Al benden de okadar ama bende belirti bulamıyorum acaba mi diyemedim bir türlüHerkese merhaba anne olan ve benim gibi anne olmak isteyen güzel insanlarartık çok yoruldum belirtilerimden kendimi dinlemekten pes etmek istemiyorum ama her defasında bir belirtinin peşinden gidip negatifi görmekten yıldım bu ay bat 27 ekimdi göğüs ağrım ve kasik ağrılarım olunca dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım tabi ki negatif çıktı bugün gene regl olamadım ama akşam üzeri lavaboda sulu pembe akıntım oldu şimdi takıntı yaptım sanırım gidip gelip bakıyorum şeffaf akıntım var bilmiyorum bu yerleşme olabilir mi her ay aynı döngüyü yaşıyorum aa gecikti aa pembe akıntı acaba demekten yoruldum başına böyle bir şey gelip gebeliği öğrenen var mı acaba ? Benim gibi anneliği bekleyen Herkese dualarım sizinle
Hayıflanmak istemiyorum ama her ay bir heycan sonrası hüsran üzülüyorum artık nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum kimseye de bir şey anlatamıyorumAl benden de okadar ama bende belirti bulamıyorum acaba mi diyemedim bir türlü
Ne zamandan beri düşünüyorsunuz kiHayıflanmak istemiyorum ama her ay bir heycan sonrası hüsran üzülüyorum artık nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum kimseye de bir şey anlatamıyorum(
15 aydır evliyim 4-5 aydır deniyoruz ama daha nasip olmadiNe zamandan beri düşünüyorsunuz ki
Bir an gelse kendiliğinden bütün bu oldu olmadı halimiz olmasa aa desek adet günüm geçmiş bir baksak ki hamileyiz ne güzel olurduBende 1.5 yıllık evliyim
1 yıldır çocuk istiyoruz, maalesef artık bende kendimi dinlemekten yoruldum
Ne yapmak gerekiyor ! Hiç bir fikrim yok
İnşallahBir an gelse kendiliğinden bütün bu oldu olmadı halimiz olmasa aa desek adet günüm geçmiş bir baksak ki hamileyiz ne güzel olurdu
KeşkeeeeBir an gelse kendiliğinden bütün bu oldu olmadı halimiz olmasa aa desek adet günüm geçmiş bir baksak ki hamileyiz ne güzel olurdu
Hislerime göre her ay hamileyim bacımArkadaşlar hamilelik gerçekten hissediliyor vücutta belirti aramayı bırakın kafanızı dinleyin zamanın tadını çıkarın bende olmadi diyordummn bu ay düşünmedim rahattım hatta dış agrilarim fazlalasti umarim yoktur dedim ve hamileyim ve daha küçücük can için 3 ay dış ağrısı cekcem dış bakimi yapin yaptirin anam ağlıyor kızlarzor durumdayim yani
Tabi ki her daim vardır bunda da bir hikmet diyoruz sabır dua ile bekliyoruz rabbim hayırlı sağlıklı vatanına milletine yararlı evlatlar nasip etsin insallah hiç birimizin kucağı boş kalmasınİnşallahbende bir yıldır bekliyorum hala umuduz var çok şükür
Al benden de o kadar arkadaşım. Bat 29-30 ekimdi. Bu sabah pembe sulu akıntı geldi adet başlangıcı diye kendimi kaptırmak istemedim ama minik minik geliyor. Nerde o dolu dolu pıhtılı adetim… Gel de umutlanma şimdi. Hormonlarımız bize oyun oynuyor resmen. Dün test yaptım negatif. Bakalım adetim sökülecek mi…Herkese merhaba anne olan ve benim gibi anne olmak isteyen güzel insanlarartık çok yoruldum belirtilerimden kendimi dinlemekten pes etmek istemiyorum ama her defasında bir belirtinin peşinden gidip negatifi görmekten yıldım bu ay bat 27 ekimdi göğüs ağrım ve kasik ağrılarım olunca dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım tabi ki negatif çıktı bugün gene regl olamadım ama akşam üzeri lavaboda sulu pembe akıntım oldu şimdi takıntı yaptım sanırım gidip gelip bakıyorum şeffaf akıntım var bilmiyorum bu yerleşme olabilir mi her ay aynı döngüyü yaşıyorum aa gecikti aa pembe akıntı acaba demekten yoruldum başına böyle bir şey gelip gebeliği öğrenen var mı acaba ? Benim gibi anneliği bekleyen Herkese dualarım sizinle
