artik boşanmak istiyorum

Senin Türkçe hocanı sevsimler. Sen bir de çocuk yapacaksın da vatana millete hayırlı evlat olacak. Türkçe bilmeyeni ilkokuldan mezun eden sistemde suç.

Arkadslar yni uye oldgm icnn bilemedm yazi duzltmeyiiii ne kdr oleee laf sokmaya merklisinz be

C captain price Teşekkürler..
Konu sahibi, kaçarak evlenince genelde böyle oluyor. İş bul, boşan desek yapamam dersin, aileni razı et onlara git desek yapamam zaten bir kere utandırdım dersin. O yüzden diyebileceğimiz bir şey yok.

Seninki düzeltmekten ziyade ergen alışkanlığı kelimeleri harf yutmadan yazalım çok daha anlaşılır oluyo. Yaşlı başlı insanlar var burda canımmm

Konuna gelince sebep nedir, kaçan sizsiniz tabi aileniz kızcak, sizde onlara anlayışlı olacaksınız. Eşiniz hem suçlu hem güçlü olmaya çalışmasın. Ailenizi çağırın gelsinler bakalım kovacak hali yok.

Senin ailenle olan ilişkilerine nasıl karışıyorlar ? Buna nasıl müsaade ediyorsun?? Sen çağır anneni babanı eşinde görüşmek istemiyorsa defolsun gitsin evden. Şöylede bi şart koy" eğer annemin babamın elini öpmezsen aynı şeyi senin ailen içn yaparım." De. Ve yap !

En nefret ettiğim şey buraya gelen insanları yaptığı hatalarla eski konularıyla ve konuşma tarzıyla yazdığı harflerle eleştirmek.. kadın size bişe danışıyor anlamadıysanız konuyu dağıtmayın lütfen.. yapıcı olun yıkıcı değil.

Forum kurallarından biri de düzgün Türkçe ile yazmak. Konu bu şekilde yazılınca anlaşılmıyor ayrıca diğer üyelerin yaptığı yorumlara karışma hakkınız yok. İsteyen istediği yorumu yapar forum kurallarına aykırıysa cezasını da alır.
Ben de sizin gibi sallapati yazan herkese "Aman ne olmuş ?"diye arka çıkanlardan hoşlanmıyorum siz belirtmişsiniz ben de belirteyim bari.

Ah benim güzel ablam forum kurallarını biliyormusun ?
Hani noktalama işaretleri gözden kaçar amenna ama harf bu harf anlamadığım şeyin nesine yorum yapayım di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…