Artik bunaldim

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
30
merhaba kizlar bu gune kadar bi cok konu actim kimisine cevap yazamadim ama hepsini tek tek okudum herkese tesekkur ederim. Geliyim konuma hayattan o kadar bunaldimki anlatamam esim bi yandan kayinvalidem bi yandan onu gectim ailemin bana karsi ilgiside yok annem bi gun kalkipta evime gelmiyo uzak diyo gecistiriyo halbuki otobusle 40 dk kayinvalidem deseniz ogluna ikinci gelin alip beni postalama derdinde elinden geleni ardina koymuyo esimde nedense birden degisti iki aydir annesi evde yoktu tatildelerdi kayinbabamla daha dun geldi gelis o gelis esim onu gordu birden huylari degisti o iki ay hayatimin en guzel donemiydi kavga yok sevgi sozcukleri havada ucusuyo falan dun gormeye gitti annesini gelir gelmez bana agir konusmaya basladi artik gercekten kendimi cok degersiz hissediyorum olsemde herkes rahatlasa

Kaynana 2.yi aramaya başlamış demek
Karaktersiz mahluk ya
İleride kk hatunları kaynana olucak valla kaynanadan çekmiş hatunlar olarak gelecekteki gelinler yaşadı

Esini neden yalniz gonderiyosun ki her zaman esinin yaninda ol yalniz birakma kendine iyice alistir. Ana kuzusu olmayan erkek yoktur kuzu oldugunu belli etmeyen erkek vardir. Kocani kendine alistir sen yalniz birakirsan her gelen bisey soyler

İnsan başkasının lafıyla karısından uzaklaşır mı, beyin diye ne taşıyolar ben anlamadım. Annesine ağzının payını veremiyo mu? 2nci gelin nedir ya

böyle kaynanaların köküne kibrit suyu ya sinir oluyorum böyle ailelere insanları biraz kendi haline bıraksalar.. sende eşinle konuş derdi neymiş karşı taktik geliştir alttan al kendine bağlamaya çalış kaynanaya giderken de hep yanında ol eşinin..sende karşı tarafın hatasını gördüğünde çaktırmadan eşine söyle şikayet eder gibi değil ama tatlı dille. kaynana oyun oynuyosa sende bütün kadınlığını kullan

Uzağa tasının madem kv eşin dolduruyor diyecektim ama sonra düşündüm, kocaman adam dolduruşa geliyorsa, dolduranmı suçlu, dolanmı dedim kendi kendime? Dolan suclu tatlım kusura bakma, eşinde iş yok :110:

Kusura bakma ama kocanda kabahat. .
Açık açık konuş. . Huzurum kalmadı de..

X