Eşim hiç konuşamaz. Zaten kırılgan bi yapıya sahip gorumcem. Öyle olmasa açıkça söylerdik şimdiye.iki tarafta güzel insanlarsınız.
Evet güzel başlamış zorlanma olmamış en başlarda ama haklısınız. Uzun süreli misafirde ben de rahatsız olurum.Görümceniz de o da sizi kırarım korkusuyla hareket etmiş.
Benim abi de derdi gel yanımızda yaşa, bir oda senin odan yengemde ısrar ederdi. Ben 2 3 gün kalır kaçardım.
Çözümüz nedir bilmiyorum ama görümce de iyi niyetli eşinize söyleyin o konuşsun.
BilmiyorumNereye kadar gidecek ki bu böyle
Aa oyle bir ihtimal varsa yapsinkar lutfen.biraz rahatsiz oldugunuzu belli mi etseniz acabaNe kadar doğrudur bilmiyorum esimle bana biraz garip geldi ama,
eşimin babası kızım rahat edemiyorsan diğer evdeki kiracyi çıkaralım oraya taşın demiş.
Ama abimler cikmami istemez. Burda ev yok mu derler. Sonra aramiz bozulur demis. Kuzeni bu şekilde anlattı.
Oyyyy ben nerelere gidem..
Nişanlı ama 2 yıla düğün yapmak istemiyor babası. Şimdiye kadar rahatszlgmizi belli edememisiz işte bundan sonra ya anlayıp dediğiniz gibi bir çözüm düşünecek yada bir şekilde kırmadan konuşacağımKoyden ise gidip gelemiyor sanirim.sizde kalmasi mecburi gozukuyor ama kendisi nasil rahat ediyor .birileriyle ev tutsa olmaz miki? Evlenne ihtimali yok mu
Evet geç kalmışz bu konuda. Belli edeceğiz inşallah. Ama farklı bir eve ckmasi konusunda pek umitlenmek istemiyorum. Çünkü böyle şeyler anca agizlarindadr. İcraat yok.Aa oyle bir ihtimal varsa yapsinkar lutfen.biraz rahatsiz oldugunuzu belli mi etseniz acaba
Yeni evliyken görümcem izi iyi niyetle evinize davet etmişsiniz. Ve olaylar gelişmiş. Görümcenize rahatlik gelmiş. BASTANKABUL etmeseydiniz evinize bukadar rahat olamazdı demek istedimAnlamadım
Ahh ahh bizde buna dertleniyoruz zaten. Belli bir zaman olsa yine dayancm. 1 yıl kalacak olsa 8 ayı geçti 4 ayda geçer derim. Ama belirsizlik beni mahvediyoYeni evliyken görümcem izi iyi niyetle evinize davet etmişsiniz. Ve olaylar gelişmiş. Görümcenize rahatlik gelmiş. BASTANKABUL etmeseydiniz evinize bukadar rahat olamazdı demek istedim
Şöyle yazdım.ne yazdınız
Uzun yazms baya kopyalaymyrm. Ama anladım bende cekiniyorum zaten rahat edemiyorm.Vardiya degistrblecgm çok bi insan yok. Mümkün olduğunca geç gelmeye calsyrm eve rahat edin diye. Ailemlede konustm zaten bu iş bana göre değil. Çıkmayı dusunuyorm. Senide iyi anlyrm canını sıkma bi yolunu buluruz filan yazms. Sonra baya konustk daha.Görümcenizin cevabını merak ettim doğrusu
Çok yerinde ve güzel olmuş, kırmadan dökmeden. Kendisi de alınganlık etmemiş. Herkes her şeyin de farkında. Canınızı sıkmayın biraz daha sabır, her şey yoluna girecek siz durumu hissettirin ve unutturmayın yeter :)Uzun yazms baya kopyalaymyrm. Ama anladım bende cekiniyorum zaten rahat edemiyorm.Vardiya degistrblecgm çok bi insan yok. Mümkün olduğunca geç gelmeye calsyrm eve rahat edin diye. Ailemlede konustm zaten bu iş bana göre değil. Çıkmayı dusunuyorm. Senide iyi anlyrm canını sıkma bi yolunu buluruz filan yazms. Sonra baya konustk daha.
Bu haftanın vardiyasni ayarlams sanrm. Sonraki haftada bayram diye calsmiyoms. Daha sonra nolur bilmiyorum.
Ben en azından yüzüne gülüp arkasından konuşmaktan kurtulms oldum. En çok bunun için rahatladm. Vicdanım rahat :)
İnşallah. Evet rahatlamamam lazım yoksa yine başa döneriz ve bi daha bu şekilde bir konuşma yapamayabilirim.Çok yerinde ve güzel olmuş, kırmadan dökmeden. Kendisi de alınganlık etmemiş. Herkes her şeyin de farkında. Canınızı sıkmayın biraz daha sabır, her şey yoluna girecek siz durumu hissettirin ve unutturmayın yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?