• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık bana karşı çok soguk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Meraba kızlar öncelikle bana bu mesaja geri dönüş yaparsaniz çok teşekür ederim esimle 3 bitti 4cu seneye girdik bir tane 2 yaşında çocuğum var esim bu sene çok değişti bana tavrı olsun herseyi dedigi çoğu şeyi unutamıyorum geçen niye yalan soyluyosun dedim bir konu için oda iste artık evlilkten sogutuyosun dedi ve bundan önce 2 ay feln oldu bir tartosmadada esim artık bizden olmuyor dedi gitmek istedim o zamanda hayır gidemessin desi yani diycegim o ki ben hiç mutlu değilim artık her yattigimizda su yatağa hiç sarılmadan küs yatıyoruz artık her basimi yastiga koyusumda ağlıyorum niye böyle olduk diye bide sürekli calisiyo hiç bna zaman ayırmaz asla beni öyle bir gezdireyim demez.bide benim anneme çok farkli sevmiyor yani benim onun annesine davrandigim gibi davranmiyor anneme sanki bir el gibi artik annesinin lafına çok bakıyor bize geldi kaynanam benim çocuğum öksürükten geberiyodu kusuyodu ama sırf annesi geldi diye doğal gazı açtı çocuğu için değilde annesi için benim çocuğum herseyden öncelikli gelir ama çocuğuma bile farklı geçen süt al diyorum arada bir veriyorum ben ona süt almam dedi ona yaramaz diyo artık zaten çocuğuma yemek yediriyorum ama her çocuk gibi günde bir bardak içmesini istiyorum davranışı olsun zaten çocuğuma da farklı öyle bir en fazla 5 dakka sever sadece bazen onu bile yapmiyo hiç bir babaligini görmedim ne yedirmesini ne uyutmasini nede öyle çocuğumu bir yere goturmesini bilmiyorum artık bir değerimiz yok gibi napicam bilmiyorum ?
Pardon da siz kombiyi açmayı bilmiyor musunuz acaba ? Çocuk öksürürken kusmaktan geberiyordu annesi gelince dogalgazi acti demişsiniz, konunuzda en çok buna takıldım.
Ayrıca evladına bi süt almayan adamdan da hiç bi halt olmaz . Hayatınızı bu kadar da bi adamın eline vicdanına bırakmayın ya

Gezdirmeyi, iliskiyi bosverin. Cocuguna kalorifer açmayan, bir kutu süt almayan adama baba denmez. Sokaktan gecen herhangi bir erkekten ne farki kaliyor bu herifin? Süt almam cunku cok yaramaz diyen adama süt kutusunu yediririm herhalde

Birden bire mi soğudu?
Görücü usulü mü evlendiniz?
Çocuk kazara mı oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X