 6 ay civarı surdu.kendisi ile yakinlasmalarimiz olsa bile cinsel anlamda sayilcak hic bı şey yaşamadık.Ben hep evliliğe kadar beklemeyi düşünen taraftayim.sebebi dini olarak değil en az dini düşünen insanlardanimdir belki.ama bu olay benim için çok özel ve duygusal açıdan da hissetmek istediğim bı durum ve o yüzden beklemek istiyorum.fakat problem şu ki etrafımda olan bı kaç şey bu yüzden beni kötü hissettirmeye başladı.arkadaslarimin çoğunun sevgilisi var ve yaptıklarından bahsediyorlar sevgilisi olmayanlar olsa yapicaklarini söylüyorlar ben kendi fikrimi söyleyince geri kafalı,yobaz konumuna getiriyorlar beni.Veya sevgilimden ayrıldıktan sonra bı kaç flört dyrumum oldu ve hepsi lafı bı şekilde oraya getirip cinselliğe yanasmadigimi anlayınca konuşmayı bıraktılar ve hatta kezban iması yapanlar oldu.Aralarindan bir tanesi o kadar açık vs giyiniyorsun da böyle namuslu rolü mu oynuyorsun dedi mesela.Burda beni yanlış anlamayın asla başkalarının yapmasına karşı gelicek ya da bu yüzden onlar hakkında kötü dusuncek bir insan değilim .bu nasıl benim için özel bir şey ise başkaları için yemek yemek kadar ihtiyaç duyduğu bı şey belki ya da evlilik kavramına inanmayan ve o yüzden umursamayan biri belki.tabiki böyle düşünen herkes istediğini yapmakta ozgur. Bu durumlar bana ister istemez gerçekten bakire kalmak evliliğe kadar beklemek kötü bı şey mi oldu artık sorusunu getiriyor kafama.kendime güvenim düştü ilişkiler konusunda bu yüzden.cinsellik tercih etmediğim için erkekler hep beni birakicakmis gibi hissediyorum.sizce ben mi gercekten geri kafalı düşünüyorum yoksa hep etrafımda yargilayici insanlar mı var? Bu arada dediğim gibi her türlü dusunceye saygım var.bi insanın kalitesini ve kalbinin iyiliğini belirleyen şey cinsel hayatı değildir sadece kendim özel bi an bekliyorum

insanların bu anlamda fikirleri neden önemli ki? Ben bu konuyu evlenmeden önce de sonra da kimseyle konuşmadım sanırım. Gerek de duymadım.

Şimdi de bakire olduğun için övülmek istiyorsun sanırım,arkadaşların arasında da bu tavrı sergiliyorsan bundan dolayı antipatik olmuş olabilirsin.

Ben çevremde gözlemlediğim kadarıyla ki kıbrıs gibi bi yerde okudum. Kızdan çok normal erkek arkadasım vardı ve bakire olmayanlara takılmalık bakan cok erkek gördüm. Ve evleneceksem temiz aile kızı olsun diyende cok gördüm. O yüzden çizgini bozma. Sonra bi erkek cıkar karsına cok sever aşık olursun ama bekarete önem verir ve bu seferde diktirmek için yer ararsın. O gece kanayacak mı kanamayacak mı diye stres olursun..
Bende senın kafanda biriyim ve kıbrısta okurken o kadar cok hayatıma girmek isteyen oldu ve cok zorsun diyen de oldu ama bende sadece evlendiğim kişiyle olsun istedim. Öylede oldu. Çok sevdiğim ve beni çok seven değer veren bi eşim var.

Asıl kendileri yobaz. Kendi gorusunden olmayanlari aşağılayan kişiler hakkında pekte konuşmaya lüzum yok. Sizi iyi hissettirecek ileri götürebilecek arkadaşlar edinmen dileğiyle. Takma 💕

Öncelikle sevgiliniz dışında kimseyle cinsel yasaminizi konusmak zorunda degilsiniz, konusmayin.
Erkeklerin de cinsellige sicak bakmadiginizi duyunca kaçması cok dogal, bir kadin olarak ben de cinsel anlamda beni istemeyen biriyle birliktelikten kacinirdim, bu durumda en doğrusu baştan renginizi belli edip, kendinize uygun, cinsellige sizin gibi bakan birini bulmaniz olur.

Bu sizin çevrenizle alakalı bir durum bence. Kafaya takılacak birşey yok. Sizinle aynı düşünceye sahip olmayan kişilerle bir arkadasınız demek ki..

Bu niyetle sevgili arayışına giren erkek veya genç kızlar işin sonunu getirmeyebilirler. Siz bekaretten çok kafa yapınız uyan birini, size saygı duyan, sizin düşüncelerinizi önemseyen birini bulursanız sonrasını düşünürsünüz.Ona göre de birini bulursunuz mutlaka, sıkıntı yapacak durum yok.

Bence senin etrafındaki insanlarda sıkıntı var, senin de dediğin gibi isteyen istediğini yapar sen onları yargılamıyorsan onların da seni yargılamaya hakları yok.

Hayır utanılacak bşy değil.
O cinsellik için yaklaşan Kişiler cinsellik yaşasanız da bir süre sonra ayrılacak.
Bence kafa denginiz kişilerle arkadaş olun.
Daha yasınız çok küçük
Ayrıca Kezban ya da cool olmak zihniyetle ilgili başka şeyle değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X