• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık boğuluyorum...

Bence evlilik aceleye getirilebilecek bir iş değil ve sevgilin bırak önce askere gitsin, gelsin bir işe girsin, durumunuzu ayarlayın neyiniz var neyiniz yok bir ölçüp tartın. Maddi açıdan ne olacağınız belli değilken yapacağınız bir evliliğin birbirinizi ne kadar severseniz sevin sağlıklı olacağını düşünmüyorum, yıpranırsınız. Hayırlısı olsun.

neden evliligi ertelemek istemiyorsun ?
simdiden, sonraki olacaklari biliyorken üstelik..
bence ikinizede zaman tanimalisin...
acele etme bence...
umarim hayirlisi olur..

Bir erkeğin işi olmadan, askerliği bitmeden evlilik çok zor. Şu an sırf sevginiz ikinize yetebilir ama sonrası ne olacak? Askerlik uzun dönem çıktı diyelim, ne yapacaksınız?

bekarlar evlenmek için deliriyo evliler boşanmak için

evliliğin ne acelesi var nekadar yıpratıcı olur ilerde bu sorunlar

işi gücü olan eğitimini tamamlamış insanlar bıle evlenınce bı bocalıyor

bukadar yarım kalmılş şey verken gerçekten aceleye gerek yok

açık konuşayım bence evlenme canım,bunu samimiyetle söylüyorum işsiz adam kadar çekilmesi zor bir durum yok bence.Seni ailesinin yanına göndererek çözüm bulan biri de bu sorumluluğu almaya hazır mı?Garip kusun yuvasını Allah yapar,doğrudur ancak önce bizim kendimizi düşünmesi,mantıki kararlar çerçevesinde hareket etmemiz gerekir.Bunları sana iş durumları sebebiyle 2.5 yıl nişanlı kalan biri olarak söylüyorum tam olarak işini eline almadan evliliği düşünmek sonraları çok yıpratıcı oluyor.Umarım kendin için doğru kararı verirsin selametle kal.

bence çok aceleci davranıyorsunuz.5 ay evlilik kararı vermek için çok çok erken.önce ailenizi geçindirebilecek duruma gelmeyi bekleyin.en azından askere gidip dönmesini bekleyin.belki herşeyiniz tam olmaz ama evinizi geçindirebilecek kadar kazanacak bir işinizin olması çok önemli.
ayrıca ailesinin yanına gidip yaşamanız hele de kendisi askerdeyken, çok mantıklı gelmedi bana.gereksiz yere sorunlar yaşayabilirsiniz.

bence çok aceleci davranıyorsunuz.5 ay evlilik kararı vermek için çok çok erken.önce ailenizi geçindirebilecek duruma gelmeyi bekleyin.en azından askere gidip dönmesini bekleyin.belki herşeyiniz tam olmaz ama evinizi geçindirebilecek kadar kazanacak bir işinizin olması çok önemli.
ayrıca ailesinin yanına gidip yaşamanız hele de kendisi askerdeyken, çok mantıklı gelmedi bana.gereksiz yere sorunlar yaşayabilirsiniz.

5 yıl canım :) evet haklısın ama işte okul bitti işsizde kaldım ya herşey üst üste geldi sağlıklı düşünemiyorum artık

evlilik öyle lay lay lom bi olay değil
beklyin yaşınızda geçmiş değil..sonradan çok zorluk çekersiniz
para biriktirin herşey yoluna GİRDİĞİNDE KOLAYLIK OLUR HEM

Bacım burada seni en iyi ben anlarım.
Bak ben 2 yıllık sevgilimden neden ayrıldım kısaca özetliyeyim. Bak bunun da okulu bitmemişti. Askerliğini yapmamıştı. Yaşı 24 benimki 21. Ve çok acele bir biçimde evlenmek istiyordu. Yani çok kısa sürede bunu bekliyordu. Tamam çalışıyordu geçiniriz diyordu ama ben emin olamıyordum. Hem de Manevi olarak da hazır değildim. Yani annem nişanımı, evliliğimi ayrı ayrı hayal ediyor. Hiçbir şeye özenmeden evlenmem onu mutlu etmezdi. Dahası benden ayrılmaya hazır değillerdi. Ve sevgilimi onaylamayacakları ortadaydı.
Ben nişanlanalım 1-2 seneden evleniriz dedim. Ama kabul etmedi.
Sonuç: Şu an başkasıyla evlilik aşamasında. Seven insan beklerdi ama o beklemedi. Başkası geçti yerime hemen. O risk almış ben alamamışım. Askerliğini bitirmiş, işi gücü yerinde olan adamla herkes evlenirmiş. Şimdi ben yalnızım, o başkasıyla. İnşallah mutlu olamaz sürünür hayatı boyunca başka birşey diyemiyorum.
Velhasıl benim hikayemden ders al. Ona göre hareket et.

Bacım burada seni en iyi ben anlarım.
Bak ben 2 yıllık sevgilimden neden ayrıldım kısaca özetliyeyim. Bak bunun da okulu bitmemişti. Askerliğini yapmamıştı. Yaşı 24 benimki 21. Ve çok acele bir biçimde evlenmek istiyordu. Yani çok kısa sürede bunu bekliyordu. Tamam çalışıyordu geçiniriz diyordu ama ben emin olamıyordum. Hem de Manevi olarak da hazır değildim. Yani annem nişanımı, evliliğimi ayrı ayrı hayal ediyor. Hiçbir şeye özenmeden evlenmem onu mutlu etmezdi. Dahası benden ayrılmaya hazır değillerdi. Ve sevgilimi onaylamayacakları ortadaydı.
Ben nişanlanalım 1-2 seneden evleniriz dedim. Ama kabul etmedi.
Sonuç: Şu an başkasıyla evlilik aşamasında. Seven insan beklerdi ama o beklemedi. Başkası geçti yerime hemen. O risk almış ben alamamışım. Askerliğini bitirmiş, işi gücü yerinde olan adamla herkes evlenirmiş. Şimdi ben yalnızım, o başkasıyla. İnşallah mutlu olamaz sürünür hayatı boyunca başka birşey diyemiyorum.
Velhasıl benim hikayemden ders al. Ona göre hareket et.

canım benim öncelikle yazdıkların için teşekkür ederim. evet çok zor bir durum sakın üzme kendini demek ki seni haketmemiş. ama şöyle bir durum var ki benim erkek arkadasım nişanda desem söz de ddesem sorun çıkarmaz. ama işte belli bir işi olmayınca haliyle tereddütte kalıyoruz bilmiyorum ne olcak

canım benim öncelikle yazdıkların için teşekkür ederim. evet çok zor bir durum sakın üzme kendini demek ki seni haketmemiş. ama şöyle bir durum var ki benim erkek arkadasım nişanda desem söz de ddesem sorun çıkarmaz. ama işte belli bir işi olmayınca haliyle tereddütte kalıyoruz bilmiyorum ne olcak

yok anacım belli bir işi yoksa kalkışma rezil olursunuz. Kaçmıyor ya bir iki seneden evlenirsiniz.

Back
X