• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık başlıyorum-spor ve diyet günlüğüm

Arc-en-ciel

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
1.944
4.874
333
3 kilo aşağı 5 kilo yukarı derken yaklaşık 3 aydır kilo veremedim, yazın sabahları yürüyüş yaparak 5 kilo vermiştim ama gerisi gelmedi, hatta kiloları geri almaya başladım. Kısa hedeflerle artık kilolarımdan kurtulmalıyım bir an önce, çünkü çocuk düşünmeye başladık, bu kilolarla biraz zor tabi:(
Ben akşam belli bir saatten sonra yemeyince hele de biraz spor yapınca aslında gayet güzel kilo veren biriyim, neden kendime bu haksızlığı yapıyorum bilmiyorum yıllardır. Artık evdeki en büyük gündemimiz bu oldu eşimle, üzerimde baskı hissediyorum, bu akşam haftalık programımı yapıp başlıyorum, desteklerinizi bekliyorum:)

bu sabah tartıldım, 70.9 çıktım:(
sabah: haslanmıs yumurta
10:00- peynir ceviz kayısı
öğle: ayran galeta
aksam: corba salata

bugün programım spor yapmama müsaade etmedi ama yarından itibaren spora baslayacağım, kosu bandım var evde bir de slim in 6 yapmayı dusunuyorum.

sabah 70.7 çıktım.
kahvaltı: kepekli tost-çay
öğle: 2 köfte-ayran
akşam: 2 mercimek köftesi-bir kepçe çorba

bugün de evde spor yapamadım:( ama çok koşturmacalı geçti günüm, yarın artık kesinlikle spora da başlamam lazım.

haftasonu sporumu yapabildim, cumartesi-pazar : 1 saat yürüyüş+ koşu, ip atlama, 10dk bisiklet.
yalnız dün ve bugün dışarıda yemek zorunda kaldım akşam yemeklerini, biraz düzen dışına çıktım:KK43:
bu sabah tartıldığımda 70.4 idim.
cumartesi:
kahvaltı: omlet, peynir, zeytin, salatalık
ara: kayısı-ceviz
akşam: mantarlı et, sebze, çok az pilav

pazar:
kahvaltı: menemen, peynir,salatalık
ara: çorba
akşam: tavuk şiş, salata,ayran

yarın tartıldıktan sonra her hafta başında tartılacağım, yoksa sürekli tartı tepesindeyim, haftalık kilo kaybına baksam daha iyi olacak.
hafta içleri sporu evde, haftasonu evin arkasındaki spor salonunda yapacağım, yavaş yavaş bir düzen oluşturuyorum, bu 3-4 gün deneme oldu benim için, haydi bakalım....

Kolay gelsin
menüleriniz çok az geldi gözüme nasıl dayanıyorsun gün içinde umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsin

70.3 ile bugün başladım ama bugün spor yapamadım.
sabah: yumurta,peynir,salatalık
öğle: içli köfte
ara: tavuk-salata
akşam: 2 kaşık pilav-çorba

bugün biraz fazla tokluk hissi oldu, çünkü içli köfte ve pilav yememeliydim:(

Kolay gelsin
menüleriniz çok az geldi gözüme nasıl dayanıyorsun gün içinde umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsin
aslında ben zaten çok yemekten değil abur cubur yemekten ve geç saatte yemekten kilo alan birisiyim hep, bu porsiyonlar beni doyuruyor tek sorun aksam vakti sürekli mutfaktan birşeyler atıştırma dürtüsü, özellikle de tatlı:(

bende evde spor yapmaya çalışacağım bu sefer başarmak istiyorum hadi kolay gelsin bize..ben pazartesi sabahları tartılmayı düşünüyorum sadece.hergün tartılma bencede hem heyecanı da kalmaz.

Back
X