Artık beynim durdu bi akıl verin :(

Eşim hiç konuşamaz. Zaten kırılgan bi yapıya sahip gorumcem. Öyle olmasa açıkça söylerdik şimdiye.
Daha önceden kardeşiyle arası iyi değildi. Çok baskiciydi. Ama ben her fırsatta konuşa konuşa eşimin bakış açısını değiştirdim. (Salaklik yapmisim) Şimdide rahata alisti. Abisi en ufak bisey dese uste çıkıyor :/

Koyden ise gidip gelemiyor sanirim.sizde kalmasi mecburi gozukuyor ama kendisi nasil rahat ediyor .birileriyle ev tutsa olmaz miki? Evlenne ihtimali yok mu

Aa oyle bir ihtimal varsa yapsinkar lutfen.biraz rahatsiz oldugunuzu belli mi etseniz acaba

Koyden ise gidip gelemiyor sanirim.sizde kalmasi mecburi gozukuyor ama kendisi nasil rahat ediyor .birileriyle ev tutsa olmaz miki? Evlenne ihtimali yok mu
Nişanlı ama 2 yıla düğün yapmak istemiyor babası. Şimdiye kadar rahatszlgmizi belli edememisiz işte bundan sonra ya anlayıp dediğiniz gibi bir çözüm düşünecek yada bir şekilde kırmadan konuşacağım

Aa oyle bir ihtimal varsa yapsinkar lutfen.biraz rahatsiz oldugunuzu belli mi etseniz acaba
Evet geç kalmışz bu konuda. Belli edeceğiz inşallah. Ama farklı bir eve ckmasi konusunda pek umitlenmek istemiyorum. Çünkü böyle şeyler anca agizlarindadr. İcraat yok.

Yeni evliyken görümcem izi iyi niyetle evinize davet etmişsiniz. Ve olaylar gelişmiş. Görümcenize rahatlik gelmiş. BASTANKABUL etmeseydiniz evinize bukadar rahat olamazdı demek istedim
Ahh ahh bizde buna dertleniyoruz zaten. Belli bir zaman olsa yine dayancm. 1 yıl kalacak olsa 8 ayı geçti 4 ayda geçer derim. Ama belirsizlik beni mahvediyo

Sonunda gorumceme mesaj attm. Rahatszlgmi güzel bi şekilde dile getirdim. Keşke esimi dinlemeyip konussaymsm şimdiye kadar. Baya rahatladm

Şöyle yazdım.

"Kuzum senden bisey rica edicem.
Malum ben bazı konularda çekingen bi insanm. O yüzden rahat edemiyorum
Abinin dışarı gtmesne bir iki hafta var.O zamana kadar mesai saatlerni ayarlama sansn var mı.Sonra yine kalırz olmadi ama evde biri olunca ben çok geri cekiyorm kendimi bu seferde abin rahat bi insan olduğu için böyle yapmamı kabullenemiyor tartısyrz.
Yani onunla aramzda bi soğukluk olusmâya başladı artk. Biraz yanlz kalıp bunları halletmemiz gerekiyor. Beni en iyi anlycak olan sensin.
Ama âyarlayamzsan da canın sağolsun yanı o kadarda büyük bir soruň degl. "

Aslında hiç sevmem bu tarz şeyleri paylaşmayı ama yazmak zorunda kaldm artk

Görümcenizin cevabını merak ettim doğrusu
Uzun yazms baya kopyalaymyrm. Ama anladım bende cekiniyorum zaten rahat edemiyorm.Vardiya degistrblecgm çok bi insan yok. Mümkün olduğunca geç gelmeye calsyrm eve rahat edin diye. Ailemlede konustm zaten bu iş bana göre değil. Çıkmayı dusunuyorm. Senide iyi anlyrm canını sıkma bi yolunu buluruz filan yazms. Sonra baya konustk daha.
Bu haftanın vardiyasni ayarlams sanrm. Sonraki haftada bayram diye calsmiyoms. Daha sonra nolur bilmiyorum.

Ben en azından yüzüne gülüp arkasından konuşmaktan kurtulms oldum. En çok bunun için rahatladm. Vicdanım rahat :)

Çok yerinde ve güzel olmuş, kırmadan dökmeden. Kendisi de alınganlık etmemiş. Herkes her şeyin de farkında. Canınızı sıkmayın biraz daha sabır, her şey yoluna girecek siz durumu hissettirin ve unutturmayın yeter :)

İnşallah. Evet rahatlamamam lazım yoksa yine başa döneriz ve bi daha bu şekilde bir konuşma yapamayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…