- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi Turkandrnb
Anahtar vermeyin neden sizin evinizdeler ,normal mi bu ,uzaklasin biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa böyle bir şey duyuyorum bunlar ailemi çok ilginç başka bir şehre gidebilirseniz gidin bence yani eşiniz gelmeyin eve dese yinede gelirlermiEşim hic konusmuyor ki bu yuzden esime hic kızamıyorum. Simdi temizlik sirketi cagirdik onlar yapacak temizlemem zaten parasini da onlardan catir catir alıyorum. Esimi hastaneye gelip rezil etmişler. Guvenlik cikarmis disari. Baslarda sadece kavga edip ağlıyordum simdi hayretler içerisinde daha neleri gorecegimin meraki icerisindeyim.
Esimle sıkıntılı olsam ailesini savunsa ve yaptiklarini normal görse kesinlikle boşanırdım da biz cok iyi anlasiyoruz şimdilik ilerisini bilemem ama su an mutluyum. Sadece ailesine karsi bam bam degilde taktik gelistirmem gerekiyor. Ben böyle insanlarla ilk karsilasiyorumBosanin demedim,demiyorum,aile yuzunden bosanmalara hakimler dahi karsi.
Cilingirlerle kapimi actilar diyorsunuz,ben yokken evde kaliyorlar diyorsunuz.bu bosanmak icin gecerli neden,yargitay karari.bunu onlarin da farkina vardirtmak gerek.
Baska nasil cozeceksiniz ki ? Insallah cozersiniz.
Benim haddime degil bosan demek.hele ki bosanmak uzere olan biri olarak.
Eve bubi tuzakları kurunen kısa yolu aslında değerli birşey çalındı demek bir daha gelemezler heralde.
Ya aslında ben bende kalmalarini da problem etmem evleri cok dar ve 3 aile bir evde kaliyorlar maddi durumlardan ötürü. Herkese 1 oda bile düşmüyor. Ufakta cocuk var. Ben gidiyorum 2 ay gelmedigim donem oldu. Ev bos duracağına az rahat etsinler. Ama bunlar evi magaraya çevirmişler. Eltim falan da az nefes alsin istiyorum ama iyi dusunmek yaramadi bana. Yoksa titiz olsalar hic. Bir kez isteyerek verdim ardindan evi gorunce kavga ettik. Sonra dedim misafirlige dahi gelmeyin. Sonra da kasa bahanesiyle anahtar aldilar bir iki kezde oyle yerleştiler. Anahtar cikarmislar o sure zarfinda. Burda ev degistirmekte kolay degil. Kontratin bitmesi gerek.Anahtar vermeyin neden sizin evinizdeler ,normal mi bu ,uzaklasin biraz
Herkesin bir aile sınavı oluyor.Anladim sizi,cok sert tepki vermeden esinizi de kirmadan nasil yaparim yolundasiniz.Boyle yavas yavas ama tepki seklini hafiften arttirarak onlara bunun yanlis oldugunu sık sık dile getirmeye calisin yuzlerine.her seferinde sabirla.Esimle sıkıntılı olsam ailesini savunsa ve yaptiklarini normal görse kesinlikle boşanırdım da biz cok iyi anlasiyoruz şimdilik ilerisini bilemem ama su an mutluyum. Sadece ailesine karsi bam bam degilde taktik gelistirmem gerekiyor. Ben böyle insanlarla ilk karsilasiyorum
Ay alın burda siz kalın derdim ben olsam çok ciddiyim o ev onların olsun siz taşınınYa aslında ben bende kalmalarini da problem etmem evleri cok dar ve 3 aile bir evde kaliyorlar maddi durumlardan ötürü. Herkese 1 oda bile düşmüyor. Ufakta cocuk var. Ben gidiyorum 2 ay gelmedigim donem oldu. Ev bos duracağına az rahat etsinler. Ama bunlar evi magaraya çevirmişler. Eltim falan da az nefes alsin istiyorum ama iyi dusunmek yaramadi bana. Yoksa titiz olsalar hic. Bir kez isteyerek verdim ardindan evi gorunce kavga ettik. Sonra dedim misafirlige dahi gelmeyin. Sonra da kasa bahanesiyle anahtar aldilar bir iki kezde oyle yerleştiler. Anahtar cikarmislar o sure zarfinda. Burda ev degistirmekte kolay degil. Kontratin bitmesi gerek.
