Hayır eşimleyiz, babamın evine demek istiyorumEvden ayrıldınız mı? Eve mi döneyim diye sormuşsunuz da o yüzden.
Ama biliyorum ki babamın evine gidersem asla geri dönemem buraya ve ailem sürekli beni suçlayacak, eşim bana sen beni hiç sevmiyorsun vs. Bir sürü şey söylediEvden ayrıldınız mı? Eve mi döneyim diye sormuşsunuz da o yüzden.
Yaptığı şeylere rağmen onu sevmenizi mi bekliyor? Peki, aynı şeyleri siz ona yapsaydınız sizi sevmeye devam eder miydi? Boşanır mıydı hemen yoksa?Ama biliyorum ki babamın evine gidersem asla geri dönemem buraya ve ailem sürekli beni suçlayacak, eşim bana sen beni hiç sevmiyorsun vs. Bir sürü şey söyledi
Benim tek kusurum öfkelenip ağlıyorum sesimi yükseltiyorum terapiste de gittiğim için bana sürekli ruh hastası gidi ithamlarda bulunuyor. O sakin kalıp beni delirtiyor bütün suç bende gibi sankiYaptığı şeylere rağmen onu sevmenizi mi bekliyor? Peki, aynı şeyleri siz ona yapsaydınız sizi sevmeye devam eder miydi? Boşanır mıydı hemen yoksa?
Sorumu tekrarlıyorum: Size yaptıklarının aynılarını siz ona yapsaydınız sizi sevmeye devam mı ederdi yoksa boşanır mıydı hemen? Buna dürüstçe cevap verin lütfen.Benim tek kusurum öfkelenip ağlıyorum sesimi yükseltiyorum terapiste de gittiğim için bana sürekli ruh hastası gidi ithamlarda bulunuyor. O sakin kalıp beni delirtiyor bütün suç bende gibi sanki
Son yazdığınızı yeni gördüm eşim zTen her durumda boşanma lafını açıyor onun için çok taviz verdimSorumu tekrarlıyorum: Size yaptıklarının aynılarını siz ona yapsaydınız sizi sevmeye devam mı ederdi yoksa boşanır mıydı hemen? Buna dürüstçe cevap verin lütfen.
İşin ehli ancak ben genelde 3 haftada bir gidebiliyorum malum hem çok pahalı hem de vakit ayırabilmek çok zor oluyorEski konularınızın zaman aralığına baktım da bu süreçte her gün terapi almış olsanız bile henüz bir etkisini göremezsiniz. Kaç seans terapi aldınız? Terapistiniz işinin ehli mi? Bağ kurabildiniz mi? Sizi doğru anlayabildi mi? Bunlar çok önemli.
Kaç kere gittiniz peki bu süreçte?İşin ehli ancak ben genelde 3 haftada bir gidebiliyorum malum hem çok pahalı hem de vakit ayırabilmek çok zor oluyor
Kaç kere gittiniz peki bu süreçte?
Evlilik içinde 10 kez falan olmalıKaç kere gittiniz peki bu süreçte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?