Artik bitti :( nolur Allah icin desdek verin

Zeliha23

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
146
27
13
33
:KK42:Eski konularimi okuyanlar bilir. Eski esimden tamamen ayrildim kizlar yuregim yaniyo nolursa olsun yaniyo calismaya basladim ama hic fark etmiyo bu yanan kalbim benimle her nerye gitsem yaniyo.. nolur biseler soyleyin. BosandimiZdaki gibiyim aci cekiyorm calisasim bile gelmiyo:KK42:

:KK42:Eski konularimi okuyanlar bilir. Eski esimden tamamen ayrildim kizlar yuregim yaniyo nolursa olsun yaniyo calismaya basladim ama hic fark etmiyo bu yanan kalbim benimle her nerye gitsem yaniyo.. nolur biseler soyleyin. BosandimiZdaki gibiyim aci cekiyorm calisasim bile gelmiyo:KK42:

Hakkı'nızda hayırlısı olsun. Eski konunuzu bilmiyorum. Evliliğinizi kurtarma durumunuz yok muydu ??

Zaman herseyin ilacı..Hergün daha umutlu bir güne uyanicaksin inan bana:nazar:

Hem eski kocan üzülmeye değen biri olsa bosanmazdin degil mi?:KK73:

Zaman herseyin ilacı..Hergün daha umutlu bir güne uyanicaksin inan bana:nazar:

Hem eski kocan üzülmeye değen biri olsa bosanmazdin degil mi?:KK73:
Cok haklisiniz ama cok zor yuregim parca parca umutlarm parcalandi hayallerin yok oldu ben nezaman mutluyum dicem niye bunlar oluyo niye onca ozurler onca pesimden kosmalar ama degismemis gram degismemis:KK42::KK42:

Ayrılık çok zor bir şey olmalı ama zamanın da iyileştiremediği bir acı yok.
Hakkınızda hayırlısı buymuş.

Değişmediyse yol vermekle iyi yapmışsın.Hayat sandığımızdan daha kısa.Zamanını haketmeyen birini düzeltmeye çalışmakla harcayacagina yeni hayatının düzenini kurmakla harcamak çok akıllıca

Siz bırakınca o da hemen tamam dediyse zaten evliliği sürdürmeye gönlü yokmuş. Yalnızca sizin çabanızla süren bir evlilikte de yorulurdunuz.

Eski konularını bilmiyorum ama esin seni kaybetmek istemeseydi kaybetmezdi. Böyle bir adam için uzulmeye değmez:KK200:

Bende yeni boşanmış bir anne olarak diyorum ki bizleri bu kadar yıpratmasalar boşanmazdık.Hiç aklına bile getirmemeye çalış spora yazıl yada onu düşünmemeni sağlıyıcak aktiviteler bul canın acımaz demiyorum acır alışkanlıklar acıtır ama eminimki bunlarda zamanla geçer her yara bir şekilde kabuk bağlar biz kanserli eli kestik hepimize sağlık mutlu huzurlu nice günlere inş:KK200::KK200::KK200:

Ne zaman ki sana değer veren ayaklarını yerden kesen birini hayatına sokacaksın o Zaman her şey bitecek.Kendine biraz Zaman tanı hayatına renk kat spor yap vs.kendine hobi edin ve silkelen üzülmeyi bırak.Ne Zaman ki kendini hazır hissedeceksin hayatına işte o Zaman adını bile unutacaksın Canım.Hakkında ennnn hayırlısı olsun inşallah.KK olarak HEP DESTEK TAM DESTEK BACIIIIIIIM!!!

Back
X