artık beklemek istemiyorum, sabredemiyorum. ama çok utanyorum :(

kızlar ben facebooku ara ara açıp bakıyordum. şimdi birkaç dakika önce çevrimiçi açtım bakmak için, benimki ordaydı, girmiş.. hemen kapattım ben tabi ama ayy içim bi cız etti, kalbimde kuşlar uçuştu bir anda :s facebooku kapattım hemen buraya kaçtım :p off. allahım napıcam beeen :52:

Son düzenleme:
a bak ben bunu bilmiyordum.. :) beni sohbette görmesini istemediğim birkaç kişi var. peki ben şimdi onları senin dediğin gibi yapsam onlara herhangi bir bildirim gidiyor mu :26: mesela ' gülşen sizi engelledi ' gibi birşeyler :26: olmuyordur inş. öyle birşey :)

bildiğim gitmiyor.bence o çocukla ne kadar iletişimde olursan o kadar iyi.iyice samimiyetini ilerlet.hem bu sayede nasıl bir yol izleyeceğine daha rahat kara verirsin

paylaştığı şeyleri beğeneyim diyorum, çok fazla da bir şey paylaşmıyor ki :44: hayatımda olmasını istediğim çocuğun adı x olsun diyelim ki. x orda x burda şurda gibi yer bildirimleri paylaşıyor genelde.. bi de fotoğraf paylaşıyor arada ama onları hayatta beğenemem :19:

bildiğim gitmiyor.bence o çocukla ne kadar iletişimde olursan o kadar iyi.iyice samimiyetini ilerlet.hem bu sayede nasıl bir yol izleyeceğine daha rahat kara verirsin

canım suan hoslandıgın cocukla bır gecmısın var mı ?
yanı yuzyuze gelıp bır muhabbetlıgınız sohbetınız ya da arkadas ortamın da
da olsa bulusmuslugunuz var mı ?
hayır yok ıse ; sadece facebook da gordum hoslandım etkılendım ama eskı sevgılımın
arkadası dıyorsan kesın ama kesın uzadk dur derım .
cocugun sana karsı bır ılgısı var mı o'nu bıle bılmıyorsun ,sanırım bır ılgısı yok kı sen adım atmayı dusunuyorsun
sakın ama sakın boyle bırsey yapma derım .
dalga bıle gecebılır senınle .

kızlar bana çok acil görüşlerinizi bildirebilirmisiniz acaba :)
bu konumuzda geçen çocuk bugün bir fotoğraf paylaşmış.
ama fotoğrafta kendisi yok bir bebek resmi..
3 kişi de beğenmiş şimdiye kadar.
benim danışmak istediğim ben de beğeneyim mi ? beğenmeyeyim mi ?

resmi görünce aha dedim beklediğim an
tam beğenecektim ama düşündüm şimdi beğenirsem bunu büyük bir ihtimalle en yakın arkadaşı görücek bugün içerisinde......
ne düşünürler hakkımda diye ????

kızlar acil ne olur bana bir şey deyin :)
ben şuan düşünemiyorum doğruyu yanlışı. heycanlandım :d

koskoca çocuk dalga geçer mi dersin ? :( o 81li ben 88liyim :31:

bu arada evet bebeğim çok az da olsa bir geçmişimiz, aynı masada oturup muhabbet etmişliğimiz var bir kaç sefer.... :)

canım suan hoslandıgın cocukla bır gecmısın var mı ?
yanı yuzyuze gelıp bır muhabbetlıgınız sohbetınız ya da arkadas ortamın da
da olsa bulusmuslugunuz var mı ?
hayır yok ıse ; sadece facebook da gordum hoslandım etkılendım ama eskı sevgılımın
arkadası dıyorsan kesın ama kesın uzadk dur derım .
cocugun sana karsı bır ılgısı var mı o'nu bıle bılmıyorsun ,sanırım bır ılgısı yok kı sen adım atmayı dusunuyorsun
sakın ama sakın boyle bırsey yapma derım .
dalga bıle gecebılır senınle .

koskoca çocuk dalga geçer mi dersin ? :( o 81li ben 88liyim :31:

bu arada evet bebeğim çok az da olsa bir geçmişimiz, aynı masada oturup muhabbet etmişliğimiz var bir kaç sefer.... :)

kuzum şöyle olabilir.bunun arkadaşıylaydın ya bu yüzden ilk önce mutlaka şaşıracaktır.ayrıca bu yüzden de acaba biri benle dalga mı geçiyor diyebilir.tuzağa bile düşürüyor diyebilir.gerçekten senle konuştuğunu anlamasını sağla.

bir beğeniden ne olur ki ? dimi ???

