• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik bikti

hadibeyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
4.750
13.198
208
Resmen derdimi dökmek icin yaziyorum su anda, uzaktan tedavi edilemeyecegimi biliyorum.

Tam 5 aydir hastayim, bogmaca olmamla basladi hersey. Ondan beridir düzelemiyorum. En son yil basindan sonra hasta oldum, 2 hafta kolumu kipirdatamadim yattim anca. Sonra 1,5 hafta kadar iyiyidim, tekrar hastaladim, bir hafta yine yattim. Tam 5 gün iyiydim, ha bu sefer gecti dedim, sabah uyandim ve yine hastayim. Su anda bi yandan donuyorum bi yanda da ter icinde kaldim. Is yerindeyim. Devamli rapor almak istemiyorum. Zaten yeni yila gireli ne kadar oldu ki, ben 3 hafta rapor aldim bile :/

Ilacda kullanamiyorum hamile kalmayi düsündügüm icin. Doktorum ona göre ilac veriyor ama onlarda pek fayda etmedi malesef. Usandim artik. Aglicam artik. Ne yapim ne edim bilmiyorum. Yok hamile olmadigima emin oldugum bi dönemde hastalansam ilaclari da dert etmeden alicam, ama arada kaldigim dönemde vicdanen rahat edemiyorum her ilaci kullanmaya.

Once sagliginiz sonra cocuk. Bebek sahibi olma dusuncesini bir sureligine kenara birakin, almaniz gereken ilaclari alir tedavinizi olursunuz. Allah sifa versin, sonra da bebek insallah :KK66:
Iste hastaldigim tam o ara döneme denk geliyor sanki inada gibi. Ilac alamiyorum. Cooook uzun süredir bebek istiyoruz, olurda düser düsüncesiyle bas edemem ben bu sefer.

Resmen derdimi dökmek icin yaziyorum su anda, uzaktan tedavi edilemeyecegimi biliyorum.

Tam 5 aydir hastayim, bogmaca olmamla basladi hersey. Ondan beridir düzelemiyorum. En son yil basindan sonra hasta oldum, 2 hafta kolumu kipirdatamadim yattim anca. Sonra 1,5 hafta kadar iyiyidim, tekrar hastaladim, bir hafta yine yattim. Tam 5 gün iyiydim, ha bu sefer gecti dedim, sabah uyandim ve yine hastayim. Su anda bi yandan donuyorum bi yanda da ter icinde kaldim. Is yerindeyim. Devamli rapor almak istemiyorum. Zaten yeni yila gireli ne kadar oldu ki, ben 3 hafta rapor aldim bile :/

Ilacda kullanamiyorum hamile kalmayi düsündügüm icin. Doktorum ona göre ilac veriyor ama onlarda pek fayda etmedi malesef. Usandim artik. Aglicam artik. Ne yapim ne edim bilmiyorum. Yok hamile olmadigima emin oldugum bi dönemde hastalansam ilaclari da dert etmeden alicam, ama arada kaldigim dönemde vicdanen rahat edemiyorum her ilaci kullanmaya.
Bebek dusunmeyin. Derdinizden kurtulmayi dusunun bence.

Önce saglini geri kazanip SONRA cocuk yapsan nasil olur?

Biliyorum cok degişik ve sacma akil almayan bir fikir sundum ama ne bilim genelde cocuk planlamasi böyle yapilir diye duymuşdum.

Ama sen tabi hasta halinle yinede dene.

Bazı insanlar hastalık hastasısıdır, kendini hasta hissederek hasta ederler. Atın kafanızdan hastalığı.
Ben hiçbir hastalığım da ilaç içmemiş bir insanım, ilaçlara bağımlı değilim.
İlaçla 7 günde ilaçsız, bir haftada iyileşilir kafasındayım

Iste hastaldigim tam o ara döneme denk geliyor sanki inada gibi. Ilac alamiyorum. Cooook uzun süredir bebek istiyoruz, olurda düser düsüncesiyle bas edemem ben bu sefer.
Bebek dusuncesini ertelemenizi soylemiyor mu doktorunuz? Once sagliginiz onemli. Bu halinizle hamile kalirsaniz cok sakincali

Biz o kadar cok uzun bir süredir bebek düsünüyoruz ki, gereksiz yere ara vermek asla aklimin ucundan gecmez. Su nezle, üsütme falan filanda hep öyle bi ana denk geliyor ki, hem olabilir hem olmayabilir ama test etmek icinde uygun olmaya vakitlere. Yoksa bende de o akil var, hasta halimle cocuk yapmaya calismayacak kadar. Insanin hali olmaz bi kere o an cocuk yapacak aktiviteye girmek.

