Artık benim de bi cizelgem olsun :(

kakule71

Her an kapi calabilir:)
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
1.503
1.823
88
36
Kızlar cizelgemi yapiyorum ama hangi kodu nereye yapistiracagimi bi turlu bulamadim bi yardim eder misiniz?

Bu saatte bu konuyu acarsam kimse cevap vetmez tabi :) yarin öğrenmek umuduyla :)

Sag ustte isminin ustune tiklayinca kisisel bilgilerin aciliyor canim..
Az asaga inince gorursun zaten bos kutucuklari oraya yaziyosun mesela hitap sekli yaziyor sonra ozel gun seciyosun bir altta tarih soruyor fln...
Onlari yapiyosun sonra en asaga inip degisiklikleri kaydet butonuna basiyosun oluyo :)

y
Sag ustte isminin ustune tiklayinca kisisel bilgilerin aciliyor canim..
Az asaga inince gorursun zaten bos kutucuklari oraya yaziyosun mesela hitap sekli yaziyor sonra ozel gun seciyosun bir altta tarih soruyor fln...
Onlari yapiyosun sonra en asaga inip degisiklikleri kaydet butonuna basiyosun oluyo :)
Canim cok tesekkur ederim ismime tikliyorum kisisel bilgilere giriyorum ama cizelgeye dair hircbir sey yok :(

y

Canim cok tesekkur ederim ismime tikliyorum kisisel bilgilere giriyorum ama cizelgeye dair hircbir sey yok :KK43:
Canim asaga inceksin birazcik ama bak benimde cizelgem gitmis heralde moderatorler ugrasiyor..
Cizelgesi olan herkesin gelinle damat ve yuzuk resimleri her yorumda farkli farkli oluyodu..
Onu duzeltiyolar sanirim az bekle birilerinde cizelge gorunce kisisel bilgilerden sende yaparsin:D

Back
X