Artık Çaresizim Yardım Edin

elayse

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
60
-29
286
35
İstanbul
Daha önce de bir sürü konu açtım fakat takıntılı bir şekilde eşimi seviyorum sanırım. Boşanmak istiyorum buna rağmen. Arkadaşlar çaresizim, evde hiç huzurum yok, işte çalışamaz oldum, o kader terapi alıyorum o da bir ile yaramıyor, her gün ağlıyorum, evin içinde yapayalnızım. Sonunda kendime zarar vereceğim. Önceki konularımı da okuyun hemen evime mi döneyim napayım aptal gibi bir durumdayım. Sabaha nasıl çıkarım bilmiyorum

Sizde kaygılı bağlanma var eşiniz de narsist belli ki.

Neden takıntılısınız bunu çözün ve şunu unutmayın HAYATTAKİ TEK ERKEK EŞİNİZ DEĞİL

Evden ayrıldınız mı? Eve mi döneyim diye sormuşsunuz da o yüzden.

Eski konularınızın zaman aralığına baktım da bu süreçte her gün terapi almış olsanız bile henüz bir etkisini göremezsiniz. Kaç seans terapi aldınız? Terapistiniz işinin ehli mi? Bağ kurabildiniz mi? Sizi doğru anlayabildi mi? Bunlar çok önemli.

Ama biliyorum ki babamın evine gidersem asla geri dönemem buraya ve ailem sürekli beni suçlayacak, eşim bana sen beni hiç sevmiyorsun vs. Bir sürü şey söyledi
Yaptığı şeylere rağmen onu sevmenizi mi bekliyor? Peki, aynı şeyleri siz ona yapsaydınız sizi sevmeye devam eder miydi? Boşanır mıydı hemen yoksa?

Yaptığı şeylere rağmen onu sevmenizi mi bekliyor? Peki, aynı şeyleri siz ona yapsaydınız sizi sevmeye devam eder miydi? Boşanır mıydı hemen yoksa?
Benim tek kusurum öfkelenip ağlıyorum sesimi yükseltiyorum terapiste de gittiğim için bana sürekli ruh hastası gidi ithamlarda bulunuyor. O sakin kalıp beni delirtiyor bütün suç bende gibi sanki

Benim tek kusurum öfkelenip ağlıyorum sesimi yükseltiyorum terapiste de gittiğim için bana sürekli ruh hastası gidi ithamlarda bulunuyor. O sakin kalıp beni delirtiyor bütün suç bende gibi sanki
Sorumu tekrarlıyorum: Size yaptıklarının aynılarını siz ona yapsaydınız sizi sevmeye devam mı ederdi yoksa boşanır mıydı hemen? Buna dürüstçe cevap verin lütfen.

Sizi bu hale getiren kim ??? Eşiniz... Değilmi... Sizce yaralayan bir bıçak yaraya merhem olur mu... Bıçak sizi kanatıyor... Bıçak da bıçak diyorsunuz gibi...

Hiçbir kadın durduk yere sinir krizi geçirmez insanı deli ederler birikir birikir öfke patlaması yaşatır sonra sen sinirlisin der karşına sakince otururlar

Niye ısrarla cevap vermiyorsunuz? Size yardımcı olmaya çalışıyorum şurada.

Sorumu tekrarlıyorum: Size yaptıklarının aynılarını siz ona yapsaydınız sizi sevmeye devam mı ederdi yoksa boşanır mıydı hemen? Buna dürüstçe cevap verin lütfen.
Son yazdığınızı yeni gördüm eşim zTen her durumda boşanma lafını açıyor onun için çok taviz verdim

Ama sonra da sen sadece sert konuşmaktan anlıyorsun diyor, ben de zor bir insanım ve eşim sürekli sanki benden iyisini mi bulacaksın demeye getiriyor. Ailesi beni yok sayıyor her gördüğümde laf sokuyor. Onlardan yana sitem ettiğimde biz ayrılıp iki üç sene geçince kafanı taşlara vurursun diyor, şu yaşadıklarım çok ağrıma gidiyor, benim kendi ailem çok iyiydi, bizim evde her konuda demokrasi vardı eşim her şeyi dikte etmeye çalışıyor

İşin ehli ancak ben genelde 3 haftada bir gidebiliyorum malum hem çok pahalı hem de vakit ayırabilmek çok zor oluyor

Sorumu yeniden yeniden tekrarlıyorum: Size yaptıklarının aynılarını siz ona yapsaydınız sizi sevmeye devam mı ederdi yoksa boşanır mıydı hemen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…