Artik biktim yoruldum kendimden ölmek istiyorum..

Ama nasıl olacak çocuk istiyorum diyetisyene de gittim yapamıyorum dediklerini ne yapacağım simdi
Ben kilo verirken hiç katı diyetlere yönelmedim. Kahvaltı tabağım hep dolu doluydu (domates,salatalık, peynir, zeytin vs.) Kahvaltı yaparken tek dikkat ettiğim şey kontrollü bir şekilde ekmek tüketmekti. Diğer öğünlerde ise hiç ekmek yemedim. Bulgur pilavı, kepekli makarna, çorba, ızgara tavuk, bol salata vs. yedim. Abur cuburu tamamen kestim. Evde kendi sağlıklı abur cuburlarımı yaptım, internette bol bol tarif var. Coco Star bile yapabilirsiniz :kk77: Bazı zamanlar canım pizza çekti, tüm porsiyonu yemek yerine bir iki dilim yedim. Hiç kendimi zorlamadım. Bir baktım 11 kilo gitmiş. Kendinizi kısıtlamayın, sadece sağlıklı ve kontrollü beslenin. Aç kalırsanız iradenize hakim olamazsınız doğal olarak, kendinizi hiç aç bırakmayın. Size güveniyorum, bence bu kez olacak ♥️

Ölümü düsünüyorsunuz ama diyetisyenin dedillerine uyamıyor musunuz ? Her yerde dünya kadar motivasyon grubu var oralardan bile çok güzel destekler alırsınız. Her gün mutlaka yürüyün ve diyetisyeninizin söylediklerine uyun

Eee o düzenlemiyor mu insulin direncini? Verirsiniz ama normale göre daha yavaş verirsiniz. Sonra kilo verdikçe direnciniz kendiliğinden de düzene girmeye başlar. Kiloyla da alakalı diye biliyorum cunku. Sonra kilo vermeniz hızlanabilir diye düşünüyorum. sanırım sizin tek sıkıntınız iradesiz olmanız. Günlük tutmayı denediniz mi hiç? O gün ne yediniz, ne kadar şu içtiniz, neler hissettiniz, ne kadar zorlandınız yazsanız. Kendinize sözler verseniz. Başa fotoğraf yapıştirsaniz. Her verdiğiniz 3 ya da 5 kiloda geldiğiniz sayfada yeni halinizin fotoğrafını koysaniz. Ne bileyim çok bayıldıginiz kıyafet varsa onu alsanız. Senin içine sığacağım elbise!!! Deseniz. Hatta biraz pahalı bir giysi olursa daha etkili olabilir. Diyetisyene de gidebilirsiniz. Özellikle sizi mesaj yoluyla da takip eden abartmamak kaydıyla istediğiniz zaman mesaj atabildiginiz bir diyetisyene
Atik nasıl bir duruma geldiğimi bilmiyorum 2 sene beni öyle yıprattı ki anlatamam artık kendime verdiğim hiç bir sözü tutamıyorum en fazla iki saat sonra yine yiyorum

Ay deme öyle nasıl başlık o öyle.
Psikolojik tedavi ile diyetisyeni bir arada götürebilirsiniz. Bi yandan destek alır motive olursunuz bi yandan kilo verirsiniz , diyetisyen ile kilo veriliyor sadık kalın yeterki .
Yapamıyorum yapamadıkça kilo alıyorum kilo aldıkça deliriyorum ya

Ben kilo verirken hiç katı diyetlere yönelmedim. Kahvaltı tabağım hep dolu doluydu (domates,salatalık, peynir, zeytin vs.) Kahvaltı yaparken tek dikkat ettiğim şey kontrollü bir şekilde ekmek tüketmekti. Diğer öğünlerde ise hiç ekmek yemedim. Bulgur pilavı, kepekli makarna, çorba, ızgara tavuk, bol salata vs. yedim. Abur cuburu tamamen kestim. Evde kendi sağlıklı abur cuburlarımı yaptım, internette bol bol tarif var. Coco Star bile yapabilirsiniz :kk77: Bazı zamanlar canım pizza çekti, tüm porsiyonu yemek yerine bir iki dilim yedim. Hiç kendimi zorlamadım. Bir baktım 11 kilo gitmiş. Kendinizi kısıtlamayın, sadece sağlıklı ve kontrollü beslenin. Aç kalırsanız iradenize hakim olamazsınız doğal olarak, kendinizi hiç aç bırakmayın. Size güveniyorum, bence bu kez olacak ♥️
Yaaaa inşallah yapabilirim dimi

Atik nasıl bir duruma geldiğimi bilmiyorum 2 sene beni öyle yıprattı ki anlatamam artık kendime verdiğim hiç bir sözü tutamıyorum en fazla iki saat sonra yine yiyorum
Size yardım edecek tek kişi öncelikle sizsiniz o zaman. Siz yenilgiyi kabul etmişsiniz gibi geldi. Öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorsunuz sanki.

İlk 2 haftayı atlatırsanız, zaten bünyeniz sağlıklı beslenmeye alışacaktır. Ben de işe yarayan en iyi yöntem, yememem gereken şeyleri eve almamak. Olmayınca, yiyecek bir şeyler arıyorsunuz arıyorsunuz, sonra gidip boş boş oturuyorsunuz.

Ölümü düsünüyorsunuz ama diyetisyenin dedillerine uyamıyor musunuz ? Her yerde dünya kadar motivasyon grubu var oralardan bile çok güzel destekler alırsınız. Her gün mutlaka yürüyün ve diyetisyeninizin söylediklerine uyun
Işte yapamıyorum sorunum bu bağlı kalamıyorum ve yemek yiyorum çıldırıyorum yedikçe

İlk 2 haftayı atlatırsanız, zaten bünyeniz sağlıklı beslenmeye alışacaktır. Ben de işe yarayan en iyi yöntem, yememem gereken şeyleri eve almamak. Olmayınca, yiyecek bir şeyler arıyorsunuz arıyorsunuz, sonra gidip boş boş oturuyorsunuz.
Çok haklısınız k valideyle bir oturuyorum ben istemesem de onlar alıyor bende kendimden nefret.ediyorum ve yiyorum

Ne yapacağım simdi uygun diyet nasil
Şimdi artık kızma zamanı geldi. Gerçi katibe söz verdim bir hafta banlanmıçem diye ama bakıçez...

Arkadaşım sen hep işin kolayına kaçmışsın. Hayatımda bir kere 10 kg aldım. Yaptırmadığım tahlil yapmadığım spor kalmadı. En sonunda yaşam biçimimi kökten değiştirdim. Bırak ki abur cubur yemeyi .

Okumadığım sağlıklı beslenme kitabı ve bilimsel makale kalmadı. Sen daha hiç bir şey araştırmamış çaba göstermemişsin oflayıp pofluyorsun...

Yumuşak yumuşak kabalarının üstünde yerçekimi ivmesini ölçerek kilo veremezsin üzgünüm. Silkelen kendine gel. Biraz kendinle savaş ve zayıfla. Bedenine de ruhuna da yazık...

Daha da motive olmuçeksen kidiom bak..

Çünkü yeme bağımlılığın var yemeden duramıyorsun tavsiyem ye yeee ama düşük kalori mesela leblebi salatalık kuruyemiş yine ye ama kalori azalt bu şeklde kilo verdm 96dan 75e bnde bir yeme bağımlısıyım malesef

Back
X