Aslinda yeni evli oldugumuz icin borclardan dolayi maddi durumumuzda yok. Sadece kimseye kıyamıyorum. Böyle bir düzen istediğimden degil cunku ben temizlik konusunda aşırı hassasim bu yuzden ellerimdeki yaralar gecmedigi icin temel ihtiyaclar icin ayirdigimiz parayi temizlik sirketine verecegiz. Onlar gittikten sonra yeniden üstünden geciyorum.
ne diyecegimi bilemiyorum inanin,
cok degisik bir duzen.
Abinin durumu iyi degilse bu benim dert edecegim bir sey olmazdi sahsen,
ailelerin bir evlatlarinin durumu nedeni ile diger evlatlarina hesabi odetmeleri benim normal buldugum bir sey degil, ornegin. Siz de oyle yaparsiniz yazmissiniz ya bir mesajinizda, ben oyle yapmam.
Bence dogru degil.
Insan kardesine, anasina babasina yardim eder, icinden gelerek yapar, buna lafim yok, ama kendi duzenini bu kadar ic ettirmez. Kimse benim evime gelip bu sekilde davranamaz, ben siz kabul ettiniz bu duzeni diyerek olumlu yorum yazmaya zorladim sahsen kendimi. Yoksa bu durum normal degil.
Abinin maddi durumu yoksa bu durumu duzeltmek icin ne yapiyor, baska cozum yollari bulunamaz mi, su anki durum cozum bile degil ki,
kaldi ki bazi seyler gecici ise belki tolere edilebilir, atiyorum abi 1 yil sonra TR ye donecektir, 1 yilligina bu cile cekilir. Oyle bir sey yoksa, ne kadar erken onu alinirsa o kadar kendinizi korumus olursunuz.
Bu aile iliskilerinde aman alttan alayim diyenin cani cikiyor,
benim annem de sizin gibi, babamin ailesini kendince tolere etmeye zorlamis,
simdi sorsaniz hala pismanim yanlis yapmisim demez,
ama ictigi onca sigaranin, kullandigi onca depresyon hapinin da bir sebebi var elbette.
Yazik bence. Ama secim sizin.