şuanda da sabırsızlık içerisindeyim ben :) sizlerin cevaplarını bekliyorum ona göre hareket edcm :) beğenmelimiyim beğenmemelimiyim....

tatlım çok teşekkür ederim :) öyle birşey düşüneceğini sanmıyorum. hani ben olduğumdan emin olamama gibi durumu pek olmaz çünkü çok ortak arkadaşımız var 20 küsür yani :p o yüzden sahte bir hesap olduğunu düşünmez bence ?

bu arada peki sence beğeneyim mi resmini =)

benim beğenesim var :D sonuçlarını düşünmeden..

sonuçta herkes herkesin birşeylerini beğeniyor facebookta :W

ama benim o çocuğun birşeyini beğenmem ilk olacak :18: off kafam çok karıştı çok kararsız kaldım :18:

kuzum şöyle olabilir.bunun arkadaşıylaydın ya bu yüzden ilk önce mutlaka şaşıracaktır.ayrıca bu yüzden de acaba biri benle dalga mı geçiyor diyebilir.tuzağa bile düşürüyor diyebilir.gerçekten senle konuştuğunu anlamasını sağla.

dediğin gibi bir beğeniyle ne olur.bir şey olmaz.bence beğendiğin paylaşımlarını beğen, arada yorum yaz.her şeyi beğenme.bazende paylaşımlarını beğenme.tartışma ortamı oluşturmaya çalış.faceden sadece samimiyeti ilerletirsin.ona olayı bize anlattığın gibi anlatıp tepkisini ölçsene.tabii bir bşkasının başına gelmiş gibi.böylelikle daha net yol çizebiliriz.

ayy tamam bence de :D beğenicem yani :D

bu arada çok fazla bir şey paylaşmıyor ki uzun zamandan beri ilk defa bir şey paylaşmış......

zaten bir kere bana yazsa her şey kendiliğinden gelişecek biliyorum.. :)

şimdi beğeniyorum o zaman :18: başka bir adım da atmam. artık o atarsa.... :)

dediğin gibi bir beğeniyle ne olur.bir şey olmaz.bence beğendiğin paylaşımlarını beğen, arada yorum yaz.her şeyi beğenme.bazende paylaşımlarını beğenme.tartışma ortamı oluşturmaya çalış.faceden sadece samimiyeti ilerletirsin.ona olayı bize anlattığın gibi anlatıp tepkisini ölçsene.tabii bir bşkasının başına gelmiş gibi.böylelikle daha net yol çizebiliriz.

beğendikten sonra hiç bir şey yapmayacağım deme.sadece beğenirsen bundan bir şey çıkmaz.herkes beğeniyor sonuçta.yorumda yazsan karşılıkta vermeye bilir.ama bu kendini hatırlattığın gerçeğini değiştirmez.bir şey yapmazsada hemen paniğe kapılma.ne yer ne içer,hoşlandıklarını biliyorsundur.mesala beğendiği şarkıcılardan parçalar paylaş.ne bileğim ortak hoşlandığınız bir yazarın kitabını okuduysan onla ilgili yaz ve buna benzer yaz.böyle böyle konuşma ortamı oluşur.oluşmasada kendiliğinden benzer şeylerden hoşlandığınızı görür.beğenilee falan baktın di mi.onlara göre paylaşımlar yap.yalnız paylaşım yapmıyor buna rağmen face girdiğine emin misin.

ben beğendim bile :D 1 saniye sürdü her şey :p
sonuçta bir beğeniden ne olur ki :17:
yaa normal bir arkadaşımın birşeylerini beğenecek olsam saniye düşünmem
ama bunda böyle olmasının sebebi ona karşı birşeyler hissediyor olmam sanırım
ve biraz da imkansız olduğunu düşünmem :17:
neyse. bekleyelim bakalım bundan sonra gelişmeler olacak mı :31:

saol emin ol taktiklerini uygulayacağım =)
evet facebooka girdiğinden eminim çünkü hergün çevrimiçi oluyor hep :D
ama işte birşeyler paylaşmıyor :)
uzun zamandan beri bu ilk bir şey paylaşmış
çok tatlı bir bebek resmi :p
bebeği olsun istiyor galiba :D:D

beğendikten sonra hiç bir şey yapmayacağım deme.sadece beğenirsen bundan bir şey çıkmaz.herkes beğeniyor sonuçta.yorumda yazsan karşılıkta vermeye bilir.ama bu kendini hatırlattığın gerçeğini değiştirmez.bir şey yapmazsada hemen paniğe kapılma.ne yer ne içer,hoşlandıklarını biliyorsundur.mesala beğendiği şarkıcılardan parçalar paylaş.ne bileğim ortak hoşlandığınız bir yazarın kitabını okuduysan onla ilgili yaz ve buna benzer yaz.böyle böyle konuşma ortamı oluşur.oluşmasada kendiliğinden benzer şeylerden hoşlandığınızı görür.beğenilee falan baktın di mi.onlara göre paylaşımlar yap.yalnız paylaşım yapmıyor buna rağmen face girdiğine emin misin.

Back
X