artık burdayım.

blackone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
4
0
86
41
İstanbul
kızlar mrb ben de haziran annesiyim hamileliğimin ilk ayından beri bu sitenin çok sıkı takipçisiyim.foruma hiç konu açmamış üye olmamış olsamda bi çoğunuzu nerdeyse tanıyorum.okumadığım haziran anneleri panelinde konu kalmamıştır.ama bi türlü.sohbet etme imkanım olmadı.çalıştığım için gecenin bi köründe pc yi açıp yeni eklenen konuları okuyodum.şimdi evdeyim ve bebeğime dair yararlı bilgileri almak bilgi paylaşımında bulunmak için.fırsat buldukça burdayım..bizim bugün oğlum eymenle birlikte 41. günümüz.bende artık ismimle cismimle burdayım.herkesin bebeği hayırlı ailelerine sadık birer evlat olmalarını diliyorum...bu arada benimle bebeği aynı aylık olan arkadaşlar beni listelerine eklerlerse çok sevinirim. bildiklerimizi paylaşmak adına..

canım hoş geldin kk ya sende aramıza katılablirsin 2009 haziran anneleri topiğinde sohbete devam ederiz ayrıca evladını allah analı babalı büyütüsn allah nazarlardan korusun hayırlı evlat olsun

hoşgeldin canım... bende pek aktif diilim maalesef ama olsun:kedi: haziran annesi olmak ayrıcalıktır bence çünkü topikte çok güzel anneler varopuyorumnanaktan

Back
X