Artık ben de hamileler kervanına katıldım...

mavili06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
8
0
36
Van
Arkadaşlar ben de hamileyim hamd olsun ben yeni sayılırım sitede çünkü konu açmışlığım yok ama sizle bu bunu paylaşmak istedim .rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin....:46:

Allah sağlıkla kucağınıa almayı nasip etsin hayırlı olsun. rabbim bebek isteyen herkesi bu duyguyu yaşatsın inşallah.

Arkadaşlar ben de hamileyim hamd olsun ben yeni sayılırım sitede çünkü konu açmışlığım yok ama sizle bu bunu paylaşmak istedim .rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin....:46:

hayırlı ugurlu olsun bakalım güzel br hamilelik gecirirsin işallah. bende 8 aylık evliyim ama hala düşünemiyorum korkuyorum galiba hemde erken diorum bazen cok heves ediyorum bazende gene korkuyorum doğumu sorululuğu vss.... peki nasıl doğum yapcagını elirledin mi ne düşünüyosun ? :26:korkumu yenerim umarım birde eşimin illa babasının adını yafta gbi yapıstırma istegi yokmu hepten istegim gidiyor :52:

hayırlı ugurlu olsun bakalım güzel br hamilelik gecirirsin işallah. bende 8 aylık evliyim ama hala düşünemiyorum korkuyorum galiba hemde erken diorum bazen cok heves ediyorum bazende gene korkuyorum doğumu sorululuğu vss.... peki nasıl doğum yapcagını elirledin mi ne düşünüyosun ? :26:korkumu yenerim umarım birde eşimin illa babasının adını yafta gbi yapıstırma istegi yokmu hepten istegim gidiyor :52:

nil999 Senden de Allah razı olsun Allah herşeyin hayırlısını versin herkes için , herşeyin bir vakti var emin ol vakti ne zamansa ozaman nasip ediyor Rabbim.. eşlerde genelde öyle bi takıntı var heralde ama sen gönlünü ferah tut duanı et Allah a bırak korkmana gerek yok.
doğuma gelince ben normal olmak isterim ama bakalım zaman ne gösterecek...

gözün aydın canım ALLAH kucağınada almayı nasip etsin inşallah,sağlıklı sıhhatli eli ayağı düz,ömürlü olsun inşallah:nazar:
allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah sonrada bana
darısı başımıza inşallah:nazar:
ALLAHIM aratmasın

gözün aydın canım ALLAH kucağınada almayı nasip etsin inşallah,sağlıklı sıhhatli eli ayağı düz,ömürlü olsun inşallah:nazar:
allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah sonrada bana
darısı başımıza inşallah:nazar:
ALLAHIM aratmasın

Allah razı olsun güzel duaların için darısı seninde başına olsun inş...amin

Back
X