Artık bakire olmak utanilcak bı şey mi oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence arkadaşların seni kıskanıyor kendileri senin gibi olmadıkları iradelerine yenik düştükleri için.Sen doğru yoldasın hiç kafana takma onları aslında tam tersi senin onlara yüklenmen lazım evli olmadan nasıl biriyle böyle şeyler yaşayabiliyorsunuz diye.Çok ilginç gençlik bu raddeye gelmiş demek bu olayları hep yabancı ülkelerde duyardık.Hatta bilmem dayısı amcası bozdu bekaretini falan diye ...

Gercekten insanlar bu yasadiklarini herkese anlatacak duruma geldiler mi ? Bizim zamanimizda demek istemiyorum ama malesef diyecegim asla konuşulmazdi. Sevgilinle opussen bile bunu soyledigin kisi ayiplardi seni.

Bence arkadaşların seni kıskanıyor kendileri senin gibi olmadıkları iradelerine yenik düştükleri için.Sen doğru yoldasın hiç kafana takma onları aslında tam tersi senin onlara yüklenmen lazım evli olmadan nasıl biriyle böyle şeyler yaşayabiliyorsunuz diye.Çok ilginç gençlik bu raddeye gelmiş demek bu olayları hep yabancı ülkelerde duyardık.Hatta bilmem dayısı amcası bozdu bekaretini falan diye ...

Aa millet niye konu sahibine hesap versin? Ne saçmalik ya. Kendinize gelince "biz saygi istiyoruz", baskalarina gelince linç etme hakkinizi kendinizde buluyorsunuz.

Ayrica din din deyip tutturuyorsunuzda, dinde bile kimse kimseye hesap vermiyor. Inandiklari tanriya hesap veriyor en fazla. Herkesin dini yasama sekli kendinde olmali.

Son cümlen ile ne demek istiyordun? Yurtdisinda millet amcasi dayis ile mi beraber oluyormus?

Konu enseste nasıl geldi açıklar mısınız?

dejenere oldu hersey artik cinselligi evlenmeden once yasamayana yobaz veya gerikafali demek cagdas mi yapiyormus onlari tam tersi yasayanada ahlaksiz muamelesi yapilamaz..insanlarin kendi ozeli neticede onemli olan ozelini dillendirmemesi bakire oldugunuzu bile kimsenin bilmesi gerekmez bu sizin ozeliniz biri birsey dediginde sizi ilgilendirmez diyeceksiniz bu kadar

Gercekten insanlar bu yasadiklarini herkese anlatacak duruma geldiler mi ? Bizim zamanimizda demek istemiyorum ama malesef diyecegim asla konuşulmazdi. Sevgilinle opussen bile bunu soyledigin kisi ayiplardi seni.

Merak ettim, 1950'de miydi gençligin?

Ha yok yok, bildim, senin zamaninda kizlar daha bebekler ile felan oynuyordu, irkek nedir hiçbiriniz bilmezdiniz. Öyle namisliydiniz.

Ya gerçekten bu konuda yapilan, kadin kadina yaptigini, erkek asla erkege yapmiyor. Hiç bir erkek baska bir erkegi hayat tarzi ile, cinselligi ile yargilamiyor. Kadinlar birbirilerini parçaliyor ma. Niye? Bir erkege yaranmak adina. Yoksa üstümüze iyilik saglik, adam sorgular niye kanamadi diye.

Yazik ya, gerçekten yazik.

Konu enseste nasıl geldi açıklar mısınız?
Yani canım yabancılarda bekâretin bozulması çok önemli gibi bir algı var belli yaşa geldiysen bekâretin bozulmadıysa dalga geçiyorlarmış .Yanı dediğim gibi dayı amca falan filan bozuyormuş ...Türkiye için demedim bunu...

Hep yabancı ülkelerde mi duyardık dayısı amcasını hahhaha yeme bizi:halay::halay:

Yani canım yabancılarda bekâretin bozulması çok önemli gibi bir algı var belli yaşa geldiysen bekâretin bozulmadıysa dalga geçiyorlarmış .Yanı dediğim gibi dayı amca falan filan bozuyormuş ...Türkiye için demedim bunu...
. O dedigin ensest ne ilgisi var la onunla hayal gücün ne kötü Türkiye'ye de de var malasef ensest neden gormezden geliyosun

Bu bilgiyi nereden aldin merak ettim? Türkiyede hiç gazet okudunmu? O tür vakalar aslinda Türkiyede oluyor hanim efendi. Yurtdisinda insanlar sevdikleri cinsellik yasar, kimse yargilamadan.

yok artik hic boyle birsey duymadim tabi dunyanin heryerinde boyle igrenclikler var turkiyede bile daha gecen haber cikti oz baba 13 yasindaki kizini ikinkez hamile birakti diye ama siz oyle bir yazmissiniz ki sanki o toplumlarda bu normal dayi amca bozuyor sanki rituel gibi

Aa millet niye konu sahibine hesap versin? Ne saçmalik ya. Kendinize gelince "biz saygi istiyoruz", baskalarina gelince linç etme hakkinizi kendinizde buluyorsunuz.

Ayrica din din deyip tutturuyorsunuzda, dinde bile kimse kimseye hesap vermiyor. Inandiklari tanriya hesap veriyor en fazla. Herkesin dini yasama sekli kendinde olmali.

Son cümlen ile ne demek istiyordun? Yurtdisinda millet amcasi dayis ile mi beraber oluyormus?
Bende diyorum arya stark nerede kaldı 😂Canım senle polemiğe girip ban yemiştim hatırlar mısın bilmem. Bazen yorumuna denk geliyorum süper yorumların var direk öldürücü vuruş 😂

Bu konuyu bir erkek acsaydi çok cok farkli olacakti. Büyük çoğunluk nasil ya milli olmadın mı? Geneleve git ya da kadın çağır vs diye akil bile verecekti. Olmadi sevgilini yokla diye. Zamanında babalar oğullarını goturuyormus sozum ona milli olsun diye. Biz kadinlarin haline bak acidim valla. Kim daha namuslu yarışına girmisler 😃😃😃

Dünyada Türkiye’yi çıkartırsak resmen tanınan 192, bilinen 235 ülke var. Hangi yabancı ülkelerden bahsettiğinizi belirtir misiniz? Ömrümde bundan saçma bir şey duymadım da

Bu konuyu bir erkek acsaydi çok cok farkli olacakti. Büyük çoğunluk nasil ya milli olmadın mı? Geneleve git ya da kadın çağır vs diye akil bile verecekti. Olmadi sevgilini yokla diye. Zamanında babalar oğullarını goturuyormus sozum ona milli olsun diye. Biz kadinlarin haline bak acidim valla. Kim daha namuslu yarışına girmisler 😃😃😃

flört aşamasında sizi bırakanların amaçlı farklı zaten ve iyi ki de bırakmışlar sizi ..duygusal olarak size ilgi duyan birisi cinsellik sebebiyle ayrılmaz onların amaç farklı ama siz yanaşmıyorsunuz neden boşa devam edeyim demişler ..
Siz doğrusunu yapıyorsunuz başkalarının gönlünü etmek için cinsellikle elde tutulmaz sonra giderler hiç bunları yaşamamış birileriyle evlenirler..

Canım senin dediğin tecavüz zorla oluyor .Ama benim dediğimde kimsenin şikayeti yok alan razı satan razı yani..
Birak allasen sevismek kimsenin umrunda değilken böyle bir şey yapilir mi? Elaleme suç atmayin ya biizm ülkemizde olan bir şeyi. Adamlar çatır çatır sevişiyor istedikleriyle bu tarz bir iftira demen kul hakki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X