Artık baş edemiyorum

Söylemez olur muyuz hatta hic konuşmuyoruz. Sonra araya analik sütü giriyor. Hakkini helal etmiyor. Onu da umursamiyoruz birkac aydir. Bilmiyorum nasil bir aile... eltim diyor sana karsi neden boyleler 😊😅 farkinda degil hep birlikte fethediyorlar evimi. Gecen hali yikatma parasini aldim lanet okudular gittiler yine gelmişler.

😒 Yüzsüzlükde bir dünya markası olmak istiyorlar demek ki 🤦‍♀️

benim es aileside sorunlu ama sizinkilerin yaninda devede kulak kalir
Esinizle ayri eve ciksaniz ve yerinizi bildirmeseniz en iyi çözüm bu
Calistigimiz hastaneler belli. Evi ilaclatacagim ya bu az once geldi aklima söyle birkac gun girilmeyecek şekilde. Fikir bulmam lazım

Anahtari benden almiyorlar ki. Bosanma olursa meslegime geri döneceğim. Esim anahtar almadigini söyleyince çilingir çağırmışlar tabi bu olali uzun zaman oldu. Bi de cilingirin parasini da esimden almislar turkiye de ki gibi ucuz falan da degil burada. Benimkisi sabır. Akliniza gelen kelimeler sizin yorumunuz. Cunku her insanin yapacagi sekilde tartıştım kovma gibi bir olay oldu ama vardigim yer hep ayni
Polisi neden aramıyorsunuz?
Ben yokken evime böyle girecek kişi daha dünyaya gelmemiştir bile!

Anahtari benden almiyorlar ki. Bosanma olursa meslegime geri döneceğim. Esim anahtar almadigini söyleyince çilingir çağırmışlar tabi bu olali uzun zaman oldu. Bi de cilingirin parasini da esimden almislar turkiye de ki gibi ucuz falan da degil burada. Benimkisi sabır. Akliniza gelen kelimeler sizin yorumunuz. Cunku her insanin yapacagi sekilde tartıştım kovma gibi bir olay oldu ama vardigim yer hep ayni
Polis olayını tekrar söylüyorum. Kesinlikle yapmalısın bunu

Polis olayını tekrar söylüyorum. Kesinlikle yapmalısın bunu
[/QUOTE]
Evet hakli olabilirsiniz ama burdaki guvenlik sistemini tam bilmiyorum.

Polisi neden aramıyorsunuz?
Ben yokken evime böyle girecek kişi daha dünyaya gelmemiştir bile!
Polis cagirmak kolay kolay da sonra ele güne rezil olmak var. Burdaki hiç kimse onlarin bize neler yaptığından haberleri yok ki. Hastane de biz tasindik diye ortaligi ayaga kaldirmislar güvenlik falan tutmus bunlari eşim de aikemdir diyememis

Polis cagirmak kolay kolay da sonra ele güne rezil olmak var. Burdaki hiç kimse onlarin bize neler yaptığından haberleri yok ki. Hastane de biz tasindik diye ortaligi ayaga kaldirmislar güvenlik falan tutmus bunlari eşim de aikemdir diyememis
Huzurunuzdan önemli değil hiç bir şey. Bir daha girerseniz polisi arıycam diye korkutun o zaman. Ya da ev değiştirip yeni adresi asla vermeyin.
Her şeyi denedik çözüm olmadı diyorsunuz. Gerçekten tahammül edilecek bir durum değil. Normal bir şekilde otursalar hadi neyse diyicem

Günaydınlar hanımlar. Sabah nobetten eve geldigimde canim kaynanamlar eltimler yine evime ayakkabilariyla girmişler. Buzdolabimin ici yemek döküntüsü, 2 masamda ekmek kırıntıları abur cubur artiklari... ben ne edem ya. Daha 3 hafta oluyor halilarim yikamadan geldi. Cidden cok sabirliyim ama artik katlanamıyorum. Dun aradim bugun geleceğim her ihtimale karsi virüs gecmesin diye ben geldiğimde evden gidiyorlar. Zaten benim evimde ne isleri var ben yokken anlamis degilim de. Eşim de nöbetteydi annesini aradi biz yapmadik ki diyorlar. Anahtar değiştirdik hastaneye anahtar almaya geldiler. Konustum tartıştım hep bir yolunu buldular. Ic huzurum kalmıyor zaten isimde mutlu degilim biraktigimi duymuslar ayaga kalktilar artik onlara ne ise... sonra zaten sozlesmeden dolayi birakamadim bi ic rahatlama yasadilar. kiyafetlerim gardrobumda degil yine. Ayda bir eve gelip köpeğin yasamayacagi bir evde kalacak olmak verem etti beni. Yesinler icsinler kalsinlar gözüm yok. Evleri daracik az nefes alsinlar ama zarar vermesinler ya valla bezdim da. Isi gücü birakip sadece bunlarla uğraşacağım yoksa boyutnher gecen gün kötü yönde değişiyor.
5 yıllık evliyim bi evin 2 anahtarı olur biri kadında biri erkekte yoksa hiçbir türlü mutlu olunmaz.. Tavrınız çok sakin böyle hayat çekilmez.

