Artık çalışmak istiyorum ama nasıl

37 yaşındayım, lisans mezunuyum, bır cocugum var ve hala kpss çalısıyorum. Ne kadar puan olsa da atama olmuyor, ekstra sartlar arıyorlar. Akıcı dil, yazılım programları vs Yaş avantajınız varken, çocuklarınız da ufakmış, mesela nacizane önerim aöf tıbbi Sekreterlik okuyun, bir de hasta Kayıt kabul gibi sertıfıka programları var, ondan alın koyun kenara. Hastanelere özel olsun devlet olsun basvurun. Çalısıp okuyabılırsınız. Çocuk gelişimi sertıfıka programları da var. 4-5 ay kadar suruyor. Ozel, devlet anaokullarına yardımcı, gölge ögretmen olarak yardımcı anne olarak başvurabilirsiniz.
Evet bende tibbi sekreterlik dusunuyorum ama o bitince yine memurluk sınaviyla giriliyormus bazilari sadece lise mezunu olarak bile atanmis o bolume kpssyle sertifika kurslarina bende baktim cogu kisi bi ise yaramiyor diyo ama ben yinede uni sinavina girecegim

Evet bende tibbi sekreterlik dusunuyorum ama o bitince yine memurluk sınaviyla giriliyormus bazilari sadece lise mezunu olarak bile atanmis o bolume kpssyle sertifika kurslarina bende baktim cogu kisi bi ise yaramiyor diyo ama ben yinede uni sinavina girecegim
Kpss şartı yok ben o sertıfıkayı aldım mesela. Kpss elbette daha Iyı olur ama duzenlı bır kurs ya da evde programlı çakısmadan Iyı puan almak cok zor. Kardesımın esı devlet Hastanesınde çalısıyor ve Aof de tıbbi sekreterlik okuyor sart koşmuslar. Kpss vs ıstemedıler. Iyı arastırın bilgi kirliliği cok fazla her yerde.

Back
X