Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski konularimi okuyanlar bilir. Eski esimden tamamen ayrildim kizlar yuregim yaniyo nolursa olsun yaniyo calismaya basladim ama hic fark etmiyo bu yanan kalbim benimle her nerye gitsem yaniyo.. nolur biseler soyleyin. BosandimiZdaki gibiyim aci cekiyorm calisasim bile gelmiyo
Eski konularimi okuyanlar bilir. Eski esimden tamamen ayrildim kizlar yuregim yaniyo nolursa olsun yaniyo calismaya basladim ama hic fark etmiyo bu yanan kalbim benimle her nerye gitsem yaniyo.. nolur biseler soyleyin. BosandimiZdaki gibiyim aci cekiyorm calisasim bile gelmiyo
Cok haklisiniz ama cok zor yuregim parca parca umutlarm parcalandi hayallerin yok oldu ben nezaman mutluyum dicem niye bunlar oluyo niye onca ozurler onca pesimden kosmalar ama degismemis gram degismemis
Değişmediyse yol vermekle iyi yapmışsın.Hayat sandığımızdan daha kısa.Zamanını haketmeyen birini düzeltmeye çalışmakla harcayacagina yeni hayatının düzenini kurmakla harcamak çok akıllıca
Bende yeni boşanmış bir anne olarak diyorum ki bizleri bu kadar yıpratmasalar boşanmazdık.Hiç aklına bile getirmemeye çalış spora yazıl yada onu düşünmemeni sağlıyıcak aktiviteler bul canın acımaz demiyorum acır alışkanlıklar acıtır ama eminimki bunlarda zamanla geçer her yara bir şekilde kabuk bağlar biz kanserli eli kestik hepimize sağlık mutlu huzurlu nice günlere inş
Ne zaman ki sana değer veren ayaklarını yerden kesen birini hayatına sokacaksın o Zaman her şey bitecek.Kendine biraz Zaman tanı hayatına renk kat spor yap vs.kendine hobi edin ve silkelen üzülmeyi bırak.Ne Zaman ki kendini hazır hissedeceksin hayatına işte o Zaman adını bile unutacaksın Canım.Hakkında ennnn hayırlısı olsun inşallah.KK olarak HEP DESTEK TAM DESTEK BACIIIIIIIM!!!