Elalemi boşverin. Sizin akıl sağlığınızdan önemli değil elalem

5 yıllık evliyim bi evin 2 anahtarı olur biri kadında biri erkekte yoksa hiçbir türlü mutlu olunmaz.. Tavrınız çok sakin böyle hayat çekilmez.
Evet birkac seferdir oldukca sakinim. Çünkü kovulmaktan anlamayan insanlara karsi elim kolum bağlı.

Şifreli bir alarm taktırın hemen
Şifreyi giremeyince polise otomatik arama yapıyor
Taktırın sadece sonra izleyin :)))
Yalnız şaka gibiler, dehşetle okudum yazdıklarınızı, bu kadar yüzsüzlük neden ki

Günaydınlar hanımlar. Sabah nobetten eve geldigimde canim kaynanamlar eltimler yine evime ayakkabilariyla girmişler. Buzdolabimin ici yemek döküntüsü, 2 masamda ekmek kırıntıları abur cubur artiklari... ben ne edem ya. Daha 3 hafta oluyor halilarim yikamadan geldi. Cidden cok sabirliyim ama artik katlanamıyorum. Dun aradim bugun geleceğim her ihtimale karsi virüs gecmesin diye ben geldiğimde evden gidiyorlar. Zaten benim evimde ne isleri var ben yokken anlamis degilim de. Eşim de nöbetteydi annesini aradi biz yapmadik ki diyorlar. Anahtar değiştirdik hastaneye anahtar almaya geldiler. Konustum tartıştım hep bir yolunu buldular. Ic huzurum kalmıyor zaten isimde mutlu degilim biraktigimi duymuslar ayaga kalktilar artik onlara ne ise... sonra zaten sozlesmeden dolayi birakamadim bi ic rahatlama yasadilar. kiyafetlerim gardrobumda degil yine. Ayda bir eve gelip köpeğin yasamayacagi bir evde kalacak olmak verem etti beni. Yesinler icsinler kalsinlar gözüm yok. Evleri daracik az nefes alsinlar ama zarar vermesinler ya valla bezdim da. Isi gücü birakip sadece bunlarla uğraşacağım yoksa boyutnher gecen gün kötü yönde değişiyor.
Siz yurtdışında yaşıyorsunuz sanırım eşiniz Türk değil. Onlar da mı bu tür sorunlar yaratıyorlar. İnsanları anlamak zor.

Sizi çok mantıklı buldum ama durumunuz için öneri bulamadim. Bir de ilaclamayi deneyin bakalim o da olmazsa tr ye kesin dönüş yapin 😂

Yuzsuzlukte, utanmazlikta son nokta.
Eşinizin ailesine inanamadim gerçekten şok olarak okudum.
Sizin yumuşak yüzünüzden faydalanıyorlar biraz sert ve keskin bir sınır koyunki o sınırı aşmaya cesaret edemesinler.

Hangisi bosanma nedeni. Yahu ne bosanmasi. Oldu ailesi yuzunden esimden bosanacagim. Az mantıklı olun ya herkesin fikrine saygiliyim ama esimin ne suçu var ki ailesine bisey demese tartismasa eyvallahta
Bosanin demedim,demiyorum,aile yuzunden bosanmalara hakimler dahi karsi.
Cilingirlerle kapimi actilar diyorsunuz,ben yokken evde kaliyorlar diyorsunuz.bu bosanmak icin gecerli neden,yargitay karari.bunu onlarin da farkina vardirtmak gerek.
Baska nasil cozeceksiniz ki ? Insallah cozersiniz.
Benim haddime degil bosan demek.hele ki bosanmak uzere olan biri olarak.

Back
X