artık bende anneyım :)

fb_qirL

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
613
9
318
İstanbul
merhaba kızlar sonunda melegım dunya ya geldı artık bende anneyım yarabbım bu mutlulugu herkese versın 23 ekım de 40+1 normal dogum ıle dunyaya geldı masallah melegıme yalnız cıkarken annesını parcaladı o ayrı dogumum zor oldu dıkıslerım fazla nedenı dar olması 4 gun sutum gelmedı ama suan cok sukur sutum geldı yalnız gogus ucum yara onla bogusuyorum ama degdı gercekten degıyormus :)))

hayırlı olsun ablacım.allah hayırlı evlat nasip etsin.sağlıklı huzurlu yaşamlar dilerim

geçmiş olsun bacım, gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün. İlk bebek ayrı bir gurur oluyor.

Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün! Hayırlı bir evlat olur inşallah, hep birlikte sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler geçirmenizi dilerim.

tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün.gögüs ucun geçmezse yardımcı olabilirim ben de çok çekmiştim

tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün.gögüs ucun geçmezse yardımcı olabilirim ben de çok çekmiştim

lansınoh denedım bepanten denedım banamısın demedı:1no2: sımdıde zeytınyagı ve karbonatlı suyu denıyorum sen nasıl gecırdın canım yardımcı olursan sevınırım.

gözünüz aydın olsun :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun ihşallah :)

Back
X