Artık bunaldım sıkıldım ne olacak halimiz :(((((

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kızlar cok sıkıntıdayım mazur görün size danışıyorum sureklı :( ülkeye Dönecez dedim ama eşim kalma yanlısı gene :( türkuyede iş yokmuş işssizmiş çoğu kişi Ya askerı maaşa da giremz mi bıyere ? Moralımı bozup duruyor . Koca ülke Ankara'da iş yok mu ??????? El memleketındeyız burası mı daha iyi sanki nolacak bılmıyorum . Aileler de beklıyor tahammüllerı yok onlarında

kızlar cok sıkıntıdayım mazur görün size danışıyorum sureklı :KK43: ülkeye Dönecez dedim ama eşim kalma yanlısı gene :KK43: türkuyede iş yokmuş işssizmiş çoğu kişi Ya askerı maaşa da giremz mi bıyere ? Moralımı bozup duruyor . Koca ülke Ankara'da iş yok mu ??????? El memleketındeyız burası mı daha iyi sanki nolacak bılmıyorum . Aileler de beklıyor tahammüllerı yok onlarında

Egitim durumunuz ve oradaki mesleginiz nedir

Bulundugunuz yeri ve sarlari bilmiyorum ama inanin Turkiyede sarlar cok zor ve gun gectikce zorlasiyor eger refah seviywsinde bi yasam sargina sahipsiniz duzeninizi bozmayin derim

Cok dönmek istiyorsanız dönün ama maddi manevi iyiyseniz kıpırdamayın ! Ayrıca mesleğine gore değişir iş bulma durumu. Koskoca Ankara'da da iş yoksa biz yandık o zaman ufacık yerde. Bir de asgari ücret demissiniz evet asgari ücrete iş bulunur da bacım Ankara gibi bir yerde yeter mi o para ?

Asgari ücretle iş bulunsa da asgari ücretle geçinebilecek misini?.Eşin haklı bence.Belli bir standarda alıştıktan sonra daha altı ile idare edilemez bence.
Ben bana kalsa bir dakika durmam burada ama eşim işim engel gitmeme.

Egitim durumunuz ve oradaki mesleginiz nedir

Bulundugunuz yeri ve sarlari bilmiyorum ama inanin Turkiyede sarlar cok zor ve gun gectikce zorlasiyor eger refah seviywsinde bi yasam sargina sahipsiniz duzeninizi bozmayin derim
Ikı bin beşyuz tl oluyor maaşı burda ama buranın da garantısı yok heryse olabılır . Eğitimi bilgısyar cı

Kızlar cok iyi bıeuere degılız soylemıyım şimdi . Aldığı maaş iki bin beşyuz ama buranında garantısı yok olsa olsa Bır yıl iki yıl belkı oda . Aileler beklıyor karşıma almak istemıyorum da . Bılmıyorum bilmıyorum bilmıyorummmmmmmmm :((((((((((. Ailem sen gel oda gelır arkadan dıyorlar . Babasıyla konustum destek olucam dedi korkmayın dedi ülkeye yerleşin dedi artık . Vs vs

Hangi ülkedesiniz
Ankarada orada aldığı maaşa yakın kendi işini bulabilir aslında

Hangi ülkedesiniz
Ankarada orada aldığı maaşa yakın kendi işini bulabilir aslında
Burda çok acıklma yapamam şimdi uzak bit yerdeyız aldıgımız maaş ta iki bin beşyuz civarı aöa buranında garantısı yok eşim rahatız desede burda yarın nolcahı bellı degıl ama anlamıyorrrr . Türkıyede iş yokmuş

Burda çok acıklma yapamam şimdi uzak bit yerdeyız aldıgımız maaş ta iki bin beşyuz civarı aöa buranında garantısı yok eşim rahatız desede burda yarın nolcahı bellı degıl ama anlamıyorrrr . Türkıyede iş yokmuş
Çalışana heryerde iş var
Buraya gelmek istememesinin başka bir sebebi vardır belki
Ailelere yakın olmak istemiyordur
Sosyal şartlar olduğunuz yerde daha iyidir vs
Çok üstüne gitmeden iş dışındaki sebepleri konuşmaya çalış
Bu şekilde daha kolay bir çözüm bulabilirsin belki

Baştan evlenir evlenmez niye oraya taşındınız ki madem tekrar döneceksiniz?

Back
X