Öyle her ay oldum olmadım Faslı var bat gelene kadar sonra da böyle pembe olunca sokulene kadar acaba yerleşme mi diye düşünme olayı var hep bir umut ahh ahhAl benden de o kadar arkadaşım. Bat 29-30 ekimdi. Bu sabah pembe sulu akıntı geldi adet başlangıcı diye kendimi kaptırmak istemedim ama minik minik geliyor. Nerde o dolu dolu pıhtılı adetim… Gel de umutlanma şimdi. Hormonlarımız bize oyun oynuyor resmen. Dün test yaptım negatif. Bakalım adetim sökülecek mi…
Aynen öyle. Sabah adetim sökülmezse yine test yapıcam mesela. Kendime işkence. Başka birşey değil. Ama cidden eğer bu yaşadığım regl ise normal değil. Yoksa yoğun ve kıpkırmızı ağrıli bi regl olsam salak salak testten umut etmem. Cidden tüm okuduğum yerleşme kanaması başlıklarına uyuyor. Yarın belli olacak… Rabbim en kısa zamanda hepimize versin bebişleriÖyle her ay oldum olmadım Faslı var bat gelene kadar sonra da böyle pembe olunca sokulene kadar acaba yerleşme mi diye düşünme olayı var hep bir umut ahh ahh
İnsallah canım aminnnn benimde aklımdan geçen yarın adetim sokulmezse gebelik testi yapmak vardı benimde sabahtan beri okumadığım başlık kalmadı inan hayırlı haberler veririz insallah yarınAynen öyle. Sabah adetim sökülmezse yine test yapıcam mesela. Kendime işkence. Başka birşey değil. Ama cidden eğer bu yaşadığım regl ise normal değil. Yoksa yoğun ve kıpkırmızı ağrıli bi regl olsam salak salak testten umut etmem. Cidden tüm okuduğum yerleşme kanaması başlıklarına uyuyor. Yarın belli olacak… Rabbim en kısa zamanda hepimize versin bebişleriHayırlı ve sağlıklı olanını nasip etsin inşaAllah
Olumlu ya da olumsuz yazalımİnsallah canım aminnnn benimde aklımdan geçen yarın adetim sokulmezse gebelik testi yapmak vardı benimde sabahtan beri okumadığım başlık kalmadı inan hayırlı haberler veririz insallah yarın
Herkese merhaba anne olan ve benim gibi anne olmak isteyen güzel insanlarartık çok yoruldum belirtilerimden kendimi dinlemekten pes etmek istemiyorum ama her defasında bir belirtinin peşinden gidip negatifi görmekten yıldım bu ay bat 27 ekimdi göğüs ağrım ve kasik ağrılarım olunca dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım tabi ki negatif çıktı bugün gene regl olamadım ama akşam üzeri lavaboda sulu pembe akıntım oldu şimdi takıntı yaptım sanırım gidip gelip bakıyorum şeffaf akıntım var bilmiyorum bu yerleşme olabilir mi her ay aynı döngüyü yaşıyorum aa gecikti aa pembe akıntı acaba demekten yoruldum başına böyle bir şey gelip gebeliği öğrenen var mı acaba ? Benim gibi anneliği bekleyen Herkese dualarım sizinle
Bende 1.5 yıllık evliyim
1 yıldır çocuk istiyoruz, maalesef artık bende kendimi dinlemekten yoruldum
Ne
Afedersiniz ama iliski sonrası hemen ayağa kalkmayın ve elinizden geliyorsa ayaklarını duvara doğru yaslayın 15 20 dakika bekleyin gercekten çok etkili ise yarıyor ve adet geciktikten 4 veya 5 gün sonra test yapın hemen yaparsanız belli olmaz cizgi silik bile çıkarsa var demek 1 hafta sonra yapınca net çıkıyor çizgiAynen öyle. Sabah adetim sökülmezse yine test yapıcam mesela. Kendime işkence. Başka birşey değil. Ama cidden eğer bu yaşadığım regl ise normal değil. Yoksa yoğun ve kıpkırmızı ağrıli bi regl olsam salak salak testten umut etmem. Cidden tüm okuduğum yerleşme kanaması başlıklarına uyuyor. Yarın belli olacak… Rabbim en kısa zamanda hepimize versin bebişleriHayırlı ve sağlıklı olanını nasip etsin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?