Simdi ben esimin kötü oldugunu nasil soylerim. Cok sukur cok iyi. Yok polis yok kimsenin bilmedigi bir yer. Benim aklim böyle seylere ermez. Belli bir seviyem vardir ondan kolay ödün vermem. Su an kontratimiz 2 yıllık ev değiştiremeyiz. Esim ailesine gereken cevabi saygili bir sekilde verir ki saygısızlık etmesini ben istemem. Ne olursa olsun onlar onun ailesi. Pek esimi de doldurmam bu yönde. Beni mutsuz eden esim degil ailesi. Benim ugrasamadigim biriyle esim nasil ugrassin hemde onlarin evladiykenKusura bakmayın da eşiniz iyi bir eş olsaydı, ailesine çoktan engel olurdu.
Ya hiç kimsenin bilmediği bir yere taşınırdı ya polise şikayet ederdi. Sizin mutsuz olmanıza izin vermezdi.
Beni yanlis anlamayin.bir yorum yazicam bu paragrafiniza.Ya aslında ben bende kalmalarini da problem etmem evleri cok dar ve 3 aile bir evde kaliyorlar maddi durumlardan ötürü. Herkese 1 oda bile düşmüyor. Ufakta cocuk var. Ben gidiyorum 2 ay gelmedigim donem oldu. Ev bos duracağına az rahat etsinler. Ama bunlar evi magaraya çevirmişler. Eltim falan da az nefes alsin istiyorum ama iyi dusunmek yaramadi bana. Yoksa titiz olsalar hic. Bir kez isteyerek verdim ardindan evi gorunce kavga ettik. Sonra dedim misafirlige dahi gelmeyin. Sonra da kasa bahanesiyle anahtar aldilar bir iki kezde oyle yerleştiler. Anahtar cikarmislar o sure zarfinda. Burda ev degistirmekte kolay degil. Kontratin bitmesi gerek.
Aynen bu bir sınav. Kimsenin kalbi kırılsın incinsin istemiyorum. Olan mala olsun ama onlar bunun yanlis birsey oldugunu ve benim huzursuz oldugumu anlasınlar. Onlar bana bunlari yapti hadi bende sunu yapayim hesabina girmem bana ters. Onlarin geldikleri yerle benim geldigim yer farkli heralde böyle görmüşler ama ogrenmelerini istiyorum. Bazen böyle dikkat ediyorlar. Hatta corap bile degistirmeye baslamislardi. Evimde ev terligi kullanıyorlardı yine bisey olmuş. Simdi ben esimin ailesini esimin yuzune vuramam. Ayni seyi bende yasiyor olabilirdim. Ailemizi biz secmiyoruz kiHerkesin bir aile sınavı oluyor.Anladim sizi,cok sert tepki vermeden esinizi de kirmadan nasil yaparim yolundasiniz.Boyle yavas yavas ama tepki seklini hafiften arttirarak onlara bunun yanlis oldugunu sık sık dile getirmeye calisin yuzlerine.her seferinde sabirla.
Haklısınız ama bi ara ogrendiler biliyor musunuz? Bu ara gene bi degisikler. Hatta benden gittikten sonra bi kere evleeini temizleyip foto atmislardi... Cok inanmistim ama bu sabah yine böyle olunca. Basta bir iki kez sinirlenmiştim yüzlerine bu beni daha çok üzdü. Esim onlara konusuyor ama sonra o da cok üzülüyor. Ona da kiyamam. Aynisi benim basimda olsaydi ki bu tarz olmasa da benim akrabalar da sorunlu o da onlari görmüyor. Hayat cok kısa. Her gün hastanede ölen insanlar pismanliklariyla gidiyorlar. Ben öyle olmak istemiyorum kkmse benim yüzümden pisman olsunda istemiyorumBeni yanlis anlamayin.bir yorum yazicam bu paragrafiniza.
Siz iyi niyetli olarak kapı ve sınırlarınızı acmissiniz da karsi taraf titiz degil,sorumlu degil? Onlarin titizligini,bakis acisini degistiremezsiniz,sınırlarınızı korumaniz gerek.siz sınır kapilarini acmissiniz sonra yağmaya gecmis durum.ülke sinirlarimizi acalim sizin ulkeniz dar gelin burda yasayin guzelce diyelim bir komsu ulkeye bakalim neler oluyor:) ayni durum.
Tekrar anahtar degistirin ,esinize tembihleyin vermesin ,bos kalsada gelmesinler ,sizi aptal yerine koyuyorlar,evi batirmak nedir ,Ya aslında ben bende kalmalarini da problem etmem evleri cok dar ve 3 aile bir evde kaliyorlar maddi durumlardan ötürü. Herkese 1 oda bile düşmüyor. Ufakta cocuk var. Ben gidiyorum 2 ay gelmedigim donem oldu. Ev bos duracağına az rahat etsinler. Ama bunlar evi magaraya çevirmişler. Eltim falan da az nefes alsin istiyorum ama iyi dusunmek yaramadi bana. Yoksa titiz olsalar hic. Bir kez isteyerek verdim ardindan evi gorunce kavga ettik. Sonra dedim misafirlige dahi gelmeyin. Sonra da kasa bahanesiyle anahtar aldilar bir iki kezde oyle yerleştiler. Anahtar cikarmislar o sure zarfinda. Burda ev degistirmekte kolay degil. Kontratin bitmesi gerek.
