Artık bunaldım sıkıldım ne olacak halimiz :(((((

kızlar cok sıkıntıdayım mazur görün size danışıyorum sureklı :KK43: ülkeye Dönecez dedim ama eşim kalma yanlısı gene :KK43: türkuyede iş yokmuş işssizmiş çoğu kişi Ya askerı maaşa da giremz mi bıyere ? Moralımı bozup duruyor . Koca ülke Ankara'da iş yok mu ??????? El memleketındeyız burası mı daha iyi sanki nolacak bılmıyorum . Aileler de beklıyor tahammüllerı yok onlarında
Asgari maaşa nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz Ankara'da? Sırf memlekete dönücem diye yaşam standardınızı düşürmeyin. Ha tabii Batı'da değilim demişsiniz ne şartlarda yaşıyorsunhz orada bilmiyorum.
İş bulmadan gelmeyin. Ülkenin durumu da malum.

Burda çok acıklma yapamam şimdi uzak bit yerdeyız aldıgımız maaş ta iki bin beşyuz civarı aöa buranında garantısı yok eşim rahatız desede burda yarın nolcahı bellı degıl ama anlamıyorrrr . Türkıyede iş yokmuş
bilmiyorum ama ne zaman esime inatla istemedigi bir seyi yaptirsam geri benim basima patlio mesele.

esinizin kendine bi guvenmesi kendi kafasinda bitirmesi gerek bence .

Türk lirası mı alıyorsunuz? Euro mu? Usd mi?
2500 çok ucu açık.
Burada asgari ücretle geçinmeniz imkansız.
Sen nereden mezunsun? Yurtdışı mı Türkiye mi?
İki dil biliyorum demişsin, onlar hangileri?
Bunlar çok önemli detaylar.

Ikı bin beşyuz tl oluyor maaşı burda ama buranın da garantısı yok heryse olabılır . Eğitimi bilgısyar cı

Bulundugunuz sarlari bilmiyorum tabi sartlar cok onemli ayri bi mevzu ama turkiye sarlari avisibdan söyleyeyim

Zaten kamuya girmek buyuk sıkıntı eger esinizin yada sizin ailenizin durumu maddi olarak iyiyse tabi birsey ditemem ama son zaman durumlarindan dolayi(her ne kadar kimileri taragibdan kabul gorulnesede ulkede aylardir ic savas var) ve bu durum esnafi asiri sekilde etkiliyor
Yani is kurmaya kalksaniz oda risk

Ama derseniz ki bulundugumuz yerdede diken ustundeyiz o zaman elin memleketibde ac kalacagiba kendi memleketinde ac kalmayi tafsiye ederim sonucta zorlukta aileniz elinizden tutar

Ama bi yorunda turkiyede is yok mu fiye dormussunuz sahiden yok ulke universite mezunu isssiz kayniyor kabul edilmesede halimiz icler acisi Allah bugunkeride aratmasin inşallah

Back
X