Bebek istiyor olsaydın önce kendi sağlığını kazanmak için savaş verirdin.
Sağlıksız bedende bebek durmaz,bilmiyorum deme şimdi.

Biz o kadar cok uzun bir süredir bebek düsünüyoruz ki, gereksiz yere ara vermek asla aklimin ucundan gecmez. Su nezle, üsütme falan filanda hep öyle bi ana denk geliyor ki, hem olabilir hem olmayabilir ama test etmek icinde uygun olmaya vakitlere. Yoksa bende de o akil var, hasta halimle cocuk yapmaya calismayacak kadar. Insanin hali olmaz bi kere o an cocuk yapacak aktiviteye girmek.

celişki.

Iyileşin. Bagşiklik sisteminizi güclendirin sonra bebek yapin.

Gereksiz yere dediğiniz boğmacayla başlayan süreszi geçmeyen olmayan sağlığınız. Farkında değilsiniz sanırım. Sağlıklı bir bünyeye tutunur bebek.Bu hastalığınız yüzünden belki olmuyor bebeğiniz bu dönem ne belli ki.Vücut hazırlayamıyor kendini gebeliğe çünkü uğraşması gereken tonla rahatsızlık var bünyede. Yani...

Yorumlariniz icin tesekkür ederim.

Keske insanlarimiz biraz daha duyarli olabilse. Cocuk özlemiyle yanan birisi anlar sanirim anca beni.

Tabi ki biliyorum sagligim olmazsa bebegimde olmaz, olsada saglikli olamaz. Ama ben araliksiz hasta degilim ki. Tam iyilestim diyorum, kisa bi süre geciyor yine hastalaniyorum. Yoksa atesli halimle esime hadi gel cocuk yapalim demiyorum herhalde, halim olmaz o an ona, ben desem esim sacmalama der.

Benim demek istedigim, hamile olabilirim sürecindeyken nasil icim rahat ede ede ilac kullanaydim?! Ben yapamam, belki ben yanlis düsünüyorum ama iste ben yapamam.

bağışıklık sisteminin neden bu kadar çöktüğünü anlayın önce. tam bir kan tahlili şart. Bazen bir sebebe bağlı olabiliyor. Ben de 2 ay geçmeyen bi gribin müzdaribiydim. bi aksilik var ama diyordum. ne çalışabiliyor ne halsizliğimi atabiliyordum. En son bir tahlil yaptırdım şeker çıktı. Meğer şeker yüksek olunca bağışıklığı çökertmiş ben de iyileşemiyormuşum. Aman geçmiş olsun dikkat et canım

hamile olsanız bile nötr dönem çok ağır bi ilaç olmadıktan sonra bebeği etkilemez içiniz rahat olsun doktora gidin ve bu durumdan da bahsedin eminim ona göre ilaç verir. Hamileliğe bebeğe bu kadar odaklanırsanız olması geç olur bu düşünceleri çok takmayın.

bağışıklık sisteminin neden bu kadar çöktüğünü anlayın önce. tam bir kan tahlili şart. Bazen bir sebebe bağlı olabiliyor. Ben de 2 ay geçmeyen bi gribin müzdaribiydim. bi aksilik var ama diyordum. ne çalışabiliyor ne halsizliğimi atabiliyordum. En son bir tahlil yaptırdım şeker çıktı. Meğer şeker yüksek olunca bağışıklığı çökertmiş ben de iyileşemiyormuşum. Aman geçmiş olsun dikkat et canım

Daha gecen persembe kan alindi hersey yolunda. Doktorlarin tahmini bogmacadan dolayi bagislik sistemi zaten cökmüs durumda. Cok stressli bi hayatim var, birde bu sene almanyadaki virus müdür mikrop mudur cok sert geciyor. Iyi olan insanlar bile iki üc haftada atlatamiyor.

Neyse ben simdi bagisiklik sistemimi güclendirecek biseyler aldim. Insallah faydasi olur. Hamile olmadigima emin oldugum anda da iyilesebilmek icin elimden geleni yapicam. Olmadi bir ay ara veririz bebek isinie.

hamile olsanız bile nötr dönem çok ağır bi ilaç olmadıktan sonra bebeği etkilemez içiniz rahat olsun doktora gidin ve bu durumdan da bahsedin eminim ona göre ilaç verir. Hamileliğe bebeğe bu kadar odaklanırsanız olması geç olur bu düşünceleri çok takmayın.

Dogru belkide bu kadar kafayi takdigimiz icin bu kadar zor oldu. Ilk cocugumda bi kere dikkat etmedik hemen oldu, bu seferde öyle kolay olacak saninca baya bi stresse girdik ister istemez.
Doktorumla konustum ona göre ilac verdi aslinda. Sanirim iyice bi dinlenmeye ihtiyacim var.

Back
X