artık bir karar vermem lagzım

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
29
Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ? 38+4 gunluk hamileyim bebegim 3.400gr 1 hafta önce doktorum bebegin suyu azalmış plesantada kirençlenme yaşlanma var bana kalırsa sezeryanla alalım demişti.. bende normal dogum isdedgm icin beklemek istedim. Ama bir yandanda korkuyorum nstye giriyorum surekli bebegin kalp atslari normal sancimda az çıkıyor bu cuma gidicem yine nstye 39 haftalık oluyorum normal dogumu beklemek riskli gibi bebegin suyu az kakasini yapar dedi doktor kafam çok karışik :KK43:

niye riske atıyorsunuz kendinizi

doktorların bir bildiği var ki dr olmuş

normal doğum yapamamakla birşey kaybetmezsiniz ama sezeryanı tercih etmemekle allah göstermesin evladınızı kaybedebilirsiniz

hayırlı doğumlarınız olsun rabbim kucağınıza sağsalim almak nasip etsin

benim de 2. doğumumda aynı şey oldu
suyun azalmış, ultrasonda bebeği net göremiyorum dedi doktor
en fazla şu tarihe kadar bekletebilirim, daha fazla olmaz dedi
bence doktorunu dinle
sezeryan kötü birşey değil
nst'de ne çıktığı da çok önemli değil
bu işler anlık

doktor durduk yere sezeryanla alalım dememiştir bir risk var ki doğumu gerceklestırelım demış.
normal doğum yapacam diye yavrunu riske atmaya değer mi?

durduğun kabahat ben yerinde olacam topuklarım dıçımı vura vura giderdim doğuma

Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ? 38+4 gunluk hamileyim bebegim 3.400gr 1 hafta önce doktorum bebegin suyu azalmış plesantada kirençlenme yaşlanma var bana kalırsa sezeryanla alalım demişti.. bende normal dogum isdedgm icin beklemek istedim. Ama bir yandanda korkuyorum nstye giriyorum surekli bebegin kalp atslari normal sancimda az çıkıyor bu cuma gidicem yine nstye 39 haftalık oluyorum normal dogumu beklemek riskli gibi bebegin suyu az kakasini yapar dedi doktor kafam çok karışik :KK43:
Baska bi doktora daha danış bence ama güvenmiyo musun doktoruna ben olsam kabul ederdim Allah korusun

bence burda bizi dinleyeceğine doktorunu dinle, vardır bi bildiği ki böyle söylüyor.
çocuğunu tehlikeye atma normal yapacağım diye
hayırlısı böyleymiş diye düşün

Arkadaşı geçende konu açtın suyun azalmis plesenta yaslanmış, ayrıca diğer konunda çatının dar olduğunu yazmıştı istesen de normal doğum yapamazsın neden anlamak istemiyorsun?

Dr dinleyin sezaryen doğum dünyanın sonu değil. Korkacakta birsey yok. Normal doğum neyse sezaryen de o. Ikisininde sonunda bebeği kucaginiza alıyorsunuz. Bu milletin bebeği tehlikeye atmak uğruna ille de normal doğum istemesini hiç bir zaman anlayamayacagim.

Niye riske atıyorsun ki,
sezeryanla bile 3 günde toparlayanlar var ..
Sen doktoruna güveniyorsan, korkma hiç

nasıl olsa bizi dinlemeyeceksin ama yine de yazayım.. vakit kaybetmeden doktorunla konuşup sezeryan ol..

Arkadaşım geçen konunda da yazdım doktorunu dinle riske girme sonra çok pişman olursun.

nasıl olsa bizi dinlemeyeceksin ama yine de yazayım.. vakit kaybetmeden doktorunla konuşup sezeryan ol..
Dedgim gibi bi karar vermem lagzım ama doktorlar insanin kafasini karistiriyor baska doktorda iyi dedi suyun sinirda acillik birsey yok dedi

Normal doğum yaptım berbat geçti başıma neler geldi neler.yurtdışındayım birde.20 gün günde 6 ağrıkesici kullandım ve bir sürü şey yazmayayım uzun uzun.5 gün hastanede kaldım artık zorumla taburcu ettiler.sezeryan olup 2 günde çıkan arkadaşlarım var.bence fazla zorlama şartları

benim de 2. doğumumda aynı şey oldu
suyun azalmış, ultrasonda bebeği net göremiyorum dedi doktor
en fazla şu tarihe kadar bekletebilirim, daha fazla olmaz dedi
bence doktorunu dinle
sezeryan kötü birşey değil
nst'de ne çıktığı da çok önemli değil
bu işler anlık
Bana demedi su tarihe kadar bekletrim diye bebegin hareketlerini takip et dedi bende ediyorum hani cok hareketli dedim doktor bana birakti kendisi sezeryanla alma taraftarı ama... bakacak kimsem yok kovamla kusuz annem gelmiyor doguma kvdeme muhtac olmak istemiyorum

X