- 29 Ağustos 2015
- 240
- 148
- 103
- Konu Sahibi Yengecburcu95
-
erhaba arkadslar bunu paylasmam ne kadar dogru bilmiyorum, ama inanin konusacak kimsem olmadigi icin yaziyorum.
Eşimle mutlu bir evlilik yaşantimiz var, anlasabiliyoruz. Fakat is cinsellige geldigi zaman esimde sertlesme problemide yok aslinda ama hemen aninda birlesmek istiyor. Ona defalarca anlattim, oncesinde uzun bir sevisme yasayalim ben de istek duyayim , vajinal sivim gelsin canim yanmasin diye ama...
Yok sanki cocuk kandiriyor dakika tutsan 2 dakika sevisiyor sonra hemen birlesmek istiyorve ben aci duyuyorum. Bu seferde sinirlenip arkasini donuyor. Noldu diyorum canin yandi biraktim bende diyor ve uyuyor. Napmam gerekiyor bilmiyorum . Dertlesmek istedim sadece. Acaba benim gibi boyle bir problem yasayan varmi?
On sevisme bile denilmezki sanki cocuk kandiriyor 2 dkika bile toplasan sevismiyoruz. Hemen birlesmek istiyor benimde sivim gelmedigi icin kuru kaldigi icin canim aciyor. Peki nasil cozdun sorunu? Aktif oldum derken nasil yani acabilirmisin birazBen de yaşadım bir dönem bu sorunu ,konuşmak pek kar etmedi. Ama ön sevişmede Beklentimi değiştirdim. Yani eşim beni öpsün dokunsun diye bekliyodum öncesinde, sonra ön sevişmede daha aktif olmaya başladım sorun çözüldü diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?