Hic bisey yapmazlar evi temizletmeye verirler tamamdir. Orda kalirken ugursuzlugumdan midir camasir makinasi elimde bozuldu tv arkasina silecegim derken ekrani kirildi canin sagolsun dediler yenilerini aldilarOnlar size gelirken sizde onlarin anahtarini isteyin ve evjnize geleceginiz gün ciddi ciddi gidip aynılarını yapın.
Haklisiniz.Esiniz yaninizda.Umarim degisirler.Kolay gelsin ,bol sans dilerim.Haklısınız ama bi ara ogrendiler biliyor musunuz? Bu ara gene bi degisikler. Hatta benden gittikten sonra bi kere evleeini temizleyip foto atmislardi... Cok inanmistim ama bu sabah yine böyle olunca. Basta bir iki kez sinirlenmiştim yüzlerine bu beni daha çok üzdü. Esim onlara konusuyor ama sonra o da cok üzülüyor. Ona da kiyamam. Aynisi benim basimda olsaydi ki bu tarz olmasa da benim akrabalar da sorunlu o da onlari görmüyor. Hayat cok kısa. Her gün hastanede ölen insanlar pismanliklariyla gidiyorlar. Ben öyle olmak istemiyorum kkmse benim yüzümden pisman olsunda istemiyorum
Saygısızlık etmesin ama temizlik konusunda konuşsun canım, madem evinizi kullanıyorlar insan gibi yaşasınlar.Simdi ben esimin kötü oldugunu nasil soylerim. Cok sukur cok iyi. Yok polis yok kimsenin bilmedigi bir yer. Benim aklim böyle seylere ermez. Belli bir seviyem vardir ondan kolay ödün vermem. Su an kontratimiz 2 yıllık ev değiştiremeyiz. Esim ailesine gereken cevabi saygili bir sekilde verir ki saygısızlık etmesini ben istemem. Ne olursa olsun onlar onun ailesi. Pek esimi de doldurmam bu yönde. Beni mutsuz eden esim degil ailesi. Benim ugrasamadigim biriyle esim nasil ugrassin hemde onlarin evladiyken
Kendileri öyle oldukları için seninde öyle olman gerektiğini sanıyorlar galiba, ama yaşadığınız şey çok sinir bozucu gerçekten. Uygun bir şekilde bu durumdan rahatsızlığınızı dile getirmeden çözümü olmaz sanırım. Anlayışlı insanlar canın sağolsunlar falan diyorlarsa sizin uyarınıza da dikkat ederler diye düşünüyorum.Hic bisey yapmazlar evi temizletmeye verirler tamamdir. Orda kalirken ugursuzlugumdan midir camasir makinasi elimde bozuldu tv arkasina silecegim derken ekrani kirildi canin sagolsun dediler yenilerini aldilar
Günaydınlar hanımlar. Sabah nobetten eve geldigimde canim kaynanamlar eltimler yine evime ayakkabilariyla girmişler. Buzdolabimin ici yemek döküntüsü, 2 masamda ekmek kırıntıları abur cubur artiklari... ben ne edem ya. Daha 3 hafta oluyor halilarim yikamadan geldi. Cidden cok sabirliyim ama artik katlanamıyorum. Dun aradim bugun geleceğim her ihtimale karsi virüs gecmesin diye ben geldiğimde evden gidiyorlar. Zaten benim evimde ne isleri var ben yokken anlamis degilim de. Eşim de nöbetteydi annesini aradi biz yapmadik ki diyorlar. Anahtar değiştirdik hastaneye anahtar almaya geldiler. Konustum tartıştım hep bir yolunu buldular. Ic huzurum kalmıyor zaten isimde mutlu degilim biraktigimi duymuslar ayaga kalktilar artik onlara ne ise... sonra zaten sozlesmeden dolayi birakamadim bi ic rahatlama yasadilar. kiyafetlerim gardrobumda degil yine. Ayda bir eve gelip köpeğin yasamayacagi bir evde kalacak olmak verem etti beni. Yesinler icsinler kalsinlar gözüm yok. Evleri daracik az nefes alsinlar ama zarar vermesinler ya valla bezdim da. Isi gücü birakip sadece bunlarla uğraşacağım yoksa boyutnher gecen gün kötü yönde değişiyor.